Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λειτουργικά όλα δουλεύουν άψογα, μόνο ο "μεντεσές" της οθόνης κάποιες φορές πιέζει το καλώδιο με αποτέλεσμα να παρουσιάζει δυσχρωμία όταν κουνάω την οθόνη ενώ το Pc είναι σε λειτουργία. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και το πρόβλημα πραγματικά δεν επηρεάζει την χρήση.

αυτο μου ειπε φιλος που ενδιαφερομαι να του αγορασω το λαπτοπ κ θελω να το κανω αν μπορω με το που το παρω,αν συμφερει...

Δημοσ.

Λειτουργικά όλα δουλεύουν άψογα, μόνο ο "μεντεσές" της οθόνης κάποιες φορές πιέζει το καλώδιο με αποτέλεσμα να παρουσιάζει δυσχρωμία όταν κουνάω την οθόνη ενώ το Pc είναι σε λειτουργία. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και το πρόβλημα πραγματικά δεν επηρεάζει την χρήση.

αυτο μου ειπε φιλος που ενδιαφερομαι να του αγορασω το λαπτοπ κ θελω να το κανω αν μπορω με το που το παρω,αν συμφερει...

μάρκα laptop?

Δημοσ.

κατά την γνώμη μου είναι καλωδιοταινια όποτε πρέπει να την αλλάξεις έναν δεν έχεις εμπειρία πως θα την αλλάξεις το ανταλλακτικό από το ebay έχει γύρω στα 20€ + τα χρήματα που θα θέλει ο τεχνικός για να την περάσει κοντά στο 50€ θα βγει όλη η δουλειά  η απόφαση είναι δική σου δεν μπορεί κάποιος να σου πει τι να κάνεις βεβαία εξαπατάται και τα χρήματα που το πουλάει τι χαρακτηριστικά έχει το laptop είναι του 13 από ότι είδα σε μια γρήγορη αναζήτηση .

Δημοσ.

κ εγω καλωδιοταινια σκεφτηκα καπου  στα 60-70 υπολογιζα,ευχαριστω πολυ που απαντησες φιλε μου :) δεκτες κ αλλες γνωμες εννοειται :)

Δημοσ.

κ εγω καλωδιοταινια σκεφτηκα καπου  στα 60-70 υπολογιζα,ευχαριστω πολυ που απαντησες φιλε μου :) δεκτες κ αλλες γνωμες εννοειται :)

σε τι τιμή στο πουλάει ?

Δημοσ.

200 αλλα θα πεσει η τιμη 

150-180€ είναι μια λογική τιμή επίσης για να βρεις φθηνότερα το ανταλλακτικό μπορείς να βάλεις αγγελία ζήτησης ή να επικοινωνησεις με άτομα που πουλάν μεταχειρισμενα ανταλλακτικά έχει πολλοίς στις αγγελίες

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...