Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα απ'όσο γνωρίζω το mini 2 είναι αρκετά αξιόπιστο τώρα για το αν "λαγκάρει"  μια τέτοια συσκευή να ξέρεις πως μεγάλο ρόλο παίζει και η συμπεριφορά του χρήστη προς την συσκευή . Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πας και σε μία Mid- range συσκευή Samsung εξίσου αξιόπιστη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται πιο mini. Είδες στο skroutz ποσό κάνει αυτό που λες? Για μένα ακριβά το δίνει αν είναι το απλό.

Εκτός και αν μιλάμε για καινούργιο.

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1
Δημοσ.

Άμα δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει κάρτα SIM, είτε το WiFi είτε το cellular είναι το ιδιο και το αυτό. Σαν συσκευή είναι μια χαρά αλλά πάνω από 200€ δεν θα έδινα αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Άμα δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει κάρτα SIM, είτε το WiFi είτε το cellular είναι το ιδιο και το αυτό. Σαν συσκευή είναι μια χαρά αλλά πάνω από 200€ δεν θα έδινα αυτή τη στιγμή.

δεν το πα με αυτη την εννοια αλλα με τη εννοια οτι τα 250 ευρω δεν τα αξιζεισε καμμια περιπτωση το mini 2 το απλο μονο με wifi

Oχι δεν αξιζει σε αυτα τα χρηματα κ δυστυχως λαγκαρει ακομα κ σε απλο web brwosing, πχ σε εναλλαγη tab.

με 1 giga ram μην ζητας εναλλαγη πολλων tap multitask κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Oχι δεν αξιζει σε αυτα τα χρηματα κ δυστυχως λαγκαρει ακομα κ σε απλο web brwosing, πχ σε εναλλαγη tab.

Το έχεις δοκιμάσει φίλε μου και το λες αυτό?

Το mini 2 έχει το Α7 chip το οποίο έχει και το ipad air. Να λαγκάρει το air μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο..

Δημοσ.

Το mini 2 έχει το Α7 chip το οποίο έχει και το ipad air. Να λαγκάρει το air μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο..

Ναι, το εχω δουλεψει κ δουλευω συχνα κ το air .

Οπως λεει κ ο φιλος:

με 1 giga ram μην ζητας εναλλαγη πολλων tap multitask κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν λαγκάρει, είναι άλλο το λαγκάρισμα και άλλο το reload εφαρμογών ή σελίδων λόγω μικρής μνήμης.

Δημοσ.

Δεν λαγκάρει, είναι άλλο το λαγκάρισμα και άλλο το reload εφαρμογών ή σελίδων λόγω μικρής μνήμης.

Το γνωρίζω γι αυτό ρώτησα συγκεκριμένα για το λαγκάρισμα.. Λόγω του ότι προσωπικά δουλεύω μόνο το ipad air 2 και δεν έχω εμπειρία με προηγούμενα μοντέλα δεν επέμεινα όμως ότι δεν λαγκάρει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...