genious1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ναι το βρηκα αυτο αλλα πλεον ειναι ηδη εγκατεστημενο το game στον ssd και μου φαγε 40gb χωρο.πως μπορω να διαγραψω απο τον ssd και να το ξανακατεβασω να παει στον μηχανικο πατα στο "υπολογιστης c" βρες το rise of the tomb raider πατα μετακίνηση και διάλεξε τον δισκο που θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 σε μένα συμβαίνει το εξης παράξενο.το άφησα όλη τη νυχτα να κατέβει,δείχνει ότι κατέβηκε και τώρα δεν υπάρχει πουθενά στον υπολογιστή.εχω τρελλαθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 παιδες κατι διαβασα οτι το εκανε fix η micorosoft το ξημερωμα, https://linustechtips.com/main/topic/538026-9-for-rise-of-the-tomb-raider-windows-store/?page=2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpatac Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 σε μένα συμβαίνει το εξης παράξενο.το άφησα όλη τη νυχτα να κατέβει,δείχνει ότι κατέβηκε και τώρα δεν υπάρχει πουθενά στον υπολογιστή.εχω τρελλαθεί. Στην εφαρμογή του xbox είναι το game και πρέπει να κάνεις login για να παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα απο της πολλες προπαθειες για την αγορα μου δεσμευσε 0.99€ με Εθνικη πως θα τα ξαναπαρουμε πισω τα χρηματα αυτα?Οπος εγραψε και ενας φιλος πιο πανω φοβαμαι μην εχει κανει και αλλες χρεωσεις αν και απο ibank φαινονται μονο τα 0.99€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πφφφφφφ μετα απο πολλες προσπαθειες,μεχρι και οδο και ταχυδρομικο κωδικο απο Ουκρανια εβαλα τιποτα ακομα! Δεν ειναι δυνατη η επεξεργασια της πληρωμης σας.... Κανω κατι λαθος?ακομα δε μπορω να βρω καποια λυση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το έφτιαξε η MS και πλέον δεν γίνεται αγορά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kklhs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 γινεται να δουμε καπς τα fps ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε την που.... τη microsoft! 2.60E μου εφαγε συνολο απο τις προσπαθειες,θελω να πιστευω πως θα μου επιστραφουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Για πιο λόγο τρώει χρήματα από τις προσπάθειές και δεν σε αφήνει να αγοράσεις το παιχνίδι; Τι κόλπα είναι αυτά; Αν δεν περνάει η κάρτα λόγο CC, δε θα έπρεπε να δεσμεύει χρήματα για τις προσπάθειες, κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δικιο εχεις αλλα δε ξερω τι φταιει πραγματικα!Ρωτησα στην τραπεζα και μου ειπαν πως φαινεται σαν να τα εχουν δεσμευσει εχει γινει η πιστωση κανονικα αλλα δεν εχει ολοκληροθει ακριβως τωρα τη ηθελε να πει ο ποιητης! Κριμα παντως πραγματικα!Δεν ειναι καιρος για 40-50Ε για ενα game πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 μαλλον ειναι εξοδα συνναλαγματος, εγω παλι σημερα κοιταξα να δω ποσα μ εφαγε απο την αγορα γτ σε ουκρανικα χρηματα δν εβγαζα ακρη, και ειδα οτι μ εχει δεσμευσει μονο 25 λεπτα, ενω το παιχνιδι το εχω κανονικα, τωρα τι παιζει δν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δοκιμασε κανενας αλλος σημερα να το αγορασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδες τα 35λεπτα ειναι για το έλεγχο της καρτας κατα την προσθήκη της ως μέσο πληρωμής. Θα επιστραφουν αυτα... http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/edit-payment-method-windows-store When you add a credit card as a payment method, Microsoft authorizes the card by making a small, temporary charge to your account. Απο την εμπειρια μου αυτο το ποσο χρεώνεται περασει δεν περασει η καρτα... Για αυτο το χρεωθηκατε πολλαπλες φορες καποιοι!! Θα σας επιστραφουν μεσα σε 15εργασιμες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδες τα 35λεπτα ειναι για το έλεγχο της καρτας κατα την προσθήκη της ως μέσο πληρωμής. Θα επιστραφουν αυτα... http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/edit-payment-method-windows-store Απο την εμπειρια μου αυτο το ποσο χρεώνεται περασει δεν περασει η καρτα... Για αυτο το χρεωθηκατε πολλαπλες φορες καποιοι!! Θα σας επιστραφουν μεσα σε 15εργασιμες! Thanks gia tin enimerosi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα