Apsinthos07 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω πως και αν θα λειτουργισει σωστα ενα pc,γι'αυτο και εκανα το τοπικ.. Σιγουρα, η 980 ti ειναι αρκετα υπερβολικη αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποτε θα μπορω ξανα να αγορασω κατι δυνατο για τον υπολογιστη μου. Γενικα,το pc που μου εφτιαξες πως σου φαινεται? Ειναι αρκετα δυνατο ? Επισης,οσες φορες μου προτινες κατι ηταν με i5 υπαρχει καποιος λογος γιαυτο? Δεν θα ηταν καλυτερα i7? Γιατί να δώσεις +100€ για τον i7 και να μην πάρεις τον 6600K ο οποίος είναι τέρας στο gaming; Θα σου πρότεινα τον i7 σε περίπτωση που χρησιμοποιείς ειδικά-βαριά προγράμματα. Το μόνο που θα σου προσφέρει ο i7 στο gaming είναι 2-3 fps παραπάνω, που δεν αξίζει από την στιγμή που αυτό μπορείς να το πετύχεις με το overclock...αλλά από την στιγμή που θα πάρεις 980ti δεν περιμένεις από τον cpu σου να πάρεις αυτά τα 2-3fps με κάρτα τούμπανο! Όσο για την σύνθεση που σου πρότεινα, τι εννοείς πως μου φαίνεται; Προφανώς και σου πρότεινα το καλύτερο δυνατό! Έχεις αμφιβολίες για τα games με μία τέτοια σύνθεση; Που ακριβώς κολλάς;
ImSaggin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απλα θελω να φτιαξω οσο το δυνατον καλυτερο pc, γιαυτο θελω i7. Ας ειναι +100 ευρω,ποιον i7 θα μου προτεινες να ταιριαζει στην συνθεση? Επισης,μου εχει κολλησει μια οθονη εδω και αρκετο καιρο και ελεγα να παρω αυτην http://www.e-shop.gr/othoni-asus-vx229h-215-ultra-wide-led-full-hd-with-built-in-speaker-black-p-PER.170233. Ειναι καλη για gaming? 1440p η 4k δεν σκεφτομαι να παρω προς το παρον.
πανοςτ52 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αραξε φιλε μου το βραδυ που θα μπω απο pc θα σου στειλω τα λινκ.εγω σου εβαλα ι7 γιανα σου κρατισει στο μελον να μην χριαζεται να αναβαθμησεις αφου εχεις τι δυνατότητα να τον βαλεις γιατι οχι.οσο για οθονη παρε 1440p
Apsinthos07 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απλα θελω να φτιαξω οσο το δυνατον καλυτερο pc, γιαυτο θελω i7. Ας ειναι +100 ευρω,ποιον i7 θα μου προτεινες να ταιριαζει στην συνθεση? Επισης,μου εχει κολλησει μια οθονη εδω και αρκετο καιρο και ελεγα να παρω αυτην http://www.e-shop.gr/othoni-asus-vx229h-215-ultra-wide-led-full-hd-with-built-in-speaker-black-p-PER.170233. Ειναι καλη για gaming? 1440p η 4k δεν σκεφτομαι να παρω προς το παρον. Χαχαχα... Δηλαδή θέλεις να δώσεις 1800€ για i7 και 980ti για games και για την οθόνη 160€? 1920χ1080 και 980ti δεν πάνε μαζί ... δυστυχώς! Για να αξιοποιήσεις την κάρτα σου πρέπει να πάρεις κάτι τέτοιο! Θα σου πω και εγω να περιμενεις οσο για κουτι εγω θα εβαζα το corsair carbite spec 03 kai για καρτα γυρο στο 120 -150€ και τροφοδοτικο ενα της corsair sta 750w θα σου εβγαινε ποιο φθηνό.οσο για την καρτα να περιμενεις.και δες τα απο visionstudio θα σου βγουν ακομη ποιο φθηνα.θα σου πρωτεινα αυτο καρτα διαλεγεις η περιμενεις η βαζεις. Cpu. I7 6700k Ram.kingston hyper x fury 16gb 2133mhz ddr4 Psu.corsair cs 750m 80 plus gold Vga. Gtx 980 ti gigabyte Hdd.western digital caviar blue 1tb Ssd.samsung 850 evo 250gb Mobo.asrock z170 pro4 Case.corsair carbide spec 03 Ψυκτρα.212 evo Βγαινει 1700€ Πως ακριβώς αυτό το σύστημα βγαίνει 1700€; Γιατί από e-shop που ζήτησε ο TS αυτή η σύνθεση βγαίνει πάνω από 1900€!
sioneM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Η οθόνη αυτή που κοιτάς δεν κάνει καθόλου για το σύστημα που θέλεις. Οι συνθέσεις που σου προτείνουν παραπάνω έχουν να κάνουν καθαρά με το γεγονός ότι θέλεις gaming σε 4Κ ανάλυση. Σε 1080p και με μία GTX 970 κάνεις άψογα την δουλειά σου χωρίς περιττά έξοδα. Καμία σχέση βέβαια σε εμπειρία τα 1080p με τα 1440p ή 4Κ. Πως ακριβώς αυτό το σύστημα βγαίνει 1700€; Γιατί από e-shop που ζήτησε ο TS αυτή η σύνθεση βγαίνει πάνω από 1900€! Αυτό ακριβώς. Επίσης στο e-shop δεν βλέπω να υπάρχει ο 6700K.
