coffeex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ας είναι καλά το Google+ μιας και εκεί το μάτι μου έπεσε σε αυτή την προσφορά Δίνει σε ηλεκτρονική (pdf, epub, modi, kindle) μορφή κάθε μέρα από ένα βιβλίο, αυτή την στιγμή που γράφω δίνει το Python Tools for Visual Studio Για περισσότερα διαβάστε εδώ 22
Konstantin77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μετά δε θα κυκλοφορούν στα τορενταδικα; Από το να τα κυνηγάει κανείς καλύτερα να το βρει οπότε θέλει. Επίσης δεν ξέρω κατά ποσό θα είναι καινούρια βιβλία γιατί ακόμα και το 2013 θεωρείται παλιά. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχω το νου μου και ευχαριστουμε για την ενημέρωση! 1
dali13gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί άμα το αγοράσει κάποιος, δεν μπορεί να το ανεβάσει σε torrent μετά; 1
sijoune Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά κατέβασε κανείς το χθεσινό βιβλίο? (Mastering Web Application Development with AngularJS) Ξεχάστηκα και το έχασα...
pitogiro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά κατέβασε κανείς το χθεσινό βιβλίο? (Mastering Web Application Development with AngularJS) Ξεχάστηκα και το έχασα... Ανέβασα το pdf στο dropbox εδώ. Πάρε και τα code files. 1
sijoune Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ανέβασα το pdf στο dropbox εδώ. Πάρε και τα code files. Ευχαριστώ πολύ!!!
pitogiro Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τα δωρεάν ebooks ακόμη συνεχίζονται εδώ. Όποιος θέλει να δει/κατεβάσει τα εως τώρα ebooks τα έχω βάλει όλα εδώ. 12
x_vagos_x Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 *κατεβάζει και αποθηκεύει στο σκληρό του βιβλία για future reference που πιθανότατα δεν θα ανοίξει ποτέ* Ευχαριστώ!
zaccki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τα δωρεάν ebooks ακόμη συνεχίζονται εδώ. Όποιος θέλει να δει/κατεβάσει τα εως τώρα ebooks τα έχω βάλει όλα εδώ. Φιλε μου να σαι καλα για το link. Τυχαίνει μήπως να τα έχεις εσύ (ή κάποιος άλλος φίλος) σε epub ή kindle μορφή?
pitogiro Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Φιλε μου να σαι καλα για το link. Τυχαίνει μήπως να τα έχεις εσύ (ή κάποιος άλλος φίλος) σε epub ή kindle μορφή? Δεν τα έχω κατεβάσει σε αυτή τη μορφή, αλλά είναι όλα διαθέσιμα να τα κατεβάσω ακόμη από το site. Επειδή είναι πολλά και δεν παίζει να τα κατεβάσω εγώ όμως, αν θες σου δίνω e-mail και password και μπαίνεις να τα κατεβάσεις εσύ (μέσω pm). Δημιούργησα το account μόνο για να κατεβάσω τα δωρεάν βιβλία οπότε δεν έχω πρόβλημα να δώσω τα στοιχεία του λογαριασμού σε κάποιον.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Τα δωρεάν ebooks ακόμη συνεχίζονται εδώ. Όποιος θέλει να δει/κατεβάσει τα εως τώρα ebooks τα έχω βάλει όλα εδώ. Πού είσαι ρε φίλε, δεν ανέβασες αυτή τη βδομάδα..
pitogiro Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Α ναι, κάθε μέρα το άφηνα για την επόμενη μέρα . Ανέβασα όσα έλειπαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Α ναι, κάθε μέρα το άφηνα για την επόμενη μέρα . Ανέβασα όσα έλειπαν. Thank you!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα