Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Και τι σημαίνει αυτό δηλαδή για να καταλάβω, εντάξει ούτε εγώ ξέρω πολλούς σε αυτήν την ηλικία που διαθέτουν τόσα χρήματα για pc αλλά δεν μου πέφτει και λόγος για το οικονομικό του φίλου. Η λογική λέει ότι επειδή οι περισσότεροι δεν μπορούν να διαθέσουν αυτό το ποσό(σε αυτήν την ηλικία) για ένα pc, πρέπει και ο TS να πάρει κάτι φθηνότερο; Ας μην βγαίνουμε off topic όμως. Όσο για την 212 evo για ποιο λόγο είναι για τα σκουπίδια από την στιγμή που ο TS δεν θα ασχοληθεί με extreme overclock ? Άνετα μπορεί να τον πάει στα 4.2 π.χ. ... με φυσιολογικές θερμοκρασίες. Σχολιασα αυτο που μου απαντησε σε μενα δεν ειχα σκοπο να δωσω εκταση απλα μια απαντηση εδωσα αρα το αφηνω εδω. Επισης ναι η Evo ειναι για τα σκουπιδια κυριως υπο την εννοια του budget.Αν ειναι να κανει επισης τοσο μικρο Overclock οπως λες ας παρει τον i5 6600 που με Overclock φτανει κοντα στα 3.8-3.9 και θα του βγει και αρκετα φθηνοτερα απο πλευρας μητρικης... Συγγνωμη που μπορει να βγαινω εκτος θεματος , αλλα μιας κι εγω ενδιαφερομαι για την συγκεκριμμενη ψυχτρα (212 evo), fulgore θεωρεις οτι δεν κανει ουτε για ελαφρυ OC? (εχω ανοιξει θεμα σε αλλη ενοτητα) Για ελαφρυ overclock εν μερη κανει αλλα οταν δινεις πανω απο 400ευρω για Cpu και μητρικη θεωρουμε οτι θα μπορεις να δωσεις πχ 50ευρω για μια αξιολογη ψυκτρα η πανω κατω για μονη υδροψυξη να το πω απλα. Ναι,ετοιμαζομουν να κανω εντιτ το ποστ μου για να ρωτησω το ιδιο για την 212 evo,αλλα και για την οθονη.. Επισης, θα ηταν καλυτερα να βαλω αλλη GTX 980 Ti απο αυτη που διαλεξα? Ποια θα ταιριαζε στην συνθεση? Και τελος, σιγουρα η οθονη που μου εδειξες ηταν πολυ καλη,αλλα δεν νομιζω οτι θα εχω καποιο προβλημα με αυτην που σου εδειξα,διαβασα πολλα review και λενε οτι ειναι οθοναρα. Για την οθονη εγω μιλαω και απο ατομα που την εχουν παρει που σιγουρα αν υπηρχε η καινουργια αυτη θα προτιμουσαν αν και ακριβοτερη,αφου οπως ειπα ειναι νεο και πιο βελτιωμενο μοντελο και φυσικα με ips panel. Για τις εκδοσεις ναι ισχυει αυτο που σου εγραψα παραπανω,δεν ειναι καλη η υλοποιηση αυτη της Evga και ξανα αφου δινεις που δινεις τοσα χρηματα ας παρεις την καλυτερη δυνατη.
Apsinthos07 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνωμη που μπορει να βγαινω εκτος θεματος , αλλα μιας κι εγω ενδιαφερομαι για την συγκεκριμμενη ψυχτρα (212 evo), fulgore θεωρεις οτι δεν κανει ουτε για ελαφρυ OC? (εχω ανοιξει θεμα σε αλλη ενοτητα) Παιδιά ας μην λέμε ότι θέλουμε, η 212 σε αυτήν την τιμή παίζει μόνη της. Σηκώνει overclock, αλλά μην περιμένετε μερικοί με ψύκτρα που έχει 35€ να κάνετε κανένα extreme o/c... αν έχεις μεγάλες απαιτήσεις θα δώσεις και παραπάνω λεφτά για μεγαλύτερη ψύκτρα.
ImSaggin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Απο ψυχτρα πιστευω η evo με καλυπτει απολυτα. Αυτο για την καρτα γραφικων, ποια GTX 980 Ti μου προτεινετε? Θα λειτουργει στην συνθεση?
Apsinthos07 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Απο ψυχτρα πιστευω η evo με καλυπτει απολυτα. Αυτο για την καρτα γραφικων, ποια GTX 980 Ti μου προτεινετε? Θα λειτουργει στην συνθεση? Όποια 980ti και να βάλεις στο σύστημα σου θα δουλεύει... εγώ θα σου πρότεινα την gigabyte, είναι κτήνος! Όπως είπε και ο fulgore και αυτή η υλοποίηση της EVGA είναι πολύ καλή! Οπότε διαλέγεις και παίρνεις, όποια σου αρέσει περισσότερο... και οι δύο τούμπανα είναι.
ImSaggin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ωραια,και παλι ευχαριστω. Οτι αποφαση παρω θα το ποσταρω εδω.
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Απο ψυχτρα πιστευω η evo με καλυπτει απολυτα. Αυτο για την καρτα γραφικων, ποια GTX 980 Ti μου προτεινετε? Θα λειτουργει στην συνθεση? Χωραει πολυ καλυτερη ψυκτρα στα χρηματα σου παντως και ειναι κριμα τετοιο κτινος,και ειδικα αφου θα βαλεις και δυνατο κουτι να χαραμιζεται ετσι. Παντως στα περι 980ti σου εχω απαντησει ηδη. Παιδιά ας μην λέμε ότι θέλουμε, η 212 σε αυτήν την τιμή παίζει μόνη της. Σηκώνει overclock, αλλά μην περιμένετε μερικοί με ψύκτρα που έχει 35€ να κάνετε κανένα extreme o/c... αν έχεις μεγάλες απαιτήσεις θα δώσεις και παραπάνω λεφτά για μεγαλύτερη ψύκτρα. Δεν νομιζω πραγματικα οτι ειναι τοσο παραλογο αυτο που λεω οτι σε συστημα γυρω στα 2500-2700ευρω(με οθονη)να ειναι υπερβολη να δωσει κατι παραπανω απο 30ευρω για ψυκτρα επεξεργαστη. Αν εγω ειμαι ο παραλογος ας το πει και καποιο αλλο απο τα μελη που ασχολουνται.
Apsinthos07 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομιζω πραγματικα οτι ειναι τοσο παραλογο αυτο που λεω οτι σε συστημα γυρω στα 2500-2700ευρω(με οθονη)να ειναι υπερβολη να δωσει κατι παραπανω απο 30ευρω για ψυκτρα επεξεργαστη. Αν εγω ειμαι ο παραλογος ας το πει και καποιο αλλο απο τα μελη που ασχολουνται. Δεν είπε κανείς ότι είσαι παράλογος, εγώ στον @drpain απάντησα για την ερώτηση που έκανε. Απλά από την στιγμή που τον καλύπτει και με το παραπάνω η 212 γιατί να δώσει κι άλλα χρήματα για ψύκτρα;
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είπε κανείς ότι είσαι παράλογος, εγώ στον @drpain απάντησα για την ερώτηση που έκανε. Απλά από την στιγμή που τον καλύπτει και με το παραπάνω η 212 γιατί να δώσει κι άλλα χρήματα για ψύκτρα; Αναλογα πως το εννοει το ''τον καλυπτει και με το παραπανω''.Αυτο μαλλον μου λεει οτι ισως να μην ασχοληθει και καθολου με το oc. Γιατι οποιοι γνωριζουν απο i5 overclock και τις δυνατοτητες της evo ξερουν οτι ειναι ψυκτρα ή για budget συστηματα ή για κλειδωμενους επεξεργαστες,ειδικα το καλοκαιρι που ανεβαινουν και αλλο οι θερμοκρασιες. Πιστευω σε αυτο θα συμφωνησουν και αλλοι συμφορουμιτες ειδικα αν ασχολουνται και με το oc. 1
Apsinthos07 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αναλογα πως το εννοει το ''τον καλυπτει και με το παραπανω''.Αυτο μαλλον μου λεει οτι ισως να μην ασχοληθει και καθολου με το oc. Γιατι οποιοι γνωριζουν απο i5 overclock και τις δυνατοτητες της evo ξερουν οτι ειναι ψυκτρα ή για budget συστηματα ή για κλειδωμενους επεξεργαστες,ειδικα το καλοκαιρι που ανεβαινουν και αλλο οι θερμοκρασιες. Πιστευω σε αυτο θα συμφωνησουν και αλλοι συμφορουμιτες ειδικα αν ασχολουνται και με το oc. Με την συγκεκριμένη ψύκτρα μπορεί να έχει τον 6600Κ στα 4.2-4.3 χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες παραπάνω από 55 βαθμούς σε gaming-load (με σχετικά καλό airflow).
drpain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Apsinthos07 και Fulgore ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας! Σχολιασα αυτο που μου απαντησε σε μενα δεν ειχα σκοπο να δωσω εκταση απλα μια απαντηση εδωσα αρα το αφηνω εδω. Επισης ναι η Evo ειναι για τα σκουπιδια κυριως υπο την εννοια του budget.Αν ειναι να κανει επισης τοσο μικρο Overclock οπως λες ας παρει τον i5 6600 που με Overclock φτανει κοντα στα 3.8-3.9 και θα του βγει και αρκετα φθηνοτερα απο πλευρας μητρικης... Για ελαφρυ overclock εν μερη κανει αλλα οταν δινεις πανω απο 400ευρω για Cpu και μητρικη θεωρουμε οτι θα μπορεις να δωσεις πχ 50ευρω για μια αξιολογη ψυκτρα η πανω κατω για μονη υδροψυξη να το πω απλα. Υπαρχει προταση στα 50-60 ευρω για ψυχτρα σε ι7 860 με προοπτικη αναβαθμισης σε i5 6600k-i7 6700k εντος του ετους, καλυτερη απο την evo 212 για ηπιο-μετριο OC ? η https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html, ειναι καλυτερη?
Zus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Όποιος πάει σε αερόψυξη, ξέρει θέλω να πιστεύω και μέχρι που μπορεί να φτάσει το PC του. Όποιος θέλει το κάτι παραπάνω για βαρβάτο overclocking, κοιτάζει κατευθείαν υδρόψυξη. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει παραπάνω από 40αρι για ανεμιστήρα, καθώς μετά μπαίνεις στο εύρος τιμών υδρόψυξης. Το ανεμιστηράκι έχει τοποθετηθεί στο σύστημα της υπογραφής μου και αν και δεν έχει δοκιμαστεί σε oc, εντούτοις σε 2k gaming παραμένει αθόρυβο και κάνει μια χαρά τη δουλειά του από θέμα θερμοκρασιών.
Papakitou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αμα θες σοβαρη ψυξη πας σε κατι τετοιο... http://www.bequiet.com/en/cpucooler/482 Εψαξα πολυ πριν καταληξω εδω.. Και καποιες ετοιμες υδροψυξεις τις στελνει για χορτα και αθορυβα.. Ή εδω.. ΑΝ και αυτη θελει πλατύ κουτί δεν χωράει ευκολα http://www.alpenfoehn.de/en/discontinued/himalaya-2
ougxar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 προσωπικα ειμαι στα 4.5 με 212 evo σε 6600k με πολυ καλες θερμοκρασιες,αλλα σε καλο κουτι με καλο airflow. 1
Papakitou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 προσωπικα ειμαι στα 4.5 με 212 evo σε 6600k με πολυ καλες θερμοκρασιες,αλλα σε καλο κουτι με καλο airflow. Καλα τωρα ειναι χειμωνας.. ευκολα.. εδω ο δικος μου ειναι στους 26 βαθμους αυτη τη στιγμη (μαμά) Αυτο που κρινει μια καλη ψυκτρα δεν ειναι το ποσο θα παει τον επεξεργαστη στο overclock, ΕΙναι το ποσο θα τον κρατησει χαμηλα οσο στρεσαρεται , το πως θα διωχνει θερμοτητα
drpain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πωπω τουμπανο η be quiet! Και πολυ ομορφη Με εχεις προβληματισει. Δεν εχεις προβλημα με μνημες να μην χωρανε και τετοια? Φανταζομαι βεβαια οτι θα παιρνει μονο κανονικες , χωρις ψυξη και μπαρμπουτσαλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα