kontos32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια τηλεόραση και θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και δεν έχω ασχοληθεί εδω και πολυ καιρό με το θέμα.Χρήση κύριος ταινίες, το budget γύρω στα 700€. Δεν με ενδιαφέρει ούτε να είναι smart ούτε 3d. Το πρόβλημα μου είναι η γωνίες θέασης μιας που στον χώρο μου δεν θα μπορώ να έχω ακριβώς απέναντί μου την tv. Να προτιμήσω την curved ή όχι? Απόσταση θέασης γύρω στα 2,6m με 3m. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από kontos32
Age4Greeks Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το αν θα προτιμήσεις curved ή όχι είναι καθαρά θέμα γούστου. Αν θα βλέπεις κυρίως μόνος σου τηλεόραση και μπορούσες να τη βάλεις απέναντι σου, τότε η curved είναι οκ. Αλλά αν είναι να τη βάλεις σε ένα σαλόνι που θα παρακολουθούν 3-4 άτομα μαζί τότε προτιμάς την flat. Στην περίπτωση σου ένα παραπάνω υπέρ της flat που όπως λες δεν θα μπορείς να τη βάλεις ακριβώς απέναντι.
kontos32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις δίκιο φίλε μου. Πήγα και είδα από κοντά μια curved και αν δεν κάθεσαι ακριβώς απέναντι της σου δίνει την αίσθηση ότι παραμορφώνει κάπως την εικόνα. Μπορεί να ήταν η ιδέα μου δεν ξέρω. προς την LG 50LF652 πηγαίνω. Είναι αξιόλογη η να κοιτάξω κάποια άλλη?
Age4Greeks Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν δε σε χαλάει το IPS panel τότε μια χαρά θα σου είναι. Το λέω αυτό γιατί μερικοί ξυνίζονται με το IPS panel. Αν την έχεις δει από κοντά και σου άρεσε η εικόνα της, μην τη φοβάσαι.
heavyrain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αρχικα θα σου πω οτι ολες μου οι τηλεορασεις-οθονες ειναι ips και ειμαι πληρως ευχαριστιμενος. Απλα θα σου αναφερω μονο τα αρνητικα των ips...Αν ειχες πριν πλασμα και πας τωρα ips θα απογοητευτεις ασχημα οσον αφορα στην αντιθεση και τα μαυρα. Επισης σε ενα πληρως σκοτεινο δωματιο ισως σ ενοχλησει και το glow effect (δες youtube τι ακριβως ειναι - με μια λαμπα daylight απο πισω απ την τηλεοραση και την επιλογη local dimming θα εισαι κομπλε) Οσον αφορα τις κυρτες δεν νομιζω να εχουν γενικα λογο υπαρξης, εκτος σε οθονες υπολογιστη που εκει καθεται ενα ατομο ακριβως στη μεση και επωφελειται τα μεγιστα απο την κυρτοτυτα της οθονης. Σ ενα σαλονι το πιθανοτερο και τεχνικως αδυνατο ειναι να μην μπορουν να κατσουν ακριβως μπροστα πανω απο 2 ατομα οποτε καλυτερα φλατ οθονη για να βλεπουν ολοι καλα. Η 50αρα H6400 πιστευω θα ειναι η καλυτερη επιλογη για την αποσταση σου, βεβαια εχει απαισια βαση!
kontos32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την βοήθεια σας παιδιά. Τι γνώμη έχετε για την UE50HU6900? Είναι στα 700 ευρώ. Αξίζει?
heavyrain Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δε νομιζω να αξιζει εχει 50hz πανελ και κακο ηχο
Age4Greeks Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Και επίσης δεν έχει και πολύ νόημα 4Κ ανάλυση στις 50''. Θα έπρεπε τουλάχιστον 55''.
Smell Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δε νομιζω να αξιζει εχει 50hz πανελ και κακο ηχο Στην περιγραφη της λενε οτι ειναι 200Hz CMR ,πως μπορεις να καταλαβεις ποσα Hz ειναι πραγματικα? Ενδιαφερομαι και εγω να παρω νεα TV 40~48'' , με ενδιαφερει η καθαρη εικονα(οσο δυνατον περισσοτερα πραγματικα Hz) και να ειναι 3D , μπορει καποιος να προτεινει καποια?
heavyrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ψαχνωντας σε ξενα site που κανουν εκτενη review και γραφουν παρα πολλες λεπτομεριες. Η καθε εταιρια εχει δικο της ονομα για τον ρυθμο ανανεωσης αλλα δεν ειναι ο πραγματικος. 1
Age4Greeks Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Στην περιγραφη της λενε οτι ειναι 200Hz CMR ,πως μπορεις να καταλαβεις ποσα Hz ειναι πραγματικα? Ενδιαφερομαι και εγω να παρω νεα TV 40~48'' , με ενδιαφερει η καθαρη εικονα(οσο δυνατον περισσοτερα πραγματικα Hz) και να ειναι 3D , μπορει καποιος να προτεινει καποια? Κανονικά θα έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα. Ξεκανονικά δες 48H6400 (ενεργητικό 3D) ή 50LF652V (παθητικό 3D). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα