Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω την μητερα μου με σκλυρυνση κατα πλακας και δεν μπορει να πατησει το κουμπι στο κινητο για να απαντηση την κληση , και τις εχω βαλει ενα hands free με κλασικα ακουστικα (οχι ψειρες ) σε ενα παλιο νοκια κινητο και μεσα απο τις ρυθμισεις εχω ενεργοποιησει την αυτοματη απαντηση και οταν την παιρνουμε τηλεφωνο απανταει αυτοματα και μιλαμε μαζι της . Επειδη αυτο για εμας αποτελει μια λυση για εκεινη ομως οπως μου παραπονιεται δεν μπορει να παρει τηλεφωνο , αναριωτιουμουνα αν υπαρχει κατι που να μπορει να λεει πχ καλεσε τον ταδε και να καλει ή να λεει τον αριθμο 1 και να καλει ενα νουμερο που εχουμε ορισει ως ταχεια κληση , ηθελα κατι που να δουλευει χωρις να χρειαστει να πατησει καποιος πριν και μετα να δουλευει, ειχα παει στον γερμανο και ειχα δει το mls diamond αλλα θελει να το πατησει καποιος για να κανει κατι που του λεει ο αλλος . Επισης ειχα βρει παλια ενα bluetooth που του ελεγες answer και απαντουσε στην κληση και αντιστοιχα reject για την απορριψη της κλησης αλλα δεν εξυπηρετει . Προσπαθω να βοηθησω οσο μπορω την μητερα μου για να νιωθει και εκεινη πιο ανετα αμα τυχει και ξεχασω να την παρω εγω τηλεφωνο να μπορει να με παρει εκεινη να μου πει τι θεμα εχει.

Κοιτα σε νεα αφης κινητα οτι υπαρχει η εφαρμογη της vodafone το speaking phone κατι τετοιο νομιζω , το περασα στο κινητο μου και εβγαλα ακρη . Υπαρχει καποιος τροπος; Σκεφτομουνα και κανενα smartphone που να του οριζω να μην κλεινει ποτε η οθονη αρα να μην κλειδωνει ποτε το πληκτρολογιο αλλα εχω βρει μετα κατι που να μπορει να μιλαει και να παιρνει χωρις να χρειαζεται να πατησεις κατι στην οθονη  .  

Δημοσ.

φιλε μου σε νιώθω το ίδιο πρόβλημα εχω και εγω με την μάνα μου αλλα ευτηχως η δικιά μου μπορεί να το πατήσει μέχρι και να στείλει μνμ (της εχω πάρει ενα νοκια με μεγάλα κουμπιά )τωρα για το ερώτημα σου δεν ξέρω μακάρι κανένα παιδί απο εδώ να σου πει καμία λύση ....

Δημοσ.

Δύσκολη κατάσταση... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ στα γρήγορα, είναι κάποιο μοντέλο (ή μοντέλα) της Motorola αν θυμάμαι καλά που λειτουργεί ο φωνητικός έλεγχος ακόμα και με κλειδωμένη τη συσκευή. Οπότε του λες Ok Google (ή όποια πρόταση του ορίσεις εσύ) και ξυπνάει και του λες να καλέσει τον τάδε. Το ίδιο γίνεται και σε iPhone πλέον αν δεν κάνω λάθος.

Δυστυχώς το speaking phone (έτσι λεγόταν το app που έμπαινε σε Symbian) και τώρα η εφαρμογή της Vodafone για smartphone, είναι για ανθρώπους με πρόβλημα στην όραση και δεν κάνει γι αυτό που το θέλεις.

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος τα mls κανουν αυτη την δουλεια που τους μιλας.

Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος καθως δεν ειχα καποιο ποτε μου αλλα για ψαξτο λιγο

Δημοσ.
δεν μπορει να πατησει κουμπι στο κινητο και ειναι μονη της δεν εχει καποιον διπλα της ???
Δημοσ.

δεν μπορει να πατησει κουμπι στο κινητο και ειναι μονη της δεν εχει καποιον διπλα της ???

οχι δν μπορει να πατησει το κουμπι με δυσκολια κουναει τα χερια της και δεν εχει δυναμη να πατησει καποιο κουμπι. 

Δύσκολη κατάσταση... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ στα γρήγορα, είναι κάποιο μοντέλο (ή μοντέλα) της Motorola αν θυμάμαι καλά που λειτουργεί ο φωνητικός έλεγχος ακόμα και με κλειδωμένη τη συσκευή. Οπότε του λες Ok Google (ή όποια πρόταση του ορίσεις εσύ) και ξυπνάει και του λες να καλέσει τον τάδε. Το ίδιο γίνεται και σε iPhone πλέον αν δεν κάνω λάθος.

Δυστυχώς το speaking phone (έτσι λεγόταν το app που έμπαινε σε Symbian) και τώρα η εφαρμογή της Vodafone για smartphone, είναι για ανθρώπους με πρόβλημα στην όραση και δεν κάνει γι αυτό που το θέλεις.

Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες ειδα το moto x  εδω 

και ειδα οτι στις ρυθμισεις της εφαρμογης touchless control εχει και την επιλογη auto speaker phone για να μπαινει κατευθειαν στην ανοιχτη ακροαση οταν θα παρει τηλεφωνο , απλα φοβερο!! Παντως πολυ ακριβο γνωριζει κανενας αμα υπαρχει αυτη η λειτουργια σε αλλο μοτορολα πιο οικονομικο; επισης πως λεγεται αυτη η υπηρεσια με το ok google που ξυπναει το κινητο; . Επισης δοκιμασα με το δικο μου smartphone να βρω καποια εφαρμογη στο android market αλλα δεν βρηκα κατι που να κανει αυτο το τελειο που κανει το moto x δηλαδη να του λες ok google να ανοιγει μονο του και να του λες να παρει τηλεφωνο και να παιρνει και να μπαινει αυτοματα στο μεγαφωνο. ! . 

Επισης ξερει κανεις αμα βαλουμε ακουστηκα με καλωδιο ή bluetooth handset οταν παιρνουνε τηλεφωνο να απανταει αυτοματα; . οπως εχω αναφερει στην αρχη που κανω με το νοκια παραπανω; . 

Αν δεν κανω λαθος τα mls κανουν αυτη την δουλεια που τους μιλας.

Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος καθως δεν ειχα καποιο ποτε μου αλλα για ψαξτο λιγο

πρεπει να πατησεις καποιο κουμπι πρωτα ομως . 

Δημοσ.

Η εφαρμογή που είναι υπεύθυνη για όλα αυτά είναι η Moto Voice. Απ' ό,τι διάβασα, θα δωθεί και για το Moto X 1ης γενιάς σύντομα. Το θέμα είναι που να το βρεις αφού δεν πωλείται πλέον. Το 2nd Gen κοστίζει 240€ αυτή τη στιγμή στο Skroutz. Απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι πολλά τα χρήματα, ρίξε καμιά ματιά στις αγγελίες εδώ ή σε άλλο forum, σίγουρα θα βρεις κάποια συσκευή σε καλή τιμή και καλή κατάσταση

Δημοσ.

Εχω moto x 2013 και ενας φιλος μου εχει το 2014 και ναι όντος μπορώ να παρω τηλεφώνα, να βαλω ξυπνητήρι, να ρωτισω τον καιρο κοκ... Μονο που θελει να εισε στον internet (wifi/3g) και δεν αναγνωρίζει ελληνικά. Υπάρχουν αρκετά μεταχειρισμένα moto x 2014 στα 200 και κατω.

Επιπλέον στα motorola μπορείς να τα ξεκλειδώσεις εύκολα με το moto display:

Η εφαρμογή που είναι υπεύθυνη για όλα αυτά είναι η Moto Voice. Απ' ό,τι διάβασα, θα δωθεί και για το Moto X 1ης γενιάς σύντομα. Το θέμα είναι που να το βρεις αφού δεν πωλείται πλέον. Το 2nd Gen κοστίζει 240€ αυτή τη στιγμή στο Skroutz. Απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι πολλά τα χρήματα, ρίξε καμιά ματιά στις αγγελίες εδώ ή σε άλλο forum, σίγουρα θα βρεις κάποια συσκευή σε καλή τιμή και καλή κατάσταση

το motx 2013 είχε το moto voice εξ αρχης...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα εχω την μητερα μου με σκλυρυνση κατα πλακας και δεν μπορει να πατησει το κουμπι στο κινητο για να απαντηση την κληση , και τις εχω βαλει ενα hands free με κλασικα ακουστικα (οχι ψειρες ) σε ενα παλιο νοκια κινητο και μεσα απο τις ρυθμισεις εχω ενεργοποιησει την αυτοματη απαντηση και οταν την παιρνουμε τηλεφωνο απανταει αυτοματα και μιλαμε μαζι της . Επειδη αυτο για εμας αποτελει μια λυση για εκεινη ομως οπως μου παραπονιεται δεν μπορει να παρει τηλεφωνο , αναριωτιουμουνα αν υπαρχει κατι που να μπορει να λεει πχ καλεσε τον ταδε και να καλει ή να λεει τον αριθμο 1 και να καλει ενα νουμερο που εχουμε ορισει ως ταχεια κληση , ηθελα κατι που να δουλευει χωρις να χρειαστει να πατησει καποιος πριν και μετα να δουλευει, ειχα παει στον γερμανο και ειχα δει το mls diamond αλλα θελει να το πατησει καποιος για να κανει κατι που του λεει ο αλλος . Επισης ειχα βρει παλια ενα bluetooth που του ελεγες answer και απαντουσε στην κληση και αντιστοιχα reject για την απορριψη της κλησης αλλα δεν εξυπηρετει . Προσπαθω να βοηθησω οσο μπορω την μητερα μου για να νιωθει και εκεινη πιο ανετα αμα τυχει και ξεχασω να την παρω εγω τηλεφωνο να μπορει να με παρει εκεινη να μου πει τι θεμα εχει.

Κοιτα σε νεα αφης κινητα οτι υπαρχει η εφαρμογη της vodafone το speaking phone κατι τετοιο νομιζω , το περασα στο κινητο μου και εβγαλα ακρη . Υπαρχει καποιος τροπος; Σκεφτομουνα και κανενα smartphone που να του οριζω να μην κλεινει ποτε η οθονη αρα να μην κλειδωνει ποτε το πληκτρολογιο αλλα εχω βρει μετα κατι που να μπορει να μιλαει και να παιρνει χωρις να χρειαζεται να πατησεις κατι στην οθονη  .  

δες αυτό το βίντεο φίλε μου, στο 34 λεπτό

Δημοσ.

Eχει η Plantronics, blutooth κλασσικό, το οποίο μπορείς να απαντήσεις σε κλήση φωνητικά, λέγοντας απλά Answer/Reject. Δεν "ακούει" ελληνικά βέβαια, αλλα λειτουργεία μια χαρά με αυτές τις δύο λέξεις. Είναι το M55 , δεν ξέρω αν το κάνει και κάποιο άλλο, και είναι και αρκετά οικονομικό.

Δημοσ.

Το M25 http://www.e-shop.gr/plantronics-m25-bluetooth-headset-p-TEL.009912 (το εχω) ειναι καλη περιπτωση διοτι κραταει η μπαταρια του και η φωνητικη αναγνωρηση ειναι αρκετα φιλικη (δηλαδη δεν πρεπει να εχεις ακριβη προφορα των accept/reject).Αλλα το προβλημα σου ειναι το πως θα σε παιρνει τηλεφωνο.

Δημοσ.

To moto x 2013, το moto x 2014, το moto x play και το moto x style κανουν αυτο που θελεις.

Με κλειστη οθονη μπορει να ακουσουν μια λεξη-κλειδι , να ξεκλειδωσουν κ μετα να δωσεις εντολη για να παρει τηλεφωνο.

Σαν μεταχειρισμενα, μπορεις να βρεις το moto x 2013 100-120€ κ το moto x 2014 180-200€.

Διαφορετικα, μπορει να υπαρχει λυση κ για αλλα smartphone, ισως καποιο που εχει την λειτουργια double tap to wake να βοηθαει.

Δες video για τη λειτουργια αυτην (πατας ελαχιστα 2 φορες σε τυχαιο μερος της κλειστης οθονης κ ανοιγει.)

Αλλη λυση ειναι να ειναι μονιμα συνδεδεμενο στο φορτιστη το smartphone και τοτε ολα τα κινητα (αρκει να εγκαταστησεις το google app κ ακομα καλυτερα κ το google now launcher) μπορουν να ακουν την λεξη-κλειδι (ok google) και να δινεις εντολη για να παιρνει τηλεφωνο.

https://support.google.com/websearch/answer/6031948?hl=en

When you turn on "Ok Google," there are a few settings you might be able to change depending on your device. Here’s what the terms mean:

• From any screen: You can say "Ok Google" from any screen on your device if the screen is on or the device is charging. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...