Προς το περιεχόμενο

Nokia E52 RM-469

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτο το τηλ σαν δωρο και εκανα πολυ καιρο να το ανοιξω,ειναι ολοκαινουργιο.Οταν τα ανοιγω μου βγαζει "start up phone failed please contact retailer"

και δεν ξεκιναει.Ακομη και οταν το συνδεω στον υπολογιστη δεν το βρισκει.

Μηπως υπαρχει καποια λυση?

Σας ευχαριστω

Φωτης

Δημοσ.

φορτίζει? 

αν ναι εχε πατημενα τα 3 πληκτρα στην εικονα ταυτοχρονα και ενεργοποιησε τοimage_thumb111.png?6d1738

για να κανει hard reset

Δημοσ.
α πρωτου κανεις αυτο με τα πληκτρα βγαλε την μπαταρια

η μπαταρια που αλλαξες (ο τυπος της) ειναι ακριβως ιδια με την δικη του ή απλα ειναι μια που ταιριαζει απο κανα αλλο νοκια

Δημοσ.

να σου εξηγησω να καταλαβεις.Εγω απο τηλεφωνα δεν ξερω απλα ξερω 5 πραγματα απο υπολογιστες μονο.Ειναι ενος φιλου μου,του το καναν δωρο,εχει ακομα ενα ιδιο αλλα δεν δουλευει γιατι εχει προβλημα στο κουμπι που αναβει (εχει ξεκολλησει η επαφη μαλλον) οποτε εχω δοκιμασει και τις 2 μπαταριες να τα φορτισω αλλα δεν φαινεται να φορτιζει.Αυτο με τον συνδθασμο των πληκρων δλδ το ρεσετ το εχω δοκιμασει αρκετες φορες χωρις αποτελεσμα.Ισως να ειναι σαν τις μητρικες πλακεττες που τα εχει παιξει το μπιος και θελει φλασαρισμα.Στα κινητα δεν ξερω πως γινεται (υπαρχουν βιντεο-οδηγοι) αλλα δεν το δοκιμαζω σε ξενο τηλ....απλα ειπα να τον εξυπηρετησω χωρις να του υποσχεθω τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...