ImSaggin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Θα μπορεί να αντεπεξέλθει σε μεγάλα fps με 1440p? Επίσης, η οθόνη που μου εδειξες έχει 1000:1 contrast δεν είναι λίγο ?
Apsinthos07 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Θα μπορεί να αντεπεξέλθει σε μεγάλα fps με 1440p? Επίσης, η οθόνη που μου εδειξες έχει 1000:1 contrast δεν είναι λίγο ? Βασικά πόσα χρήματα διαθέτεις για το tower και πόσα για την οθόνη; Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.
πανοςτ52 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απο visionstudio φιλε μου.του πρωτεινα να τα δει απο εκει το ιδιο πραγμα ειναι αλλα ποιο φθηνα.οσο για οθονη περνει μετα
sioneM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Υποτίθεται ότι μιλάμε πάντα για 60fps + στα ultra από τη στιγμή που ζητάς αποκλειστικά gaming σε αυτά τα χρήματα. Στα 1440p η GTX 970 δεν αρκεί. Θα χρειαστείς GTX 980 ή GTX 980TI. Από την άλλη για 4Κ μόνιτορ καμία κάρτα δεν σου δίνει ακόμα 60fps στα ultra (σε απαιτητικά παιχνίδια πάντα). Εκεί είναι που σου λέω να περιμένεις για την νέα αρχιτεκτονική Pascal που θα παίζεις σίγουρα σε 1440p και 4Κ σε πολύ περισσότερα frames. Εάν δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά λεφτά πάντως έχε στο νου και τις AMD. Είναι εξίσου αξιόλογες και το κυριότερο value for money. Για 1080p rig υπολόγιζε γύρω στα 1500E και για 1440p rig στα 2000Ε. Συν πλην 200Ε ανάλογα τα γούστα σου και το πορτοφόλι σου.
Apsinthos07 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απο visionstudio φιλε μου.του πρωτεινα να τα δει απο εκει το ιδιο πραγμα ειναι αλλα ποιο φθηνα.οσο για οθονη περνει μετα vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) από eshop μόνο ....Για αυτόν τον λόγο λοιπόν υπάρχει η φόρμα!
ImSaggin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Για tower μπορω να δωσω καπου στα 1800,τωρα αν βγει 1700 η 1900 δεν θα πω κατι. Αυτο που μου προτινε ο apsinthos07 με i7 ειναι αυτο που σκεφτομαι. Για οθονη,αν δω κατι καλο για 1440p θα το παρω, αρκει να μην ξεφυγουμε παρα πολυ στα χρηματα. Για μια οθονη οπως αυτη που μου δειξατε με 500 ευρω περιπου, το συζηταω. Απλα,ειναι αρκετα καλη οθονη? Πιστευετε θα με καλυψει σε μεγαλο βαθμο? Επισης,δεν σκεφτομαι το 4k gaming καθολου, τα fps που ρωταω ειναι για 1440p. Θα εχω καλα fps με αυτην την καρτα γραφικων? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από ImSaggin
sioneM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που σου έφτιαξε ο apsinthos07 είναι ένα πολύ καλό rig. Σου πρότεινε τον i5 6600K, ο αντίστοιχος i7 είναι ο 6700Κ αλλά στο e-shop από ότι είδα δεν υπάρχει. Όσο για την κάρτα, με αυτήν που σου πρότεινε ο apsinthos07, την GTX 980TI, στα 1440p, θα είσαι υπέρ καλυμμένος, πάντα στα ultra και σίγουρα 60+ fps σε όλα τα games. Επίσης αξιόλογη στα 1440p είναι και η GTX 980 αλλά δεν είναι τόσο future proof. Τέλος το μόνιτορ που σου πρότεινε είναι κορυφή, ότι ακριβώς χρειάζεσαι για τόσο δυνατές κάρτες. 1
ImSaggin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ουτε η οθονη υπαρχει στο e-shop,θελετε να μου προτεινετε μια καλη οθονη απο εκει γιατι θελω να τα παρω ολα μαζι? με i5 δεν θα εχω προβληματα στο συντομο μελλον? για να μην τρεχω και αλλαζω επεξεργαστη.. γιαυτο ηθελα i7.
sioneM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Στο e-shop οι υπόλοιπες κάρτες που βλέπω στα ίδια περίπου χαρακτηριστικά είναι πιο ακριβές. Θα σε ενδιέφερε να κάνεις αγορά την οθόνη μεμονωμένα από το skroutz; Όσο αφορά τον i7 και τον i5 δεν θα σε επηρεάσει ένας i5 στο μέλλον. Στο μακρινό μέλλον ίσως. Μιλάω καθαρά για το gaming. Οι i7 διαφέρουν από τους i5 στο γεγονός ότι υποστηρίζουν hyper-threading και έχουν μεγαλύτερο cache. Τους δίνει πλεονέκτημα σε εργασίες με απαιτήσεις πολλών πυρήνων. Αυτά τα προγράμματα που χρειάζονται hyper-threading δεν έχουν σχέση με το gaming. Οπότε δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σε απασχολεί.
ImSaggin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απο σκτρουτζομαγαζο δεν ενδιαφερομαι,απο επωνυμο μαγαζι μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα