Arisinhell Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Γειά σε όλους σας. σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό με 300-400e μάρκας samsung (λόγω των 48GB Dropbox space που παρέχεται από την samsung). Είμαι μεταξύ των: A http://www.skroutz.gr/s/5246521/Samsung-Galaxy-Alpha-32GB.html S5 http://www.skroutz.gr/s/4503613/Samsung-Galaxy-S5-16GB.html S5+ (ίδιο μου φαίνεται με το S5) http://www.skroutz.gr/s/6635259/Samsung-Galaxy-S5-16GB.html S6 (το οποίο υπερβαίνει το budget κατά 20e αλλά άμα είναι αρκετά καλύτερο why not) http://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html Έχετε να μου προτείνετε κάτι, και αν ναι θα μπορούσατε επίσης να μου υποδείξετε και κάποιο σκρουτζο-μάγαζο? ευχαριστώ, Α. Σ.
heavyrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ειναι ολα ανομοια μεταξυ τους αλλη κατηγορια και προηγουμενης γενιας...τι ακριβως να σου πουμε δηλαδη; το s6 ειναι προφανως το καλυτερο απο αυτα...
Arisinhell Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά τα galaxy A, S5 και S5+ είναι πάρα πολύ κοντά στην τιμή γιαυτό δυσκολεύομαι να επιλέξω από αυτά. πχ. αν και το A είναι octa-core έχει μικρότερο frequency από το S5, οπότε δεν είναι σίγουρος για το πως θα συγκρίνω την ταχύτητά τους, Τώρα όσον αφορά το S6 δεν ξέρω το κατά πόσον είναι value for the money, δηλαδή το αν αξίζει να βάλω ~60-70e παραπάνω για να το αποκτήσω.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 το s5 με το s5+ για εμενα μονο τα ιδια δεν ειναι,το s5+ εχει καλυτερο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων( τον ιδιο με αυτον που φοραει το note 4)
Arisinhell Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 το s5 με το s5+ για εμενα μονο τα ιδια δεν ειναι,το s5+ εχει καλυτερο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων( τον ιδιο με αυτον που φοραει το note 4) Ενδιαφέρον, γιατί πάνω κάτω μου φαίνονταν ίδια. Οπότε το S5 το ξεγράφω από την λίστα..
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γενικα δεν ειμαι πολυ φαν της samsung αλλα αμα θες samsung κ εχεις τα λεφτα που ζηταει το s6 για εμενα χτυπα το,προφανως κ τα αξιζει τα παραπανω χρηματα αλλα αν δεν εχεις τα χρηματα παρε το s5+ Αυτο το Dropbox space τι ακριβος ειναι φιλε;;
heavyrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι παλαιοτερες συσκευες, 2 ετων πισω δηλαδη δεν αξιζει να δωσεις τα λεφτα που ζητανε. Εαν δεν υπαρχει οικονομικος περιορισμος πας καρφι για το s6, που σχεδον ενα χρονο μετα την κυκλοφορια του ειναι ακομα στις 5 κορυφαιες συσκευες μεχρι και αυτη τη στιγμη.
mp44christos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν θες samsung οπωσδήποτε τοτε μονο το s6 αξίζει... Αν θες εναλλακτικές για αλλες συσκευές σε αυτα τα λεφτά πες μας...
Arisinhell Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γενικα δεν ειμαι πολυ φαν της samsung αλλα αμα θες samsung κ εχεις τα λεφτα που ζηταει το s6 για εμενα χτυπα το,προφανως κ τα αξιζει τα παραπανω χρηματα αλλα αν δεν εχεις τα χρηματα παρε το s5+ Αυτο το Dropbox space τι ακριβος ειναι φιλε;; ΟΚ τελικά θα πάρω το S6, όντως ~+60e για το s6 αξίζουν πιστεύω. Όσον αφορά το Dropbox space τα samsung που έχουν προεγκατεστημένη την εφαρμογή dropbox δίνουν 48 GB για δύο χρόνια στο account που κάνεις sign in την πρώτη φορά που ανοίγεις το dropbox. Το space το χρειάζομαι οπωςδήποτε για την δουλειά μου, οπότε εαν πχ αγόραζα κάτι εκτός από samsung θα έσκαγα λογικά τα 100e / χρόνο. Παρόλα αυτά χρειάζεται προσοχή καθώς δεν γίνεται να ξαναενεργοποιήσεις την προσφορά με αγορά καινούργιου κινητού samsung στο dropbox account που ήδη έχεις (και έχεις ήδη χρησιμοποιήσει την προσφορά). Οπότε θα φτιάξω νέο account στο dropbox από άλλο mail για να είμαι καλυμμένος. ευχαριστώ όλους σας, Α. Σ.
mp44christos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 omg όντος το dropbox είναι πανάκριβο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό... To mediafire πχ εχει 50γβ free και με 4euro 1tb με 4 τον μηνά, To google drive 25free κοκ... Εχεις συγκεκριμένο λογο που χρησιμοποιείς το dropbox έναντι κάποιου άλλου?
Arisinhell Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 omg όντος το dropbox είναι πανάκριβο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό... To mediafire πχ εχει 50γβ free και με 4euro 1tb με 4 τον μηνά, To google drive 25free κοκ... Εχεις συγκεκριμένο λογο που χρησιμοποιείς το dropbox έναντι κάποιου άλλου? Φαντάζομαι είναι περισσότερο το ότι το έχω συνηθίσει, καθώς και το ότι κάνει sychronize τους φακέλους του υπολογιστή (νομίζω και το google drive το κάνει αλλά το mediafite όχι). Γενικά δεν έχω πληρώσει ποτέ για dropbox (σαν φοιτητής είχα free dropbox space με μια άλλη προσφορά) αλλά στην προηγούμενη αγορά samsung που έκανα, πείρα το free space και με βόλεψε full για δύο χρόνια οπότε σκέφτηκα να κάνω και πάλι το ίδιο μιας που το παλιό μου κινητό μας άφησε χρόνους! Τελικά θα αγοράσω το S6 από το kinitomania, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα