Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει και την τρελή μπαταρία αλλά βρήκα τη λύση με 15€ και (για απλή χρήση είναι μια χαρά.... για παιχνίδια και κτλ μιλάω) ....

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1
Δημοσ.

Λόγω τιμής - χαρακτηριστικά... για αυτά που προσφέρει άλλοι θα ζητάγανε τα τριπλάσια ....

Δες εδώ απλά... (dual boot μάλιστα)

http://www.banggood.com/Chuwi-HI8-Intel-Z3736F-Quad-Core-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-980536.html

και με το κουπόνι που δίνουν $10.5 off coupon: ce6968

Εγώ έχω πάρει 2 μάλιστα...

αν πάρεις και τη θήκη με το πληκτρολόγιο

http://www.banggood.com/Folding-Stand-Bluetooth-Keyboard-Case-Cover-for-Chuwi-Hi8-Tablet-PC-p-985580.html

και το 4 Port Micro USB OTG Charger HUB Cable For Tablet Phone

http://www.banggood.com/4-Port-Micro-USB-OTG-Charger-HUB-Cable-For-Tablet-Phone-p-975460.html

έχεις ένα κομπλέ σύστημα !!!! σε τιμή.... που εδώ θα ήθελες 300€ με 400€

Κοίταξε πολύ καλό ακούγεται αλλά 1) δεν έχω πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να κάνω αγορά 2) με ενδιαφέρει πολύ αν όχι αρκετά η αυτονομία του και 3) και τέλος εγγυήση ώστε χτυπα ξύλο αν συμβεί κάτι να μου το φτιάξουν

Δημοσ.

Κοίταξε πολύ καλό ακούγεται αλλά 1) δεν έχω πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να κάνω αγορά 2) με ενδιαφέρει πολύ αν όχι αρκετά η αυτονομία του και 3) και τέλος εγγυήση ώστε χτυπα ξύλο αν συμβεί κάτι να μου το φτιάξουν

Εγώ άνοιξα κάρτα Revolut και δεν έχω κανένα πρόβλημα με Capital Controls (σου κρατά μόνο 1€ η τράπεζα κάθε φορά που φορτώνεις τη κάρτα σου.... δηλ. βάζεις 150€ και σου κρατά το ένα...)...

Σε θέμα εγγύησης απλά αν γίνει κάτι τους το στέλνεις πακέτο πίσω (σου πληρώνουν τα μεταφορικά) και στο στέλνουν πάλι καινούργιο...

Μου είχε συμβεί με ένα tablet πριν 3 χρόνια.... όλα μια χαρά...

Από αυτονομία μια χαρά είναι το tablet.... εξάλλου στ ίδι λεφτά Ελλάδα θα βρει ΠΟΛΥ χειρότερα tablet.....

Θέμα αυτονομίας έχουμε και στα κινητά.... απλά βρίσκεις λύσεις....

Πάρε μαζί πακέτο και το powerbank και θα ξεχάσεις να το φορτίσεις !!!!!!!

Σου μιλώ εκ πείρας.....

Δημοσ.

Εγώ άνοιξα κάρτα Revolut και δεν έχω κανένα πρόβλημα με Capital Controls (σου κρατά μόνο 1€ η τράπεζα κάθε φορά που φορτώνεις τη κάρτα σου.... δηλ. βάζεις 150€ και σου κρατά το ένα...)...

Σε θέμα εγγύησης απλά αν γίνει κάτι τους το στέλνεις πακέτο πίσω (σου πληρώνουν τα μεταφορικά) και στο στέλνουν πάλι καινούργιο...

Μου είχε συμβεί με ένα tablet πριν 3 χρόνια.... όλα μια χαρά...

Από αυτονομία μια χαρά είναι το tablet.... εξάλλου στ ίδι λεφτά Ελλάδα θα βρει ΠΟΛΥ χειρότερα tablet.....

Θέμα αυτονομίας έχουμε και στα κινητά.... απλά βρίσκεις λύσεις....

Πάρε μαζί πακέτο και το powerbank και θα ξεχάσεις να το φορτίσεις !!!!!!!

Σου μιλώ εκ πείρας.....

Σε υπερευχαριστώ για την κατατοπιστική σου συμβουλή !!!!!!!!!!!! Από τα tablet ,όμως που είχα βάλει στην αρχή , εσύ ποιο θεωρείς καλό ??

Δημοσ.

Σε υπερευχαριστώ για την κατατοπιστική σου συμβουλή !!!!!!!!!!!! Από τα tablet ,όμως που είχα βάλει στην αρχή , εσύ ποιο θεωρείς καλό ??

Ειλικρινά.... κανένα !!!!!! Θα κοίταζα αλλού αν ήθελα να αγοράσω από Ελλάδα....

Δημοσ.

Stefant, για αρχή θα έλεγα να αποκλείσεις αυτά με το 1gb ram, είναι οριακά.

Κατανοητό 

Ειλικρινά.... κανένα !!!!!! Θα κοίταζα αλλού αν ήθελα να αγοράσω από Ελλάδα....

Και σε τι θα κοίταζες ??? (σας τρέλανα με τις ερωτήσεις)

Δημοσ.

Δώσε τιμή,ίντσες και χρήση που το θες. .

H τιμή είναι 100-150 ευρώ (το ξέρω ότι είναι εξευτελιστική αλλά ψάχνω μεταχειρισμένο ) , πάνω από 7'' ίντσες και θέλω να μπορώ να σερφάρω , να επεξεργάζομαι κείμενα , να βλέπω στο youtube κανένα βίντεο τουλάχιστον στα 480p και ίσως κανένα παιχνίδι στο facebook.

Δημοσ.

H τιμή είναι 100-150 ευρώ (το ξέρω ότι είναι εξευτελιστική αλλά ψάχνω μεταχειρισμένο ) , πάνω από 7'' ίντσες και θέλω να μπορώ να σερφάρω , να επεξεργάζομαι κείμενα , να βλέπω στο youtube κανένα βίντεο τουλάχιστον στα 480p και ίσως κανένα παιχνίδι στο facebook.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμ... καλά φαίνονται . ΤΟ LG G PAD 8.3 είναι και ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ κατά την άποψη μου γιατί βγήκε από LG και για επί 2 χρόνια ήταν στην ίδια τιμή (249,90) παντού . Η Samsung Ε είναι καλή γιατί έχει 1,5giga ram(γιατί ο zio10 είπε αρχικά αποκλείουμε το ενδεχόμενο για 1gb ram)???? To ONDA tablet έχει την έκδοση των Windows 8 ???

Επεξ/σία από stefant24
Δημοσ.

Χμμ... καλά φαίνονται . ΤΟ LG G PAD 8.3 είναι και ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ κατά την άποψη μου γιατί βγήκε από LG και για επί 2 χρόνια ήταν στην ίδια τιμή (249,90) παντού . Η Samsung Ε είναι καλή γιατί έχει 1,5giga ram(γιατί ο zio10 είπε αρχικά αποκλείουμε το ενδεχόμενο για 1gb ram)???? To ONDA tablet έχει την έκδοση των Windows 8 ???

Για windows αναφερόμουν κυρίως στη ραμ. Ένα μηχάνημα με 2gb μπορεί σχεδόν να αντικαταστήσει ένα laptop ή desktop σε απλή χρήση. Αλλά και στο android πιστεύω ότι τα 2gb είναι σχεδόν απαραίτητα πλέον...

• Like 1
Δημοσ.

Για windows αναφερόμουν κυρίως στη ραμ. Ένα μηχάνημα με 2gb μπορεί σχεδόν να αντικαταστήσει ένα laptop ή desktop σε απλή χρήση. Αλλά και στο android πιστεύω ότι τα 2gb είναι σχεδόν απαραίτητα πλέον...

Από gaming τι πιστεύετε windows ή android ?????

Δημοσ.

Από gaming τι πιστεύετε windows ή android ?????

Το ένα παίζει παιχνίδια android όπως τα κινητά, το άλλο παίζει ό,τι θα έπαιζε ένας υπολογιστής (ανάλογα τις απαιτήσεις που έχει το κάθε παιχνίδι βέβαια, μην περιμένεις να παίξεις τα πιο βαριά παιχνίδια σε tablet!). Συν ότι παίζει και πολλά παλιότερα windows παιχνίδια, emulators κλπ.

Είναι θέμα τι παιχνίδια σου αρέσουν περισσότερο. Αν πας σε αυτό που πρότεινε ο iceman πάντως θα παίζεις και android και windows! :)

Δημοσ.

Το ένα παίζει παιχνίδια android όπως τα κινητά, το άλλο παίζει ό,τι θα έπαιζε ένας υπολογιστής (ανάλογα τις απαιτήσεις που έχει το κάθε παιχνίδι βέβαια, μην περιμένεις να παίξεις τα πιο βαριά παιχνίδια σε tablet!). Συν ότι παίζει και πολλά παλιότερα windows παιχνίδια, emulators κλπ.

Είναι θέμα τι παιχνίδια σου αρέσουν περισσότερο. Αν πας σε αυτό που πρότεινε ο iceman πάντως θα παίζεις και android και windows! :)

Πιο πολύ παίζω παιχνίδια windows του android καθόλου. Αν πάω σε αυτό που πρότεινε ο iceman με dual boot φοβάμαι μην αρχίσει και κρασάρει. :huh:  :unsure:  :wacko:  :blink:  ;)  ;)  ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...