Hyphen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 μηπως εχεις παρατησει τιποτα τροφιμο μεσα? πχ να εφυγε μια πατατα απο την σακουλα και να εχει παει καπου που δεν φαινεται... πχ κατω απο το καθισμα ή κατω απο τη μοκετα που ειναι η ρεβερβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 για τα θέματα της υγρασιας, ασε καμια βδομαδα στην καμπινα μέσα κανα συλλεκτη υγρασίας και δες αν μαζευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 η παρε σιλικονη (πως λεγεται αυτη η βλακεια) σαν πετρες μικρες που ειναι απο κανενα pet shop για τα γατια-σκυλια που πηγαινουν και χεζουν που απορροφα την υγρασια και τις μυρωδιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ένα μήνα αφήνω το λίγο παράθυρο ανοιχτό Δεν νομίζω να είναι από τον αέρα αλλά θα το ψάξω Πήγαινε κάνε απόσμηση καμπίνας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vl4d Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Από την μπαταρία είναι αυτό το πραγματικό αν το βρήκες καλώς οσοι δεν το ξερουν οταν σας βγάζει μυρωδιά από το πουθενά στο AC ειναι απο την μπαταρια που βράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Το ac κατά βάση βρωμάει αν πιάσει μούχλα τι σχέση μπορεί να έχει η μπαταρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 H μπαταρία μυρίζει σαν ξυνίλα αν τραβάει μέσα. Άλλα αν αρχίσει η μπαταρία να μυρίζει έτσι υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Στο δικό μου δε νομίζω να αντιμετωπίσω ποτέ αυτό το πρόβλημα. Την έχει πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Θα πω τον πατέρα μου να δει και αυτό το ενδεχόμενο,έχει ρίξει τόσα λεφτά για αυτό το θέμα και ακόμα να βρει την αιτια αν και φέτος είχε δώσει τις πινακίδες Πάντως το αμάξι μυρίζει ακόμα Ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2017 από kostas.mouts4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μήπως έχει ψοφήσει κανένα ποντίκι κάπου εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 λοιπον βρωμαγε και μενα ενα φορντ που εχω. τελικά έμπαζε νερα απο το πλαστικό κάλυμμα που εχει ανάμεσα σε τζαμι υαλοκαθαριστήρες τραβαγε μεσα το φιλτρο καμπίνας και πηγαιναν τα νερα κατω απο την ταπετσαρια του συνοδηγου και το πισω καθισμα. μουνι ολα δλδ. επίσης έμπαζε απ το πίσω φανάρι που έπιανε μουργα στη βιδα του εμπαζε μεσα το πορτ μπαγκαζ και ο χωρος της ρεζερβας γινόταν η λιμνη των κυκνων. απο τοτε που εβαλα σιλικονες παντου + ξαναφτιαξα το καναλακι εκει στο τζαμι δε ξαναμπηκε τιποτα μεσα και δεν βρωμαει κιολας. ριξε νερο με το λαστιχο και τσεκαρε αν μπαζει πουθενα. εγω το καταλαβα γιατι βρωμαγε πάντα 4-5 μερες μετα απο γερη βροχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα