Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ρουτερ το ιδιο εχω και εγω αλλα το entry 2i που ειναι ιδιο εμφανισιακα, επειδη ειναι οικολογικο για την εκπομπη ακτινοβολιας για αυτο δεν εχει πολυ καλη εμβελεια στο wifi. 

Παντως το w724 εχει την δυνατοτητα 5ghz εκπομπη wifi δες αμα σε εξυπηρετετει να το ενεργοποιησεις , αλλα θελει και εχεις συσκευη που παιρνει υποστηριζει 5ghz δοκιμασε το αλλιως για μενα δωσε στον γειτονα που εχει το ρουτερ το tenda a30 ειναι 300ρι και θα ποιανει σιγουρα στο σπιτι σου , και συνδεσε το με ethernet ! αμα δεν θελει ο γειτονας να το βαλει , βαλτο εσυ στο σπιτι στο σημειο που εχει σημα και δουλεψε το σαν extender ασυρματα χωρις καλωδιο ethernet ! . Aξιζει η συσκευη την εχω και εγω! . 

Δ

το ρουτερ το ιδιο εχω και εγω αλλα το entry 2i που ειναι ιδιο εμφανισιακα, επειδη ειναι οικολογικο για την εκπομπη ακτινοβολιας για αυτο δεν εχει πολυ καλη εμβελεια στο wifi. 

Παντως το w724 εχει την δυνατοτητα 5ghz εκπομπη wifi δες αμα σε εξυπηρετετει να το ενεργοποιησεις , αλλα θελει και εχεις συσκευη που παιρνει υποστηριζει 5ghz δοκιμασε το αλλιως για μενα δωσε στον γειτονα που εχει το ρουτερ το tenda a30 ειναι 300ρι και θα ποιανει σιγουρα στο σπιτι σου , και συνδεσε το με ethernet ! αμα δεν θελει ο γειτονας να το βαλει , βαλτο εσυ στο σπιτι στο σημειο που εχει σημα και δουλεψε το σαν extender ασυρματα χωρις καλωδιο ethernet ! . Aξιζει η συσκευη την εχω και εγω! . 

δεν το βρισκω πουθενα αυτο το tenda a30

Δημοσ.

Καλησπερα. Αποφασισαμε με το γειτωνα μου να μοιραζομαστε τη συνδεση του αλλα το ρουτερ του μαλλον ειναι πολυ αδυναμο και δεν πιανω καλα. ειμαστε απεναντι οποτε σκεφτηκα καλωδιο κατω απο τις πορτες και μαλλιστα πηγα και αγορασα κιολας ενα 20μετρο. Τελικα ομως ηταν πιο χοντρο απο τα κλασσικα κιτρινα ethernet καλωδια και δεν χωρουσε κατω τις πορτες. Τρυπες και τετοια δεν θελω να μπω στη διαδικασια να κανω. οποτε σκεφτομουν κατι σε ασυρματο AP. Επισης θα ηθελα κατι να μην ξεπερναει το 50αρι. εχω βρει στο e shop. τωρα απο λεπτομεριες δεν γνωριζω -->http://www.e-shop.gr/ypologistes-wifi-eksoplismos-access-point-list?table=PER&category=WIRELESS&filter-2107=1

παιζει ρολο το ρουτερ? δηλαδη μπορει να μην ειναι συμβατα και να μην μου δουλεψει? και επισης τι διαφορα εχει το ap απο αυτο εδω ας πουμε --> http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa850re-300mbps-universal-wireless-n-range-extender-p-PER.612508

το ρουτερ ειναι της cosmote, το speedport W 724V Type ci

τι μου προτινετε?

a.το καλωδιο επρεπε να σου περναει γιατι ειναι το ιδιο με το κιτρινο της συσκευασιας εκτος αν πηρες Cat6 που ειναι πιο χοντρο.

το access point παιρνει με καλωδιο και δινει ασυρματα οποτε το μονο που μπορει να βοηθησει ειναι να ριξεις καλωδιο μεχρι ενα σημειο και εκει να βαλεις το access point.το Extender αλλιως Repeater που εχεις στο Link παιρνει ασυρματα και ειτε δινει με καλωδιο ειτε δινει ενσυρματα.η λυση του access point ειναι καλυτερη αλλα μπορει να μην σε βολευει ενω του extender ειναι πιο ευκολη αλλα θα χανεις λιγο σε ταχυτητα.εκτος αν ριξεις καλωδιο.σε repeater σε νορμαλ τιμη ειναι τα tp link 701nd,801nd,901nd.το 801 ειναι value for money Και το εχω δοκιμασει και αξιζει τα λεφτα.αλλα και το 701 θα παιξει οπως και το 901 .αντιστοιχα εχουν μια κεραια το 701(150mbps),2 το 801(300mbps) και 3 το 901(450 mbps)

εδώ δεν έχεις πολλές επιλογές ή θα δώσεις χρήματα και θα έχεις internet στο σπίτι η θα πάρεις ένα repeater που είναι λύση ανάγκης και μπορεί κάποιες φόρες να μην είναι σταθερό το internet και να έχεις αποσυνδέσεις

αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια.πολλες φορες πρεπει να το φτιαξει καποιος καλα ειδικα οταν μιλαμε για μονιμη κατασταση αλλιως μετα θα εχει θεματα και ειτε θα ειναι συνεχεια δεν παιζω σωστα ή κανε Reboot για να παιξει ή θα αναγκαστει να τα ξανασκασει για να παρει κατι καλο.

Με αυτο θα εχει μονο σε ενα Pc συν οτι αμα ειναι μεγαλη η αποσταση δεν θα τον καλυψει και μπορει να εχει χαμηλο σημα ή και αποσυνδεσεις.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια κεραία σαν αυτή και εάν την βρεις μεταχειρισμένη ακόμα καλύτερα για να σου έρθει πιο φθηνό και με ένα παλιό router θα έχει ασύρματο δίκτυο μέσα στο σπίτι Όσο για ένα κάλο repeater προτείνω αυτό αν και όπως ανέφερα είναι λύση ανάγκης 

αν βαλει grid θα πρεπει να βαλει απο την πλευρα που ειναι το ιντερνετ ενα access point Που να εχει grid και απο την αλλη πλευρα που ειναι αυτος αλλη μια grid και απο εκει να κατεβαινει μεσα στο σπιτι και να δινει με καλωδιο σε αλλο access point.δηλαδη να κανει ενα εξωτερικο Link.αν ειναι να το κανει αυτο επειδη οπως καταλαβα η αποσταση δεν ειναι μεγαλη και σε κατι πιο μικρο να παει δηλαδη εξωτερικο poe access point και απο την αλλη εξωτερικο Poe wireless bridge θα κανει την δουλεια μια χαρα.το να βαλει grid μονο απο την μια πλευρα και απο την αλλη να εχει Omni δεν εχει και πολυ νοημα γιατι η μια πλευρα θα εχει μειωμενη αποδοση λογω της Omni.Συν οτι η μια κεραια θα ειναι εξωτερικη και η αλλη εσωτερικη.Εκει πιο ευκολα θα ηταν να εβαζε κατι σε Panelaki που ειναι πιο μικρο .Συν οτι με το πανελακι θα μπορουσε να σημαδευε και μεσα απο το σπιτι παρολα τα εμποδια (μειωμενη αποδοση)απο το να στησει κατι πανω στην ταρατσα.αν ειναι να στησει κατι σε ταρατσα καλο θα ηταν να γινει και στην απεναντι πλευρα το ιδιο.

με το πρωτο μπορεις να παρεις ασυρματα ιντερνετ απο καποιο ρουτερ.εχει και δυνατοτητα να γινει το ιδιο access point και να μοιραζει ιντερνετ αλλα ειναι κατι που δεν θα θελες.

το δευτερο ειναι αυτονομη συσκευη οπως ειπαν που αναμεταδιδει.απεφυγε το 850Re διοτι δεν εχει και το καλυτερο σημα.καλυτερα κατι σε 701,801,901 οπως εγραψα πιο πανω.

Βάλε μπρος το τρυπάνι και πέρνα το καλώδιο από τον τοίχο

το πιο καλο.μπορει να μπει διπλα απο καμια υπαρχουσα τρυπα για air condition

Γιατί δεν κόβεις το περίβλημα του καλωδίου και να περάσεις μόνο τα μονόκλωνα απο κάτω; Τουλάχιστον στο σημείο που είναι η πόρτα.

Αλλιώς μπορείς να πάρεις flat καλώδιο utp και να το ενώσεις πριν την πόρτα στο ρούτερα και μετά την πόρτα στο καλώδιο που έχεις ήδη.

αν θελει να λεπτυνει το καλωδιο μπορει να κρατησει τα 2 ζευγαρια απο τα τεσσερα αφου το 100αρι δικτυο παιζει με 2 ζευγαρια.απλα αν το καλωδιο δεν ειναι για εξωτερικο χωρο στο σημειο που θα ειναι εξωτερικο καλο ειναι να το περασει μεσα απο καποιο σωληνα.

γιατι οχι ασυρματο ap?

επισης θελω να συνδεομαι απο πολλες συσκευες. με το καλωδιο θα συνεδεα ενα παλιο ρουτερ για να το κανω ap. 

Ναι με καλωδιο μπορεις να βαλεις ενα παλιο adsl router να παιζει σαν ap.

για ασυρματο ap σκοπος ειναι να ριξεις καλωδιο μεχρι εκει που μπορεις ωστε να ειναι πιο κοντα οι συσκευες σου στο access point.αν τωρα το καλωδιο ερχοταν μεχρι μεσα θα ειχες το μεγιστο.αν ομως δεν μπορει να ερθει μεχρι μεσα πρεπει να μπει οσο πιο κοντα γινεται.αν ειναι σε εξωτερικο χωρο η θα πρεπει να βαλεις το ρουτερ σε στεγανο κουτι ή ακομα καλυτερα να παρεις εξωτερικου χωρου ap το οποιο να ειναι και με τροφοδοσια Poe.(πχ Ubiquiti).

αν ασυρματο ap λες το Repeater τοτε θα εχεις μειωμενη αποδοση και επειδη ειναι για μονιμη λυση τοτε δεν ειναι οτι το καλυτερο.

τωρα το αν θα το καταφερνα ειναι αλλο θεμα :P

απλα δεν θελω να μπλεξω και τον αλλον με τρυπες και ιστοριες. ασε που διπλα απο την πορτα του ειναι κουζινα και εχει πλακακια. πολυ μπερδεμα. αλλα αυτη η ιδεα για να κοψω το περιβλημα μου αρεσε

απλα αν βγαλεις περιβλημα προσεχε μην το πατανε μετα ή τριβεται σε καμια πορτα και κοπει με τον καιρο.δες μηπως μπορει να βγει απο τιποτα τρυπες air condition ή τρυπες πχ δορυφορικου πιατου ή εξωτερικης κεραιας.ολα γινονται.θα τα καταφερεις.

Κανε κατι καντο σωστα οπως λενε και ας ειναι πιο δυσκολο και ας παρει παραπανω χρονο παρα μετρα να τρεχεις με βλαβες και troubleshooting.

Τι τον μπλεκετε με ιστοριες τωρα. τα πραγματα ειναι απλά. 

Παιρνεις ενα wifi range extender , πατας το WPS κουμπι στο ρουτερ του γειτονα και το WPS κουμπι στο δικο σου το extender (που θα συνδεθει στην μπριζα του σπιτιου σου) - ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θα πατησετε τα  κουμπια (θα μιλατε στο τηλεφωνο με το γειτονα) και ετοιμο.

Απορω γιατι καθεστε και πεδευεστε με Access Point , τρυπες στις πορτες κλπ κλπ.

Ενα καλο wifi extender ειναι τουτο: http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/TP-Link-Wireless-N-300Mbps-Range-Extender-Passthrough-TL-WA860RE.htm

Μονο βεβαιωσου εκει που θα συνδεσεις το extender σου , να πιανει το wifi του γειτονα σου.

α.το wps ειναι η χειροτερη υλοποιηση.σκοπος ειναι να φτιαξει την Ip και να το κανει μεσα απο το interface για να εχει καποια προσβαση και στις συσκευες .αν το κανει με wps η συσκευη μπορει να εχει Dynamic ip και αν γινει κατι να ψαχνει να βρει ποια ip εχει για να δει αν εχει κολλησει η δικια του συσκευη ή αν εχει προβλημα η αλλη.επισης δεν εχουν ολα τα ρουτερ wps για να γινει αυτο.

επισης εφοσον το θελει για μονιμη λυση οπως λεει το Repeater ειναι η χειροτερη επιλογη  γιατι μπορει να μην του δινει καλο σημα,θα εχει σιγουρα μειωμενη αποδοση και αλλα τοσα θεματα.πιθανες αποσυνδεσεις ή δεν ξερω τι.ευκολη λυση και φτηνη αλλα οχι η καλυτερη για μονιμη κατασταση.επισης το 860re δεν ειναι οτι πιο δυνατο.px το 901 ανα πασα στιγμη μπορει να παιξει και σαν access point

οταν λες να πιανει εννοεις 3-5 γραμμες ? γιατι και μεσα πιανει για να κανεις μια δουλεια αλλα δεν εχει ουτε μια γραμμη.αποσυνδεεται συνεχεια και αργει. διπλα απο την πορτα μου που δεν εχει και πριζα, πιανει μια γραμμη :P

ακομα και 3-5 γραμμες σημα να ειχε ακομα και Full να εχει παλι μπορει να εχει μειωμενη αποδοση.το εχω πετυχει με 20 Mbit γραμμη που το Repeater tp link 801nd ηταν σε οπτικη επαφη με το technicolor και εδινε 10mbps στο laptop.αλλο τοσο οταν δεν θα εχεις full σημα λογω εμποδιων.

• Like 2
Δημοσ.

δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το οικολογικο αφου το νομιμο στα 2,4 ghz ειναι 100mw>απο εκει και περα παιζει ρολο το Chipset οπως και τι κεραιες εχει και αν ειναι εξωτερικες ή εσωτερικες etc.το entry 2 δυστυχως δεν παιζει 5 ghz.επισης τα 5ghz δεν παιζουν πιο μακρυα απο τα 2,4 σε εμβελεια οποτε μπορει να ειναι χειροτερα.σιγουρα κερδιζει λιγακι οτι παιζουν λιγα πραγματα στα 5ghz οποτε εχει λιγοτερες παρεμβολες.βεβαια αν παρει κατι στα 5ghz και αργοτερα ο αλλος αλλαξει το ρουτερ και βαλει καποιο που δεν παιζει στα 5ghz τοτε ο εξοπλισμος μπορει να παει χαμενος.οποτε αν βαλει repeater καλο θα ηταν να υποστηριζει και 2,4 ghz για να μην βρεθει προ εκπληξεως.Προσωπικα δεν θα επαιρνα tenda οταν με λιγα λεφτα παραπανω μπορω να παρω tp link.Εχει τυχει κιολας να εχω βγαλει τετοιο repeater και να εχω βαλει tp link 801nd για να παιξει καλυτερα ο πελατης.παλια τα tenda κυκλοφορουσαν ακριβως τα ιδια με λογοτυπο πλαισιο πανω :P.

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/Turbo-X-Wi-less-N300-Access-Point.htm

Δ

δεν το βρισκω πουθενα αυτο το tenda a30

μπορει να το βρεις και ετσι

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/Turbo-X-Wi-less-N300-Access-Point.htm

αλλα για μενα μακρυα.χιλιες φορες tp link 801nd εχει και παραπανω εγγυηση

• Like 1
Δημοσ.

Αν καταφύγεις σε ασύρματη λύση μέσω wifi repeaters δεν θα πιάνεις καλές ταχύτητες εφόσον μιλάμε για δύο σπίτια. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιες συσκευές, αλλά από ό,τι ξέρω κάνουν λήψη και ενισχυμένη επανεκπομπή. Δεν νομίζω με τέτοια απόσταση να έχεις καλή απόδοση στο wifi. Εξάλλου και να δούλευε ικανοποιητικά έτσι, θα ήξερες ότι θα μπορούσε να είναι και καλύτερα και αυτό θα σε έτρωγε. Επίσης, δεν μπορείς να περνάς καλώδια κάτω από πόρτες. Οι πόρτες ανοιγοκλείνουν και τα καλώδια φθείρονται. Το καλώδιο που λές ότι είναι πιο χοντρό και δεν περνά από κάτω πιθανόν να είναι category 6 που έχει μέσα έναν πλαστικό διαχωριστή των ζευγών. Πλακέ καλώδιο είναι το category 7. Μπορείς να βρεις πολλά μέτρα σε ικανοποιητική τιμή από ebay (Νότια Κορέα). Προς θεού δεν θα περάσεις απογυμνωμένο καλώδιο κάτω από πόρτα. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να λες ότι η ιδέα αυτή σου άρεσε. Η πόρτα ανοιγοκλείνει.Ακόμα και ένα ενισχυμένο καλώδιο εξωτερικού χώρου αν κατάφερνε να περάσει θα τρωγόταν με τον καιρό. Το cat7 ενδέχεται να περάσει αλλά και πάλι δεν είναι ασφαλής τρόπος. Δεν βλέπω άλλη μέθοδο να περάσεις καλώδιο χωρίς τρύπα. Πείσε τον, κάτω χαμηλά θα είναι ούτε θα φαίνεται. Μετά θα σοβατιστεί. Δεν γκρεμίζεται το σπίτι με μία τρύπα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μικρή αριδούλα στο τρυπάνι, ένα utp καλώδιο θες να περάσεις εξάλλου. Επίσης, η ιδέα να χρησιμοποιηθεί μια υπάρχουσα τρύπα από κλιματιστικό πάλι δεν μου φαίνεται ιδανική, διότι συνήθως από την έξω μεριά σοβατίζονται οι τρύπες των κλιματιστικών, ενώ από την μέσα μένουν έτσι γιατί καλύπτοται από το κλιματιστικό και δεν γίνεται, ούτε βέβαια χρειάζεται να σοβατιστούν από μέσα γιατί κρύβονται. Αν ανοιχτεί τρύπα δίπλα από το σοβάτισμα θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή μην χτυπηθούν οι χαλκοσωλήνες. Αν τελικά γίνει και περάσει από εκεί, θα καταλήξει κάπου στην μέσα μεριά του σπιτιού πίσω από το κλιματιστικό και θα το ψάχνεις. Αν καταφέρεις τελικά να το βρεις και το περάσεις μέσα υπάρχει και το άλλο θέμα, αν δεν έχουν μονωθεί καλά οι χαλκοχωλήνες θα επηρεάζεται το καλώδιο από το σκαμπανέβασμα των θερμοκρασιών. Όταν το έχεις στην θέρμανση ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες η χαλκοσωλήνα, αν πας και βάλεις το χέρι σου απέξω θα δεις ότι καίει. Πρέπει να το περάσεις με σπιράλ, αλλιώς θα έχεις αποσυνδέσεις, καθώς τα utp λειτουργούν μέσα σε συγκεκριμένο εύρος θερμοκρασιών. Εδώ παλιότερα ένα φθηνό utp που είχα συνδέσει στο ps3 έκανε αποσυνδέσεις, λόγω της θερμότητας από το το exhaust του ps3, το οποίο βρίσκεται δίπλα από την θύρα LAN του ps3.

Για να τα μαζεύουμε, προτείνω τρύπες και στα δύο σπίτια και καλώδιο εξωτερικού χώρου. Μετά βάζεις σπίτι σου ένα ρούτερ και δίνεις internet όπου θες.

Δημοσ.

ναι κανουν ληψη του σηματος οσο το πιανουν και το ξανα εκπεμπουν στο max που βγαζει η συσκευη.πολλες φορες
επειδη και τα 2 γινονται απο το ιδιο radio εχεις απωλειες ταχυτητας.υπαρχουν και dual radio ωστε το
ενα να κανει το repeat και το αλλο το access point που παιζουν καλυτερα αλλα παλι κανεις Repeat οποτε καπου χανεις.
και cat5 αμα παρει stp ftp sftp εχει πλεγμα κτλ.
το cat7 δεν ειναι πλακε εκτος αν λες τα πλακε τα τηλεφωνικα που ειναι με 8 καλωδιακια που δεν ειναι για
να περασεις data.δεν ειναι  twisted καν.οι τρυπες air condition ειναι μια λυση αν δεν θελει να κανει καινουρια.
θελει προσοχη απο ολες τις αποψεις οπως ειπες απλα ειναι μια ετοιμη ηδη τρυπα.ακομα και να χρειαστει να την μεγαλωσει λιγο για να περασει καλωδιο με σωληνα ή καποιο stp αν θελει παλι θα ειναι μικροτερο μερεμετι απο οτι να κανει μια νεα με την εννοια οτι κανεις τρυπα διπλα στην υπαρχουσα τρυπα.αν εχει σοβατιστει μεσα εξω ναι πρεπει να ανοιχτει με προσοχη.απλα δεν παυει να ειναι μια υπαρχουσα τρυπα.εναλλακτικα  αν εχει τιποτα δορυφορικη μπορει και απο εκει να βγει.
επισης το καλωδιο εξωτερικου χωρου ειναι μια ωραια λυση αρκει να μην το παταει κοσμος εκει που ειναι.ναι μεν αντεχει αλλα αμα ειναι περναει μεγαλη ταλαιπωρια καλυτερα να το περασει απο σπιραλ.

Δημοσ.

Έχετε δίκιο δεν είναι πλακέ γενικά. Τα συγκεκριμένα που είχα δει εγώ ήταν.

http://www.ebay.com/itm/1-10M-Durable-CAT-7-CAT7-RJ45-10Gbps-Ethernet-Flat-Cable-LAN-Network-Router-Cord-/141858666578?var=&hash=item21076f7852:m:mvvhoetLAmEnMOS_3I6Cv6A

Από cat5e και πάνω όλα τα utp βγαίνουν και σε flat.

Δημοσ.

Έχετε δίκιο δεν είναι πλακέ γενικά. Τα συγκεκριμένα που είχα δει εγώ ήταν.

http://www.ebay.com/itm/1-10M-Durable-CAT-7-CAT7-RJ45-10Gbps-Ethernet-Flat-Cable-LAN-Network-Router-Cord-/141858666578?var=&hash=item21076f7852:m:mvvhoetLAmEnMOS_3I6Cv6A

Από cat5e και πάνω όλα τα utp βγαίνουν και σε flat.

ακομα και αυτα θα εχουν ενα χ ογκο.δεν τα κοβω τοσο flat οσο τα τηλεφωνικα flat.Αν εχει χαλασει το twisted αναμεσα σε ολα τα ζευγαρια για να το κανει Flat (αν και στις φωτο το βλεπω κανονικα)τοτε βλεπω οτι θα βγαζει διαφορα προβληματακια.και ισως για αυτο να λεει και ενα εως 10 μετρα και οχι παραπανω.Επισης λεει οτι εχουν και foiled το οποιο απο μονο του πιανει και ενα χ ογκο.παντως δεν τα κοβω και τοσο φλατ οσο λεει.2 χιλιοστα τα βγαζει σχεδον.απλα επειδη ειναι κινα μου βρωμανε πολλα.απλα μου φαινεται σαν να εχει βαλει αλλο υλικο απεξω με σκοπο να ειναι πιο ευκολο να γινει Flat.δηλαδη σαν πιο πλατυ καλωδιο ωστε να μην ειναι στρογγυλο και πιανει τοσο ογκο.σε μια φωτο δειχνει οτι υπαρχει και shield ανα ζευγος αλλα και πλεγμα και αλουμινιο γυρω απο ολο το καλωδιο που ολα αυτα καπου πρεπει να χωρεσουν.επισης δεν ξερω αν για να μειωσει ογκο αν το cat7/cat6  σε παχος τα καλωδιακια ειναι σαν cat5 δηλαδη 24awg.γιατι κατι cat6 κουλουρες εχουν πιο χοντρο καλωδιο  awg23 αντι για awg24.επισης το ξεχναει για εξωτερικους χωρους και ακομα και αν το περασει κατω απο την πορτα παιζει μεγαλο ενδεχομενο αργα η γρηγορα να φαγωθει εκτος αν πλεον η πορτα εχει τοσο μεγαλο κενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...