alexaso29 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα..εχω αγορασει εδω και 5 μερες ενα hp laptop απο τ public.to hp-15ac110nv..εχει κολλησει 3 -4 φορες σε ανυποπτους χρονους..εχω κατεβασει το gta v kai to pro 16 και δεν εχει κολλησει στ παιχνιδια...εκανα ολες τις ενημερωσεις κ δεν εχει καποιο ιο..μπορω να κανω κατι αλλο απο το να το παω πισω και να τ αντικαταστησουν?
corsair04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 τα windows ήταν προεγκατεστημενα , μάλλον εκεί θα είναι το πρόβλημα όπως και να έχει πήγαινε στα public να το διορθώσουν αυτοί ακόμα και να σου αντικαταστήσουν το laptop απλώς το laptop είναι εξαντλημένο
AggelosTz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 μην αγχώνεσαι αν ψιλοφρικάρει. κ εμένα το λαπτοπ όταν το πρωτοαγόρασα με προεγκατεστημένα τα w8.1 έκανα κανά μήνα να στρώσει μέχρι να κάνει όλα τα update έτρωγε κάτι κολλήματα. μπορείς να κάνεις update τους drivers της κάρτας γραφικών και απλά να περιμένεις να γίνουν όλα τα windows update.
alexaso29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ναι τα εχω κανει..εβαλα κ ενα προγραμμα μηπως εχει κολλησει κατι κ μ εβγαζε προβλημα με το utorrent..και τωρα που τ σκεφτομαι το παθαινε οταν ειχα το utorrent ανοιχτο και κατebaza torrent..το απεγκατεστησα και μια μερα τωρα ειναι ολα κομπλε μεχρι στιγμης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα