Psycho13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εγω παλι εχω κανει ολες τις αλλαγες, δοκιμασα διαφορετικες καρτες (η μια εξωτερικου) δεν μπορεσα να ολοκληρωσω παραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κάρτες εξωτερικού που μπορούν να γίνει διασταύρωση διεύθυνσης δεν περνάνε δοκιμασία με σουηδική. Μόνο με πιστωτική της eurobank κατάφερα να ακανω την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 .... Αυτο απο που προκυπτει για το dx12 λολ; λολ, λολ και πάλι λολ Δηλώσεις λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού: Developer also confirmed they are working on DX12 internally "It's not looking like it will be ready for the average consumer on day one because we can still squeeze better performance out of DX11 but we will keep working on it and once we feel DX12 is a better experience we will release it as a front and centre option." http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1175642 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitey Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Eγώ με χρεωστική Eurobank (MasterCard) πήρα κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonis100 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 πως το κανατε βρε παιδια εχω δοκιμασει με πιστωτικη της eurobank αλλα και με prepaid της πειραιως και δεν μου την παιρνει στο paument option εχω αλλαξει region σε ukrain Και μολις βαζω τον αριθμο τησ πιστωτικης για αορεσ ukrain moy γραφει something wrong Οποιος μπορει ας βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 KΙ εγώ τα ίδια με χρεωστική πειραιώς,(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΑΣ) μου λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 κανενος δεν ειναι γκριζαρισμενη η τιμη? Τι κανω λαθος παιδια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 KΙ εγώ τα ίδια με χρεωστική πειραιώς,(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΑΣ) μου λέει. μετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα κ κατεβαίνει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 κανενος δεν ειναι γκριζαρισμενη η τιμη? Τι κανω λαθος παιδια? Same here! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisx93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ με χρεωστική Πειραιώς δεν είχα κάποιο θέμα πέρασε κανονικά την αγορά και κατεβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Οσον αφορα το grayed out, σε εμενα το εβγαζε ετσι οταν προσπαθουσα να το αγορασω απο ταμπλετ που προφανως δε τηρουσε τις ελαχιστες προδιαγραφες.. Μολις δοκιμασα απο υπολογιστη ξεγκριζαρε ! Βεβαια δε περναει η συναλλαγη ουτε με Eurobank ουτε με εθνικη.. Θα δοκιμασω κ παλι αργοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Eγώ με χρεωστική Eurobank (MasterCard) πήρα κανονικά. Εμένα πάλι με Eurobank δε περνάει. Τι να πει κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Πειραιώς χρεωστική Visa περνάει κανονικά σε Ουκρανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Same here! Ποιο build εχεις? Νομιζω ειναι απαραιτητο να εχεις το update του Νοεμβριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 μετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα κ κατεβαίνει κανονικά. μόλις με πήραν τηλέφωνο από τη τρ.πειραιώς και με ρωτησαν αν έκανα όντως εγώ τη συναλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα