koyan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Τρόμος με κατέλαβε μόλις το σκέφτηκα: Έχω ADSL από τον Αυγουστο, δουλεύω από το σπίτι και τον τελευταίο καιρό έχω το Insomnia διαρκώς ανοιχτό σε ένα tab του Opera.... Άρα είμαι διαρκώς online.... Αν αρχίσει περισσότερος κόσμος να έχει ADSL (μην βάλετε ρε, να τό χω μονοπώλιο ) θα καλυφθούν οι 176-καπου-τοσες-θεσεις και τότε θα μας χτυπάει "ΤρΑι ΛεΗτερ, ΓουΗ αΡ φουλ". Moderators, θέλοντας και μή, παρέχοντας καλές υπηρεσίες, έχετε δημιουργήσει ένα κακό προηγούμενο: Ο κόσμος περιμένει ότι θα έχει και στο μέλλον καλές υπηρεσίες. Τί θα γίνει για να μην μπλοκάρει το σύστεμα σε λίγους μήνες? "Are you taking care of that?"
epote Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 μα φυσικα, θα σε κανουμε ban και θα ξαμολησουμε το σκυλι να ερθει σπιτι σου να σε φαει!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την κίνηση και το bandwidth της Insomnia, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τον Hal9000. Άλλωστε πρόσφατα έγινε νέα αναβάθμιση στο "πακέτο" του server που φιλοξενεί το site. ΥΓ: Το σκυλί καραδοκεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.