mirla Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Αρκετά κοινότυπο το θέμα όμως επειδή δεν έχω ξαναγοράσει κινεζάκι, θέλω να μου κάνετε καμιά πρόταση. Τι ψάχνω; Το καλύτερο value for money κινητό στις 5+ ίντσες. Θέλω να έχει πολύ καλές κάμερες μπροστά και πίσω, αποθηκευτικό χώρο αρκετό ώστε να μην παρουσιαστεί ποτέ το ηλίθιο μήνυμα έλλειψης χώρου που παίρνω στο τωρινό G3s, και RAM επαρκή, για να μην κλείνουν μόνες τους οι εφαρμογές και σέρνεται το σύμπαν. Χαρακτηριστικό που θα εκτιμηθεί: Η ύπαρξη υποδοχής sd. Μέχρι στιγμής έχω τσεκάρει τα: (α) Meizu MX4 Pro (δεν έχει sd) στα 179 το 16άρι από banggood (β) Xiaomi redmi note 3 (πάλι δεν έχει υποδοχή sd) (γ) Xiaomi redmi 3 (έχει υποδοχή sd) (δ) Meizu Metal (επίσης έχει υποδοχή sd) Εσείς τι θα προτείνατε ιδανικά στα 150- 180 ευρώ; Και αν υπάρχει καμιά ακόμα πρόταση φυσικά δεκτή. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
newsformobiles Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το β είναι 5.5 ίντσες. Το γ θα σου έλεγα καλύτερα, γιατί υπάρχει η ελληνική κοινότητα για βοήθεια. Τώρα Xiaomi-Meizu είναι και οι δύο αξιόπιστες εταιρείες.
ziaba Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 metal εννοειται γιατι ειναι πανεμορφο απο μεταλλο οχι πλαστικο σαν τα αλλα -δυνατο- απο τα τελευταια μοντελα της meizu
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Αρκετά κοινότυπο το θέμα όμως επειδή δεν έχω ξαναγοράσει κινεζάκι, θέλω να μου κάνετε καμιά πρόταση. Τι ψάχνω; Το καλύτερο value for money κινητό στις 5+ ίντσες. Θέλω να έχει πολύ καλές κάμερες μπροστά και πίσω, αποθηκευτικό χώρο αρκετό ώστε να μην παρουσιαστεί ποτέ το ηλίθιο μήνυμα έλλειψης χώρου που παίρνω στο τωρινό G3s, και RAM επαρκή, για να μην κλείνουν μόνες τους οι εφαρμογές και σέρνεται το σύμπαν. Χαρακτηριστικό που θα εκτιμηθεί: Η ύπαρξη υποδοχής sd. Μέχρι στιγμής έχω τσεκάρει τα: (α) Meizu MX4 Pro (δεν έχει sd) στα 179 το 16άρι από banggood (β) Xiaomi redmi note 3 (πάλι δεν έχει υποδοχή sd) (γ) Xiaomi redmi 3 (έχει υποδοχή sd) (δ) Meizu Metal (επίσης έχει υποδοχή sd) Εσείς τι θα προτείνατε ιδανικά στα 150- 180 ευρώ; Και αν υπάρχει καμιά ακόμα πρόταση φυσικά δεκτή. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Περιμενε λιγο..... γιατι να μην παρεις το Xiaomi redmi note 3 pro που περνει και Sd και εχει και καλυτερο επεξεργαστη!http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-pro
aces Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Tο γ θα σου έλεγα καλύτερα, γιατί υπάρχει η ελληνική κοινότητα για βοήθεια. Τώρα Xiaomi-Meizu είναι και οι δύο αξιόπιστες εταιρείες. +1 το γ κ απο εμενα δηλ το Redmi 3 αφου εχει επεκταση ειναι 5ιντσο. ή το note 3 pro που ειναι καλυτερη συσκευη κ εχει κ αυτο επεκταση SD (βγαινεις λιγο εκτος budget) αρα το Redmi 3 ειναι το ιδανικο στα συγκεκριμενα χρηματα που διαθετεις. Περιμενε λιγο..... γιατι να μην παρεις το Xiaomi redmi note 3 pro που περνει και Sd και εχει και καλυτερο επεξεργαστη! http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-pro γιατι ειναι εκτος δικου του budget.....διαβαζε τι ακριβως γραφει στο αρχικο ποστ. Του το προτεινα κ εγω αλλα θα βγει εκτος του αρχικου του διαθεσιμου budget
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 +1 το γ κ απο εμενα δηλ το Redmi 3 αφου εχει επεκταση ειναι 5ιντσο. ή το note 3 pro που ειναι καλυτερη συσκευη κ εχει κ αυτο επεκταση SD (βγαινεις λιγο εκτος budget) αρα το Redmi 3 ειναι το ιδανικο στα συγκεκριμενα χρηματα που διαθετεις. γιατι ειναι εκτος δικου του budget.....διαβαζε τι ακριβως γραφει στο αρχικο ποστ. Του το προτεινα κ εγω αλλα θα βγει εκτος του αρχικου του διαθεσιμου budget Οταν λεω να περιμενει εννοω να πεσει η τιμη... Αυτο σε κανενα μηνα θα παει 200€ περιπου
aces Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Οταν λεω να περιμενει εννοω να πεσει η τιμη... Αυτο σε κανενα μηνα θα παει 200€ περιπου οκ τοτε. Οι τιμες πεφτουν ελαφρως (ελαχιστα) ανα 10ημερο αναλογα τι συσκευη κ αναλογα και την ζητηση (το ιδιο γινεται και εδω) Στον μηνα συνηθως υπαρχει μια διαφορα τιμης συγκριτικα με την αρχικη ανακοινωση-κυκλοφορια. Αν βιαζεται ας παρει το redmi 3 μετα τις γιορτες απο 16/2 εναλλακτικα το note 3 Pro (που εχει κ αυτο επεκταση sd) τελη φεβρουαριου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα