drapanakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καθημερινα δεχομαι emails απο εταιριες που ειχα γραφτει στο παρελθον και ειχα δεχθει να μου στελνουν ενημερωσεις αεροπορικες,ρουχων,περιοδικα κτλ. Πολλες απο αυτες δε με ενδιαφερουν πια και καθημερινα διαγραφω τετοια emails. Πως γινεται να σταματησω να τα δεχομαι. Εχω msn. Ευχαριστω .
xaerialtwistx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 καθε email (φυσιολογικα) στο κατω μερος (συνηθως με μικρα γραμματα) λεει κατι σαν "εαν δεν θελετε να δεχεστε newsletter με τις προσφορες μας, πατηστε εδω για να κανετε unsubscribe". συνηθως αρκει ενα κλικ εκει. σπανιοτερα, πατωντας εκει μπορει να σε βαλει να στειλεις ενα email με συγκεκριμενο θεμα ή να κανεις login στο site τους και απο τις ρυθμισεις εκει να πατησεις πως δεν θες να δεχεσαι ειδοποιησεις. 1
corsair04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καθημερινα δεχομαι emails απο εταιριες που ειχα γραφτει στο παρελθον και ειχα δεχθει να μου στελνουν ενημερωσεις αεροπορικες,ρουχων,περιοδικα κτλ. Πολλες απο αυτες δε με ενδιαφερουν πια και καθημερινα διαγραφω τετοια emails. Πως γινεται να σταματησω να τα δεχομαι. Εχω msn. Ευχαριστω . unsubscribe !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα