panoutsi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια λοιπον τωρα εχω αυτο το μηχανημα στο 1 screenshot..και σκεφτομαι να αγορασω αυτο το μηχανημα(2 screenshot) και απο τα 2 να φτιαξω ενα δηλαδη να παρω σκληρους γραφικων απο το δικο μου και να τα βαλω στο δευτερο αξιζει?θα ειναι καλυτερο μηχανημα?εαν ναι ποσα λεφτα περιπου να αγορασω το δευτερο?
Duck Dodgers Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πάρε πράγματα από το 1 και βάλε στο 2 πχ ssd gpu και βάλε και αλλά 4gb ram στο 2!
hackerW32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 η nvidia Που ειχεις ειναι καλύτερη απο την intel hd του i3, αλλα, η 9600 gt παιζει μεχρι direct 10 και καταναλωνει 100watt. εγω δεν θα το εκανα, γιατι πολυ απλα δεν θα μπορουσα να παιξω directx 11 games. πες μας τι απαιτήσεις εχεις και ποσα χρήματα διαθετεις.
panoutsi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοεις για την καρτα?δεν θα παιζει οπως επαιζε στο πρωτο?δν εχω απαιτησεις τρελες απλα επειδη ειναι παλιο τ δικο ,ου μια μικρη αναβαθμισουλα Πάρε πράγματα από το 1 και βάλε στο 2 πχ ssd gpu και βάλε και αλλά 4gb ram στο 2!το ηθελα για τη ραμ αλλα εχει 2 slots μονο η μητρικη
hackerW32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 εαν θες να παιζουν τα games οπως στο pc που ειχεις τωρα γιατι να την κανεις την αναβαθμηση; μονο καλύτερο επεξεργαστη θα εχεις, εχεις δει τον επεξεργαστη σου να ζορίζετε σε καποιο game ή σε καποια εργασια που του εβαλες πχ render-μετατροπη βιντεο κλπ; οσο για την τιμη αυτος ο υπολογιστης εαν τον αγόραζες καινουριο θα ειχε καπου στα 350€ τωρα αναλογα με το ποσο καιρο το εχει, εαν καποια κομματια ειναι παλια, εαν υπαρχει εγγύηση κλπ θα ελεγα καπου 200€ για μεταχειρισμένο
panoutsi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Για να αλλαξω τη μητρικη να εχω πιο πολλες κενες sata και για τον επεξεργαστη και ισως αργοτερα βαλω και μια γραφικων καινουρια..γυρω στο 100αρικο θα το παρω οποτε προχωραω..ευχαριστω
hackerW32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 100 ε? καλα ειναι. σκεψου οτι ο cpu μονο καινουριος εχει 160, απλα κοιτα πιο τροφοδοτικό θα κρατήσεις πες μας μοντελα και απο τα δυο να σου πουμε προσωπικά βεβαια δεν θα εβαζα i3 για gaming, περιμενε περισσοτερες προτάσεις, αν και στα 100€ δεν παιζει να υπαρχει κατι καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα