Προς το περιεχόμενο

μυριζει η καμπινα του αυτοκινητου μ

snow22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μηπως εχεις παρατησει τιποτα τροφιμο μεσα?

πχ να εφυγε μια πατατα απο την σακουλα και να εχει παει καπου που δεν φαινεται...

πχ κατω απο το καθισμα ή κατω απο τη μοκετα που ειναι η ρεβερβα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η παρε σιλικονη (πως λεγεται αυτη η βλακεια) σαν πετρες μικρες που ειναι απο κανενα pet shop για τα γατια-σκυλια που πηγαινουν και χεζουν που απορροφα την υγρασια και τις μυρωδιες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ένα μήνα αφήνω το λίγο παράθυρο ανοιχτό

Δεν νομίζω να είναι από τον αέρα αλλά θα το ψάξω

Πήγαινε κάνε απόσμηση καμπίνας . 

• 1 χρόνο αργότερα...

Από την μπαταρία είναι αυτό το πραγματικό αν το βρήκες καλώς οσοι δεν το ξερουν οταν σας βγάζει μυρωδιά από το πουθενά στο AC ειναι απο την μπαταρια που βράζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πω τον πατέρα μου να δει και αυτό το ενδεχόμενο,έχει ρίξει τόσα λεφτά για αυτό το θέμα και ακόμα να βρει την αιτια αν και φέτος είχε δώσει τις πινακίδες

Πάντως το αμάξι μυρίζει ακόμα

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από kostas.mouts4

λοιπον βρωμαγε και μενα ενα φορντ που εχω. τελικά έμπαζε νερα απο το πλαστικό κάλυμμα που εχει ανάμεσα σε τζαμι υαλοκαθαριστήρες τραβαγε μεσα το φιλτρο καμπίνας και πηγαιναν τα νερα κατω απο την ταπετσαρια του συνοδηγου και το πισω καθισμα. μουνι ολα δλδ. επίσης έμπαζε απ το πίσω φανάρι που έπιανε μουργα στη βιδα του εμπαζε μεσα το πορτ μπαγκαζ και ο χωρος της ρεζερβας γινόταν η λιμνη των κυκνων.

απο τοτε που εβαλα σιλικονες παντου + ξαναφτιαξα το καναλακι εκει στο τζαμι δε ξαναμπηκε τιποτα μεσα και δεν βρωμαει κιολας.

ριξε νερο με το λαστιχο και τσεκαρε αν μπαζει πουθενα. εγω το καταλαβα γιατι βρωμαγε πάντα 4-5 μερες μετα απο γερη βροχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...