ampalaea4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Λογω περιορισμενου χωρου στο νεο μου δωματιο, δε γινεται να εχω και οθονη pc και ξεχωριστη tv,,οποτε σκεφτομαι να δωσω αυτη που εχω (DELL U2312HM) και να αγορασω μια που να ειναι 2 σε 1.. Αρχικα προσπαθησα να κανω πατεντα με καρτα τηλεορασης και αγορασα αυτο (http://www.skroutz.gr/s/330198/Lemm-HD-099.html). Δυστυχως ομως δεν υπαρχει driver για windows 10 .. τελος παντων, κυριως με ενδιαφερει να ειναι gaming monitor..σαν τηλεοραση δεν εχω απαιτησεις, την εχω μονο και μονο για καμια ενημερωτικη εκπομπη και για να με περνει ο υπνος απο ιντσες, το πολυ 27-28 και το λιγοτερο 23-24. Υπαρχει κατι καλο και οικονομικο και ειδικοτερα IPS με χαμηλο imput lag? (η δικια μου η dell εχει πολυ χαμηλο imput lag για IPS..). Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
liakosdeco Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 κοιτα, έχω μια 24αρα LG (M2352D) αλλα το σκεφτομαι για monitor καθαρα. πανω κατω ειναι τα ιδια χαρακτηριστικα.
ampalaea4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εψαξα λιγο την LG που μου ειπες και ενω φαινεται πολυ καλη με πολλα θετικα σχολια, δυστυχως εχει εξαντληθει απο παντου ... βρηκα ομως αυτη η οποια πρεπει να ειναι ιδια περιπου απλα μεγαλυτερη.. https://www.skroutz.gr/s/4771871/LG-27MT46D.html
liakosdeco Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 ναι ειναι οντως μεγαλυτερη (27ιντσες) και την λες wide γιατι ειναι ψιλοορθογωνια. απλα πιστευω οτι οι lg στα συγκεκριμενα μοντελα ειναι value for money. Αν θες κατι διαφορετικο κοιταξε για samsung. εχει φοβερο design απλα ειναι λιιιιγο πιο τσιμπημενες οι τιμες. εγω πχ θα πηγαινα σε samsung μετα την lg που εχω 1
bazzil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δεν την κρεμάς στον τοίχο με βραχίονα;
ampalaea4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δεν την κρεμάς στον τοίχο με βραχίονα; Απ τον ενα τοιχο ειναι το παραθυρο για το μπαλκονι και στον αλλο τοιχο εχει και εκει παραθυρο...στην αλλη μερια ειναι ολο ντουλαπα... γενικα ειναι περιπτωση το σπιτι, πολυ ωραιο και φωτεινο αλλα σε αυτο το θεμα εχω προβλημα
XMorsX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Oσον αφορα τις gaming επιδοσεις τα tv monitors ειναι παντα χειροτερα απο τις κανονικες οθονες. Στα ιδια χρηματα με την LG που βλεπεις θα μπορουσες να αγορασεις την Hp 27xw η οποια ειναι καταπληκτικη οθονη και σιγουρα καλυτερη απο καθε αλλη 1080p 27" που θα βρεις. Yπαρχουν και αλλοι tv tuners που μπορεις να δοκιμασεις. Απο εκει και περα, προτιμω τις Lg μονιτορ-tvs απο τις samsung γιατι συνηθως εχουν λιγοτερο glow.
bazzil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αν η tv που είχες είναι vesa (το μονιτορ είναι), τότε μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο ή αν δεν είναι, τότε αγόρασε μια φτηνιάρικα με vesa από το να αντικαταστήσεις το μόνιτορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα