Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια έχω αυτό το build

CPU: AMD FX-6300

MOBO: MSI 970 GAMING

RAM: Kingston HyperX Fury 8GB (2×4GB) Black 1866MHz

GPU: Nvidia GeForce GTX 750ti 4GB

HDD: WD Caviar Blue 1TB SATA III

CPU Cooler: Coolermaster Hyper TX3 EVO

Case: Aero-800

Fan: Arctic F12 PWM PST

PSU: Corsair VS Series VS550

Τι αλλαγές να κάνω; (να μην παει ανω των 640€)

Κατι μ φερνει "φαγουρα" σε mobo και gpu... αλλες λύσεις;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γίνε πιο συγκεκριμένος, τι εννοείς τι αλλαγές να κάνεις; Ποιος είναι ο σκοπός σου, τι θες να πετύχεις;

Επίσης αυτά τα parts τα έχεις ήδη ή θέλεις να τα αγοράσεις; Αν κατάλαβα καλά έχεις αυτό το pc και θέλεις να το αναβαθμίσεις με 600€;

Δημοσ.

Διαφωνώ Palpatin. Η MSI Gaming είναι απ'τις καλύτερες Am3+ μητρικές αυτή τη στιγμή στο 970 chipset. Αν δεν κάνω λάθος είναι 6+2 , εξαιρετικής κατασκευής και μάλιστα είναι απ'τις λίγες ~στην κατηγορία της~ που μπορούν να τρέξουν τον 9590 (στα νεώτερα bios είχε θέμα, δε ξέρω αν άλλαξε κάτι). Δεν προτείνεται βέβαια το τελευταίο.

Αν δεν κάνεις overclocking, δε συντρέχει σοβαρός λόγος να φύγεις απ'τον fx6300,ούτε κάν απ'τη μητρική.

Αυτό που βλέπω ότι χρειάζεσαι είναι ένας SSD σκληρός και καλύτερη κάρτα γραφικών. Οι βελτιώσεις θα είναι άμεσες. 

Αν κάνεις overclocking και πας και σε πιο τουμπανάτη gpu, πέραν της νέας ψύκτρας... μάλλον θα χρειαστείς και νέο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Διαφωνώ Palpatin. Η MSI Gaming είναι απ'τις καλύτερες Am3+ μητρικές αυτή τη στιγμή στο 970 chipset. Αν δεν κάνω λάθος είναι 6+2 , εξαιρετικής κατασκευής και μάλιστα είναι απ'τις λίγες ~στην κατηγορία της~ που μπορούν να τρέξουν τον 9590 (στα νεώτερα bios είχε θέμα, δε ξέρω αν άλλαξε κάτι). Δεν προτείνεται βέβαια το τελευταίο.

Αν δεν κάνεις overclocking, δε συντρέχει σοβαρός λόγος να φύγεις απ'τον fx6300,ούτε κάν απ'τη μητρική.

Αυτό που βλέπω ότι χρειάζεσαι είναι ένας SSD σκληρός και καλύτερη κάρτα γραφικών. Οι βελτιώσεις θα είναι άμεσες. 

Αν κάνεις overclocking και πας και σε πιο τουμπανάτη gpu, πέραν της νέας ψύκτρας... μάλλον θα χρειαστείς και νέο τροφοδοτικό.

Θεωριτικά πάντα φτιάχνουν-βελτιώνουν τα VRM στις MSI AM3+ (military class κτλ) αλλά κάθε φορά καταλήγουμε στις ίδιες φωτιές με Prime95 ακόμα και στοκ.

Μπορεί να το έφτιαξαν τώρα, αλλά δεν θα το ρίσκαρα.

Φυσικά δεν θα αλλάξει την δικιά του μόνο και μόνο γιατί είναι msi, απλά μην ξαναπάρει msi σε AMD.

• Like 1
Δημοσ.

Για MSI gaming δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο, όχι πως το αποκλείω καθώς πάντα έχουμε περιπτώσεις και στους καλύτερους οίκους . Γενικώς δείχνει να είναι αρκετά δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στους overclockers δεδομένης της κατασκευής και προσιτής τιμής της. Επίσης, διαθέτει το γερό προσόν της μη ύπαρξης άπειρων revisions όπως συμβαίνει σε άλλες user favourites mobos (δε λέμε ονόματα) :P

Γενικά, πιστεύω πως η MSI είναι αρκετά παρεξηγημένη τα τελευταία χρόνια. Ναι , χρησιμοποιεί φτηνιάρικα υλικά στις πιο low mobo της αλλά κάπου φταίνε και οι χρήστες... διότι αν δοκιμάζουν διάφορα θερμικά κόλπα σε μητρικές της των 4+1, κυριολεκτικά παίζουν με τη φωτιά

Δημοσ.

Μην δώσεις πολλά χρήματα τώρα για αναβάθμιση. Περίμενε πρώτα τους zen και μετά. Όπως είσαι τώρα μπορείς να πάρεις έναν ssd και μία καλύτερη κάρτα γραφικών αν παίζεις παιχνίδια και δεν σε καλύπτει η 750ti. Πάντως μην δώσεις χρήματα για αλλαγή μητρικής-cpu πριν δεις τους zen.

Δημοσ.

Μην δώσεις πολλά χρήματα τώρα για αναβάθμιση. Περίμενε πρώτα τους zen και μετά. Όπως είσαι τώρα μπορείς να πάρεις έναν ssd και μία καλύτερη κάρτα γραφικών αν παίζεις παιχνίδια και δεν σε καλύπτει η 750ti. Πάντως μην δώσεις χρήματα για αλλαγή μητρικής-cpu πριν δεις τους zen.

Aλλα γράφει στην αρχή, άλλο μετά.

Τώρα λέει ότι αυτά θέλει να τα πάρει, δεν τα έχει.

TS τι σύστημα έχεις τώρα?

• Like 1
Δημοσ.

Λάθος μου τότε. Τώρα κατάλαβα ότι το έχω που γράφει στην αρχή ο ts εννοεί(?)σαν σύνθεση στο μυαλό του.

Ts δεν συμπληρώνεις καλύτερα την φόρμα για νέο υπολογιστή να μην μπερδευόμαστε και εμείς αλλά και να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα γνωρίζοντας τις απαιτήσεις σου ακριβώς; http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/page-1

Δημοσ.

Αααααα μαλλον λεει πως εχει στο μυαλο του αυτη την συνθεση αλλα θελει να του προτεινουμε αλλαγες γιατι εχει αμφιμβολιες για την cpu και mobo!και διαθετει 640 ευρω!

• Like 1
Δημοσ.

Αααααα μαλλον λεει πως εχει στο μυαλο του αυτη την συνθεση αλλα θελει να του προτεινουμε αλλαγες γιατι εχει αμφιμβολιες για την cpu και mobo!και διαθετει 640 ευρω!

Μάλλον, και εγώ ότι την είχε ήδη κατάλαβα εξαρχής.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...