snow22 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 εχω αυτοκινητο mercedes clk και μυριζει η καμπινα,εχω καθαρισει αεραγωγους και συνεχιζει να υπαρχει εντονη μυρωδια,μηπως εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πως καθαρισες τους αεραγωγους; το λεω γιατι παιζει να ειναι μουχλα απο τη χρηση του a/c. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αν μυρίζει ασχημα ειναι απο τον κλιματισμος. Εχεις αλλαξει ποτε το φίλτρο καμπινας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 τι μυρωδια ειναι;μουχλα;ξινιλα;αυγουλιλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 εχω αυτοκινητο mercedes clk και μυριζει η καμπινα,εχω καθαρισει αεραγωγους και συνεχιζει να υπαρχει εντονη μυρωδια,μηπως εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι? Μήπως μυρίζει το πτώμα του ιδιοκτήτη στο πορτ-μπαγκάζ, μια και εσύ είσαι 17 οπότε θεωρητικά δε μπορείς να έχεις αυτοκίνητο; http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=54477416 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εχει μπει ποντικός στους αεραγωγούς και ψόφησε.Εχουν αδυναμία στις Mercedes των μπαμπάδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πως καθαρισες τους αεραγωγους; το λεω γιατι παιζει να ειναι μουχλα απο τη χρηση του a/c.Με το καθαριστικό της wurth Μήπως μυρίζει το πτώμα του ιδιοκτήτη στο πορτ-μπαγκάζ, μια και εσύ είσαι 17 οπότε θεωρητικά δε μπορείς να έχεις αυτοκίνητο; http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=54477416 Χαχαχα του πατέρα μου ρ Εχει μπει ποντικός στους αεραγωγούς και ψόφησε.Εχουν αδυναμία στις Mercedes των μπαμπάδων.Τους καθάρισε φίλε τι μυρωδια ειναι;μουχλα;ξινιλα;αυγουλιλα; Μυρίζει ^κλεισουρα^ είναι το clk 2007 το καθάρισαν και στην Mercedes και τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μυρίζει ^κλεισουρα^ είναι το clk 2007 το καθάρισαν και στην Mercedes και τπτ Κλεισούρα = υγρασία/μούχλα. Προκαλείται συνήθως όταν δίνεις το αμάξι για πλύσιμο και σου βάζουν τα πατάκια πριν αυτά στεγνώσουν εντελώς. Αφαίρεσε τα πατάκια και μύρισέ τα από κοντά. Αν μυρίζουν μούχλα, πλύσιμο καλό με μπόλικη σαπουνάδα και ζεστό νερό και τα αφήνεις να στεγνώσουν πάρα πολύ καλά. Αν συνεχίζουν να μυρίζουν, πέταμα και αλλαγή. Παίζει να μυρίζει και μούχλα από κάτω απ'τα πατάκια, εκεί που ακουμπούσαν στην ταπετσαρία δηλαδή. Εκεί, τοπικό καθάρισμα και ψέκασμα με κανα αρωματικό σπρέι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εκεί, τοπικό καθάρισμα και ψέκασμα με κανα αρωματικό σπρέι Εγω θα ελεγα βιολογικο, ακομα καλυτερα. Αν και βαρετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Άλλαξε κάλτσες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εγω λεω να ψαξει για υγρασια κατω απο τα πατακια, μηπως συμπληρωνεις νερα; Δες μην εχεις καμια διαρροη απο κανενα καλοριφέρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 φίλτρο aircondition άλλαξε....βγάλε τα πατακια και ψάχνε για υγρασίες...ανοιξε όλες τις πόρτες και δες στις "τσέπες" για νερά...καθάρισε την ταπετσαρία με αφρό...βάλε ηλεκτρική...και στο τέλος ρίξε και αρωματικό... Αν καπνίζει ο κατοχος...μπορεί να χει απορροφήσει ο ουρανός τσιγαρίλα και να βρωμάει ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κυριως μετα απο βροχη;σε παρκινγκ κλειστο παρκαρει;βρες που εχει τους νεροχυτες και πες να τους καθαρισουν ανοιξουν με συρμα ή σωλινακι ή οτι αλλο χρησιμοποιουν.κυριως κατω απο την μπαταρια αν υπαρχει νεροχυτης...δες και κατω απο ρεζερβα τροχου αν εχει νερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bestl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 όλα τα αυτοκίνητα έχουν το κουμπί ανακύκλωσης του αέρα. Αν το έχεις μόνιμα κλειστό δεν εισέρχεται φρέσκος αέρας και μετα απο λίγες μέρες βρωμάει σαν κλειστή απθήκη.Είναι απλο άλλα είναι το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. ή Μπορεί να έχει κολλήσει και να είναι μόνιμα κλειστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 όλα τα αυτοκίνητα έχουν το κουμπί ανακύκλωσης του αέρα. Αν το έχεις μόνιμα κλειστό δεν εισέρχεται φρέσκος αέρας και μετα απο λίγες μέρες βρωμάει σαν κλειστή απθήκη.Είναι απλο άλλα είναι το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. ή Μπορεί να έχει κολλήσει και να είναι μόνιμα κλειστό Ένα μήνα αφήνω το λίγο παράθυρο ανοιχτό Δεν νομίζω να είναι από τον αέρα αλλά θα το ψάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα