Adamakos33 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 παιδια το παιχνιδι παιζει τελεια....εγω εβαλα το region στα ελληνικα παλι και κανεναν προβλημα...επισης παιζει και offline......παιχνιδαρα αυθεντικη με 9 ευρω.!!!!!!! ξανα μπραβο στον ts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoithaki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το πήρα κανονικά! Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 το κατεβαζω και εγω τωρα.δεχτηκε κανονικα την χρεωστικη.δεν κατεβαινει ομως με καλη ταχυτητα.απλα εγκατασταση θελει μετα η πρεπει να εχουμε και τιποτα αλλο εγκατεστημενο για να τρεξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη ρε παιδιά, το παιχνίδι είναι Windows 10 exclusive ή η συγκεκριμένη αγορά απαιτεί να έχεις τα Windows 10;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το αγορασα απο ινδια ,κατεβηκε με 13mb/s,ολα καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη ρε παιδιά, το παιχνίδι είναι Windows 10 exclusive ή η συγκεκριμένη αγορά απαιτεί να έχεις τα Windows 10;;; απο το steam System Requirements Minimum: OS: Windows 7 64bit Processor: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GTX 650 2GB or AMD HD7770 2GB DirectX: Version 11 Storage: 25 GB available space Recommended: OS: Windows 10 64 bit Processor: Intel Core i7-3770K Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GTX 980Ti 2560x1440 or NVIDIA GTX 970 1920x1080 DirectX: Version 11 Storage: 25 GB available space Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη ρε παιδιά, το παιχνίδι είναι Windows 10 exclusive ή η συγκεκριμένη αγορά απαιτεί να έχεις τα Windows 10;;; Ναι . Επειδή είναι μέσω του store απαιτεί 10αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Άλλη μια απόδειξη ότι σε λογικές τιμές το Software πουλάει.. Δεύτερη απόδειξη ότι δεν θα λάβουν ποτέ υπ'οψην τους την ανεργία στην χώρα μας ώστε να μειώσουν κ εδώ τις τιμές. Ως προς το παιχνίδι,οκ γι'αυτο έδινα και 15 ευρώ για το black ops III ούτε φράγκο που ήταν το προηγούμενο που έπαιξα. Άρα έρχεται και η τρίτη διαπίστωση.. Πρέπει ν'αξιζει και κάτι για να το πληρώσει κάποιος,και μάλιστα με αρχική τιμή 50 ευρώ.! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα δεν με αφήνει να το κατεβάσω μου λέει μην συμβατός ο υπολογιστής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 εγω ακομα το κατεβαζω..με 7mbps συνδεση δεν κανουμε τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adamakos33 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα δεν με αφήνει να το κατεβάσω μου λέει μην συμβατός ο υπολογιστής εκανες το region ουκρανια...;κανε και κανα restart.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Με κάρτα δέχεται πληρωμή ή θέλει PayPal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Με κάρτα δέχεται πληρωμή ή θέλει PayPal? Καρτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καρτα ty my friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Άλλη μια απόδειξη ότι σε λογικές τιμές το Software πουλάει.. Δεύτερη απόδειξη ότι δεν θα λάβουν ποτέ υπ'οψην τους την ανεργία στην χώρα μας ώστε να μειώσουν κ εδώ τις τιμές. Ως προς το παιχνίδι,οκ γι'αυτο έδινα και 15 ευρώ για το black ops III ούτε φράγκο που ήταν το προηγούμενο που έπαιξα. Άρα έρχεται και η τρίτη διαπίστωση.. Πρέπει ν'αξιζει και κάτι για να το πληρώσει κάποιος,και μάλιστα με αρχική τιμή 50 ευρώ.! Η Ελλάδα θα αποκτήσει τιμές τύπου Ινδίας/Ουκρανίας (τριτοκοσμικές χώρες) μόνο με Grexit. Όσο μένουμε Ευρώπη, θα πληρώνουμε τα ίδια με το Λουξεμβούργο. Βέβαια τι να πληρώνεις 30 δραχμές, τι να πληρώνεις 10 ευρώ με ισοτιμία 3:1... οι μισθοί καθηλωμένοι θα μείνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα