Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν το ευρο πληρωναμε  20 -30 .000 δρχ δηλαδη 90+ ευρω .Ο καθε διανομεας εβαζε το καπελο του , ειδικα σε μια κλειστη αγορα με περιορισμους κινησης και απουσια ανταγωνισμου . Απομονωση σημαινει εκτοξευση τιμων 

Πχ ο οτε τοτε με intracom κοκαλη ηθελε για το isdn 64 kbps 45.000 το μηνα αφου δεν υπηρχε ανταγωνισμος και αλλη εναλλακτικη

• Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το παιχνιδι κατεβηκε και τρεχει νερο(ετσι φενεται τουλαχιστον)ξερουμε πως μπορουμε να δουμε σε ποσα fps τρεχει?fraps κτλ δεν δουλευουν..

Δημοσ.

Πρεπει αν εχεις εγκατεστημενο πρωτα το xbox  live???

Γιατι το παταω και μου λεει πως δεν ειναι δυνατη η αγορα ενω εχω αλλαξει ηδη region και εβαλα και ενα mail που σου ζηταει στη αρχη!

Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της πληρωμής σας.

Τι σκατα κανω λαθος???

Δημοσ.

@@ , Ότι και αν δοκίμασα μου απορρίπτει το transaction.

Δοκίμασα και ινδία και ουκρανία.

Με prepaid virtual Εθνικής.

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

εγω ολοκληρωσα την συνναλαγη με χρεωστικη της πειραιως!!εχει λιγη ωρα που το παιζω!!παιχνιδαρα απλα!!!

Δημοσ.

Με Πειραιώς περνάει αέρα η συναλλαγή.

Σε Εθνική ένα φίλο τον πήραν τηλέφωνο και του έλεγαν παπάντζες ότι απορρίπτεται λόγω CC.

Τι βλακείες...

Πάντως δε βιάζομαι να το πάιξω. Απλά το χαζεύω προς το παρόν. Θα βγάλουν DX12 patch πολύ σύντομα.

Δημοσ.

Εγω με alpha(visa) χτες μου την δεχτηκε,ειχα δοκιμασει και με american express πιο πριν και δεν την πηρε ομως. 

Με Πειραιώς περνάει αέρα η συναλλαγή.

Σε Εθνική ένα φίλο τον πήραν τηλέφωνο και του έλεγαν παπάντζες ότι απορρίπτεται λόγω CC.

Τι βλακείες...

Πάντως δε βιάζομαι να το πάιξω. Απλά το χαζεύω προς το παρόν. Θα βγάλουν DX12 patch πολύ σύντομα.

Αυτο απο που προκυπτει για το dx12 λολ;

• Like 1
Δημοσ.

Η Ελλάδα θα αποκτήσει τιμές τύπου Ινδίας/Ουκρανίας (τριτοκοσμικές χώρες) μόνο με Grexit. Όσο μένουμε Ευρώπη, θα πληρώνουμε τα ίδια με το Λουξεμβούργο. :)

Βέβαια τι να πληρώνεις 30 δραχμές, τι να πληρώνεις 10 ευρώ με ισοτιμία 3:1... οι μισθοί καθηλωμένοι θα μείνουν.

Μίλησα για μείωση τιμών όχι εξίσωση με την Ουκρανία - Ινδία.. παρ'ολα αυτά αν δεν έχεις να το αγοράσεις για εσένα η χώρα σου είναι τριτοκοσμική έτσι και αλλιώς.. ;) - Έχουμε όλα "τα εχέγγυα" πλέον,οι 'τίτλοι" αλλάζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...