Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα με καρτα eurobank εκει που ειχα λογιστικο και διαθεσιμο υπολοιπο το ιδιο,ξαφνηκα βλεπω το διαθεσιμο σχεδον 1,5 ευρω λιγοτερο χωρις να φαινεται καποια κινηση στο ebanking.Του καλεσα στην εξυπηρετηση και λεω οτι προσπαθησα να κανω μια αγορα μεσω ιντερνετ και λογικα με μπλοκαρε λογω cc αλλα παρολαυτα με χρεωσε.Αυτη μου λεει οτι ειδε να με εχει χρεωσει 5 φορες απο 32 λεπτα και οτι μεχρι 26 του μηνα θα αφαιρεθουν απο τον λογαριασμο μου.Λεει αμα θελετε καντε αμφισβητηση συναλλαγης.Λεω χεστο,αλλα την ρωτησα 100 φορες εαν βλεπει παραπανω χρεωση για να μην παθω καμια συγκοπη απο τις τοσες προσπαθειες που εκανα.

Ξερει κανεις γιατι με χρεωσε;

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το εγκατεστησε αυτοματα και το κατεβασε στον ssd που ειναι το λειτουργικο. δεν υπαρχει δυνατοτητα να το σβησω απο τον ssd και να κανω εγκατασταση στον μηχανικο?

Δημοσ.

το εγκατεστησε αυτοματα και το κατεβασε στον ssd που ειναι το λειτουργικο. δεν υπαρχει δυνατοτητα να το σβησω απο τον ssd και να κανω εγκατασταση στον μηχανικο?

Εδω φιλε μου!

post-226136-0-28374800-1454361621_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο build εχεις? Νομιζω ειναι απαραιτητο να εχεις το update του Νοεμβριου.

Το έφτιαξα (πρέπει πρώτα να βάλεις τρόπο πληρωμής // προσθέσεις κάρτα) αλλά δε περνάει της κάρτα της Eurobank για να το αγοράσω. Τρώω άκυρο.

Δημοσ.

Εδω φιλε μου!

ναι το βρηκα αυτο αλλα πλεον ειναι ηδη εγκατεστημενο το game στον ssd και μου φαγε 40gb χωρο.πως μπορω να διαγραψω απο τον ssd και να το ξανακατεβασω να παει στον μηχανικο

Δημοσ.

Δεν ήταν δυνατή η λήψη εξουσιοδότησης για αυτήν την αγορά. Αν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την υπηρεσία παροχής πληρωμής σας.

μου βγαζει αυτο το μηνυμα τι κανω λαθος???

Εκανα restart  το pc και τωρα μου βγαζει μηνυμα

Δεν ειναι δυνατη η επεξεργασια της πληρωμης σας!WTF?

Ρε παιδια στην πολη ΤΚ και οδο τι βαζετε???

Δημοσ.

Δεν ήταν δυνατή η λήψη εξουσιοδότησης για αυτήν την αγορά. Αν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την υπηρεσία παροχής πληρωμής σας.

μου βγαζει αυτο το μηνυμα τι κανω λαθος???

Εκανα restart  το pc και τωρα μου βγαζει μηνυμα

Δεν ειναι δυνατη η επεξεργασια της πληρωμης σας!WTF?

Ρε παιδια στην πολη ΤΚ και οδο τι βαζετε???

Το ιδιο μου βγαζει και εμενα,με Alpha bank εγω.

Δημοσ.

Φιλε μου εχω δοκιμασει και με ινδια το ιδιο ενας αλλος πιο πανω του γραφει το ιδιο.Αλλα λεει πως μετα απο αρκετες φορες το περασε!

Και εγω με aplhabank ειμαι!

Μια αλλη ερωτηση!Εχετε συνδεση mail για ολη αυτη την διαδικασια να φανταστω σωστα?

Δημοσ.

ναι το βρηκα αυτο αλλα πλεον ειναι ηδη εγκατεστημενο το game στον ssd και μου φαγε 40gb χωρο.πως μπορω να διαγραψω απο τον ssd και να το ξανακατεβασω να παει στον μηχανικο

Άμα πατήσεις δεξί κλικ επάνω στο εικονίδιο του δεν σε βγάζει απεγκατασταση?

Δημοσ.

Όσες φορές και αν δοκίμασα παίρνω το παρακάτω "We’re having trouble processing your payment and we’d like to get it sorted out."

Δημοσ.

μετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα κ κατεβαίνει κανονικά.

Tι διαφορετικο εκανες και το πηρε?Γιατι και μενα το ιδιο με βγαζει και προσπαθω εδω και ποσες ωρες!

Δημοσ.

Άμα πατήσεις δεξί κλικ επάνω στο εικονίδιο του δεν σε βγάζει απεγκατασταση?

εχει unistall.μετα απλα Intall το κανει παλι η πρεπει να το ξανακατεβασω?

Δημοσ.

Τελικά αφού περασα τη 1511 άρχισε να κατεβαίνει. Πληρωμη με Εθνική,  πέρασε κανονικά 

Ευχαριστώ στον   ts!!!! 

Δημοσ.

Κουράστηκα να παιρνω το μνμα We couldnt get authorization from your bank etc Αυριο παλι...

Σου αλλαξε μηνυμα? Και γω κουραστηκα και αυριο παλι προσπαθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...