FotisLamia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 εχω αυτο το τηλ σαν δωρο και εκανα πολυ καιρο να το ανοιξω,ειναι ολοκαινουργιο.Οταν τα ανοιγω μου βγαζει "start up phone failed please contact retailer" και δεν ξεκιναει.Ακομη και οταν το συνδεω στον υπολογιστη δεν το βρισκει. Μηπως υπαρχει καποια λυση? Σας ευχαριστω Φωτης
ziaba Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 φορτίζει? αν ναι εχε πατημενα τα 3 πληκτρα στην εικονα ταυτοχρονα και ενεργοποιησε το για να κανει hard reset
FotisLamia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 δεν φαινεται να φορτιζει ακομα και με αλλαγμενη μπαταρια,αυτο που ειπεσ το εχω κανει αλλα χωρις αποτελεσμα
FotisLamia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 δλδ τι εννοεις οτι χαλασε μεσα στο κουτι του?Υπαρχει τετοια περιπτωση?
ziaba Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 α πρωτου κανεις αυτο με τα πληκτρα βγαλε την μπαταρια η μπαταρια που αλλαξες (ο τυπος της) ειναι ακριβως ιδια με την δικη του ή απλα ειναι μια που ταιριαζει απο κανα αλλο νοκια
FotisLamia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 να σου εξηγησω να καταλαβεις.Εγω απο τηλεφωνα δεν ξερω απλα ξερω 5 πραγματα απο υπολογιστες μονο.Ειναι ενος φιλου μου,του το καναν δωρο,εχει ακομα ενα ιδιο αλλα δεν δουλευει γιατι εχει προβλημα στο κουμπι που αναβει (εχει ξεκολλησει η επαφη μαλλον) οποτε εχω δοκιμασει και τις 2 μπαταριες να τα φορτισω αλλα δεν φαινεται να φορτιζει.Αυτο με τον συνδθασμο των πληκρων δλδ το ρεσετ το εχω δοκιμασει αρκετες φορες χωρις αποτελεσμα.Ισως να ειναι σαν τις μητρικες πλακεττες που τα εχει παιξει το μπιος και θελει φλασαρισμα.Στα κινητα δεν ξερω πως γινεται (υπαρχουν βιντεο-οδηγοι) αλλα δεν το δοκιμαζω σε ξενο τηλ....απλα ειπα να τον εξυπηρετησω χωρις να του υποσχεθω τιποτα.
ziaba Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 καταλαβα δοκιμασες αλλον φορτιστη + καλωδιο
FotisLamia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ναι δοκιμασα,τζιφος,δεν βγαινει νοημα ρε φιλε,ακομα και κλειδωμενο να'ναι το τηλ δεν σου επιτρεπει να το φορτισεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα