6xXx6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για την καλύτερη ταινία τρόμου της χρονιάς. Το επερχόμενο φιλμ τρόμου του Robert Eggers, γνωστό εδώ και καιρό με τον λιτό τίτλο «TheWitch», έχει προκαλέσει πάταγο στα διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου όπου προβλήθηκε μέσα στο 2015 και ως εκ τούτου το horror κοινό το αναμένει με ανυπομονησία. Στο «The Witch» πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, Harvey Scrimshaw, Ellie Grainger και Lucas Dawson. Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας στη χώρα μας
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μου κάνει εντύπωση που τόσο καιρό μετά κανείς δεν έχει σχολιάσει! Η ταινία έχει μια απίστευτη ατμόσφαιρα όπου το κάθε της καρέ είναι σαν ένας πίνακας ζωγραφικής με απίστευτη σκηνοθεσία, φωτισμό, κλπ. Οκ το σενάριο δεν είναι ο,τι πιο ενδιαφέρον έχετε δει αλλά περνάει μια χαρά το μήνυμα που θέλει (πως πρακτικά ο ίδιος ο άνθρωπος μπορεί να γίνει πιο κακός από το ίδιο το ...κακό!). Κρίμα που δεν βγήκε ποτέ στις Ελληνικές αίθουσες... Δείτε το σε πολύ καλή ποιότητα και με ένα καλό ηχοσύστημα μιας και τα ηχητικά εφέ και η μουσική είναι super!
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 η ταινια εχει αναλυθεί και βαθμολογηθεί στο αναλογο thread. επισης εχασε οτι εχασε επειδη ειχε κακο marketing. Τωρα αν ο ιδιος σκηνοθετης εβγαζε την 'συνεχεια' σε σειρα στο netflix τοτε ισως το εβλεπα για το cinematography μιας και το σεναριο ηταν και ειναι προβλεψιμο.
Tmark Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Πραγματικά πολύ δυνατό ψυχολογικό thriller. Και πολύ καλές ερμηνείες απ όλους, ακόμα και τα παιδάκια και τον τράγο
_linuslost_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου... Πολύ χαλιά το σενάριο. Δεν γινόταν τίποτε, μόνο τις προσευχές έδειχνε. . γενικά μία μπούρδα!
Tmark Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου... Πολύ χαλιά το σενάριο. Δεν γινόταν τίποτε, μόνο τις προσευχές έδειχνε. . γενικά μία μπούρδα! Δεν την κατάλαβες τότε.
_linuslost_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν είχε κάτι δύσκολο να καταλάβω, απλώς σενάριο 5 λεπτών το κάνανε ταινία 1,5 ώρας...
W0zzAp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ΟΚ ηταν η ταινια.Creepy ατμοσφαιρα,καλες ερμηνιες,οκ στορυ.Εχει σκαμπανευασματα καπου ενιωθα βαρετα και μετα απο λιγο εδειχνε καποια ωραια στιγμη.Η σκηνη με τον πιτσιρικα που εκανε σαν δαιμονισμενος μου αρεσε πολυ και ειναι αυτο που μου εμεινε πιο πολυ απο την ταινια.Δεν ειναι για ολους,αφου ειναι λιγο κουλτουριαρικη,αλλα την θεωρω καλη προσπαθεια μπας και αλλαξουν λιγο οι horror ταινιες χωρις jump scares για να σου σπανε τα νευρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα