AggelosPis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εδω και καιρο εχω ενα μεγαλο προβλημα με τον υπολογιστη μου... ειχα παλιο setup με εναν core2Duo E6600, 6Gb DDR2 ram, μια motherboard Nvidia, δισκο 1ΤΒ WD Black, και τροφοδοτικο Corsair cx600. Ξαφνικά ο υπολογιστης αρχισε να κολαει.. με εναν ψιλο ηχο απο τα ηχεια μερικες φορες..εμενε η εικονα εκει.. εχανε ολες τις συσκευες USB και κολουσε..αφτο μπορουσε να συμβει σε ασχετα χρονικα διαστηματα..π.χ. μπορει να δουλευε και 10 ωρες σερι χωρις θεματα..τελος μπαντων.. λεω θα κανω αναβαθμιση ετσι και αλλιως οπτε θα λυσω και το θεμα..Περνω FX8350, motherboard MSI 970 gaming, kai 8 GB ddr3 ram στα 1866... τπτ τα ιδια προβληματα.. το παω στο πλαισιο και δεν μου βρικαν κατι .. μου λενε ολλα οκ ειναι.. τα windows που δεν ειναι αυθεντικα εφτεγαν..αλλαζω δισκο ..βαζω Samsung evo 850 250GB... ταιδια.. παλι frezzare.. αγορασα χτες καρτα γραφικων την MSI R9 380 4GB,,,παλι τα ιδια... το Θεμα ειναι οτι το μονο πραμμα που εχει μεινει ιδιο ειναι το τροφοδοτικο.. και το κουτι εννοειτε που ειναι ενα CoolerMaster Stacker 830. εχv κανει ολοκαινουριο συστημα και αρκετα καλουτσικο... και ακομα τρωω freezαρισματα σε ασχετα χρονικα διαστηματα...παιζει να εινα το τροφοδοτικο τλκ..? το error που βλεπω στα logs ειναι αυτο: Kernel-Power 41... Θελω βοηθεια γτ εχω αλλαξει τα παντα και ακομα εχω το ιδιο προβλημα... Και κατι τελευταιο.. freez μπωρει να ετρωγα και μεσα στα BIOS και στις 2 μητρικες.. την παλια .. και τωρα την καινουρια.. πραμμα που με κανει να υποψιαζομαι το PSU ακομα ποιο πολυ.. και αν ειναι αφτο τοτε γτ κανενας δε το βρικε .. :/
Amix Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Λογικα θα ειναι το τροφοδοτικο..αν εχει εγγυηση κανε RMA αν οχι πας για καινουργιο..ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το 2ο μου πισι.
AggelosPis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 εγγυηση εχει ακομα 10 μηνες...το θεμα ειναι οτι το πηγα πλαισιο 2 φορεσ.. μια μονο του και μια ολο το μηχανημα.. και μου ειπαν ειναι οκ.. ειπα για αλλαγη και μου ειπαν δε γινεται γτ ειναι οκ..
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 εγγυηση εχει ακομα 10 μηνες...το θεμα ειναι οτι το πηγα πλαισιο 2 φορεσ.. μια μονο του και μια ολο το μηχανημα.. και μου ειπαν ειναι οκ.. ειπα για αλλαγη και μου ειπαν δε γινεται γτ ειναι οκ.. Βρες ένα άλλο καλό τροφοδοτικό δανεικό και κράτησέ κάποιες μέρες όσες περισσότερες μπορείς. Αν δεν έχεις τότε Freezάρισμα αφήνεις πλάσιο και τις π@π@ριες του και επικοινωνείς με την ίδια την corsair που έχει πολύ καλό support. Στο πλαίσιο πιθανώς το έβαλαν για 10 λεπτά είδαν ότι λειτουργεί οπότε σου λένε οκ. Συνεπώς λογικά να μην διέγνωσαν σωστά μια και το πρόβλημα μπορεί να το βγάλει και μετά από ώρες.
AggelosPis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 το να κοιταξω αν ειναι θεμα γειωσης που μου ειπαν μερικοι .. να το κανω? να τα βγαλω ολλα απο το κουτι και να τα δουλεψω πανω σε ενα παγκο.. ?
Angelcrow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν είναι το τροφοδοτικο τότε παιζει να ισχύουν τα εξής. Στο παλιο σύστημα είχες θέμα με την ψύξη στα Northbridge και στα Southbridge στα οποία σίγουρα θα είχε ξεραθεί η θερμαγωγικη πάστα. Η am3 πλατφόρμα θελει top down flow CPU cooler για να ψυχει το Northbridge και τα mofset ειδικά σε 125watt επεξεργαστή. Επίσης παιζει και η κάρτα γραφικών σου να επιβαρύνει τη θερμοκρασία του southbridge.
AggelosPis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 θεμα τετοιο με θερμοκρασιες δεν ειχα ποτε.... παστα παντα την αλλαζα στην ωρα της... πολυ καλο airflow και ολλα δροσερα μεσα στο κουτι..
AggelosPis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 οσο περιεργο και αν φενεται.. εδω και κανα 3 ωρο τα εχω ολα εξω απο το κουτι...και δεν εχω καποιο προβλημα..θα το αφισω ετσι κανα δυο μερες να δω τι θα γινει. αν οντως ειναι θεμα κουτιου .. Ο.ο 1
Angelcrow Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Άλλο πάστα στον επεξεργαστή και άλλο στα chipset!
Man2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 οσο περιεργο και αν φενεται.. εδω και κανα 3 ωρο τα εχω ολα εξω απο το κουτι...και δεν εχω καποιο προβλημα..θα το αφισω ετσι κανα δυο μερες να δω τι θα γινει. αν οντως ειναι θεμα κουτιου .. Ο.ο Μα το κουτί δεν μπορεί να πάθει κάτι, εκ των πραγμάτων δηλαδή. Εκτός εαν έχει πιάσει πουρί ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού δεν ψύχεται σωστά οπότε μέσα στο κουτί, που όυτως ή άλλως οι θερμοκρασίες είναι υψηλότερες, πάει ακόμα παραπάνω και τα φτύνει. Το ίδιο ισχύει και για τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα