Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 με 7αρια μπορουμε να τα αγορασουμε? Τωρα συγνωμη αλλα ειναι σοβαρη ερωτηση ή τρολο ερωτηση αυτη. Το αναφερουν ξεκαθαρα πιο πανω οτι ειναι για Windows 10 μονο... Οσον αφορα για tomb raider και Windows,υπηρχε ενας φοβος οτι το νεο tomb raider θα ειναι για Windows store αντι για Steam ώντας μια προσπαθεια της MS να προωθησει το Store της αλλα τελικα κατι τετοιο δεν ισχυει. Για οσους θελουν νεο παιχνιδι να το παιξουν χωρις να δωσουν πολλα χρηματα μιας και απο online δεν χανουν και τιποτα ειναι πολυ καλη τιμη για ενα απο τα καλυτερα Pc games του 2016 σιγουρα και το κορυφαιο multiplatform πλεον στο ειδος του μαζι με το PS exclusive Uncharted. 1
seloner Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το πηρα και εγω παιδια χωρις προβλημα,λετε να μας ψαχνει η microsoft μετα; 1
mpokwsths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Σε εμένα πάλι κάνει κόλπα. Ενώ το πλήρωσα και μου γράφει "owned" δεν ξεκινάει να το κατεβάζει. Μου γράφει "check you internet connection". WTF
Whitey Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Σε εμένα πάλι κάνει κόλπα. Ενώ το πλήρωσα και μου γράφει "owned" δεν ξεκινάει να το κατεβάζει. Μου γράφει "check you internet connection". WTF Εμένα έχει φτάσει στα 18.5GB και συνεχίζει ακάθεκτο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Τσέκαρε το αρχικό link προς το NeoGaf μήπως γράφουν εκεί τίποτα.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Σε εμένα πάλι κάνει κόλπα. Ενώ το πλήρωσα και μου γράφει "owned" δεν ξεκινάει να το κατεβάζει. Μου γράφει "check you internet connection". WTF Δεν φταίει το παιχνίδι αλλά το Store των 10.. Υπάρχουν πολλά παράπονα Εμένα μου ανέβαζε τόσο πολύ (τερμάτιζε) το upload που ήταν αδύνατον συγχρόνως να ανοίξω άλλη σελίδα.. Το έφτιαξα αλλά ψάχνοντας για αυτό υπέπεσε στην αντίληψη μου κ προβλήματα σαν το δικό σου, Σταμάτησε το αν ξεκίνησε να το κατεβάζει βρες την λύση σου by Google και συνέχισε.. Εγώ είμαι στα 13GB από 23GB
mpokwsths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το έλυσα. Αφού ακολούθησα 10 συμβουλές από το internet και δε δούλεψε καμία, απλά απενεργοποίησα το firewall των windows και δούλεψε. Μετά το ενεργοποίησα ξανά και κανένα πρόβλημα. Είχε φάει σκάλωμα το firewall των windows με το app store, απίστευτο 1
seloner Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια εμενα κατεβηκε αλλα οταν παω να μπω φορτνωνει το Intro της nvidia etc και αναβωσβηνει ενα παραθυρο ασπρο μαυρο και μετα μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να ειναι συνδεδεμενος με ενα gaming profile και δεν μπορω να προχωρησω.Παιζει ρολο που εχω βγαλει το app του xbox live;
Adamakos33 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 λετε να φαμε κανα ακυρο ολοι...;;εχει πεξει σε κανεναν απο ελλαδα
seloner Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια παιζει κανονικα απλα δεν ειχα το xbox live και δεν επαιζε χωρις αυτο. 1
stroumfita2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 1/31/2016 MICROSOFT *STORE BILL.MS.NET IRL E-COMMERCE 234.0 UAH N 1/31/2016 MICROSOFT * BILL.MS.NET LUX E-COMMERCE 9.0 UAH N τι έγινε εδώ έφαγα 2πλη χρέωση στη moneysafe ?
noah.johnson Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 νομίζω η δεύτερη χρέωση θα επιστραφεί πίσω.
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 εγω το κατεβαζω τωρα αλλα η ταχυτητα εχει πολλες διακιμανσεις δεν ειναι σταθερη και αργει πολυ..
zodiak bam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Για αυτούς που βαριούνται να διαβάσουν στο NEOGAF: 1) Απαιτεί Windows 10 και η αγορά γίνεται μέσω του Store των Windows 10. Δε χρειάζεται ούτε Steam ούτε Origin ούτε τίποτα. Απαιτείται το 1511 build των Windows 10. 2) Αλλάζουμε προσωρινά region στα Windows σε Ουκρανία ή Ινδία 3) Κάνουμε την αγορά με την κάρτα μας σε τιμή Ουκρανίας (~9€) ή Ινδίας (~11€) 4) Γυρίζουμε το region στο κανονικό μας Πως αλλαζουμε το region??
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Πως αλλαζουμε το region?? Εδω φιλε μου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα