Mixalis_t Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δείτε λίγο τα disk partitions μου: http://prntscr.com/9x6uzv Το C: έχει το OS, Program files, Program filesx86, Users..το E: για την ώρα είναι άδειο. Θέλω να κάνω ανακατανομή γιατί αργά ή γρήγορα θα μου φουλάρει ο C, δεδομένου όμως ότι το να μεταφέρω τους φακέλους Program files, Program filesx86 και Users μπορεί να προκαλέσει θέματα, μήπως μπορώ να κάνω αναδιανομή χώρου, δλδ να πάρω χώρο από το E και να τον προσθέσω στο C; ; ; ; Χωρίς και άλλο φορμάτ εννοείται. Ευχαριστώ
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ναι με το AOMEI Partitio Assistant ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρώτα κάνεις backup όλα σου τα αρχεία (office, σελιδοδείκτες κλπ) οπου και αν βρίσκονται σε κάποιο άλλο μέσο. Είτε αφορά ξεχωριστά αρχεία είτε βρίσκονται σε κάποια εφαρμογή. 1
corsair04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Επίσης μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο υπολογιστής-διαχείριση ->διαχείριση δίσκων -> μετά κάνεις κλικ στο partition που δεν θες και το διαγραφείς μετά άπλα πατάς στο partition που θες να μεγαλώσεις και πατάς επέκταση τόμου και είσαι έτοιμος
zevage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Επίσης μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο υπολογιστής-διαχείριση ->διαχείριση δίσκων -> μετά κάνεις κλικ στο partition που δεν θες και το διαγραφείς μετά άπλα πατάς στο partition που θες να μεγαλώσεις και πατάς επέκταση τόμου και είσαι έτοιμος Να θυμασαι οτι αυξηση μπορει να γίνει μονο οταν υπάρχει κενος ογκος ακριβώς δίπλα και δεξια απο το partition που αυξάνει.
corsair04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Να θυμασαι οτι αυξηση μπορει να γίνει μονο οταν υπάρχει κενος ογκος ακριβώς δίπλα και δεξια απο το partition που αυξάνει. δεν το έχω παρατηρήσει αυτό που λες όποτε δεν έχω γνώμη εάν αληθεύει
zevage Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 δεν το έχω παρατηρήσει αυτό που λες όποτε δεν έχω γνώμη εάν αληθεύει Αν δεν ειναι ετσι (διπλα και δεξια) το πεδιο "αυξηση" μενει ανενεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα