iznotak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Έχω ένα macbook air και σκέφτομαι αντί να δώσω λεφτά για mac mini να συνδέσω το macbook air με μια ή δύο οθόνες και να του κοτσάρω και ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι και να έχω έτσι όλα τα αρχεία μου συγχρονισμένα εκ των πραγμάτων. Πληκτρολόγιο: να πάρω original apple και ποιο; Είναι το νέο magic keyboard τόσο καλύτερο από το παλιό ώστε να δικαιολογεί τα επιπλέον 55 ευρώ; Κάποιο άλλο από άλλον καταστευαστή; Ποντίκι/trackpad: mouse ή trackpad; Και πάλι είναι τόσο καλύτερο το magic trackpad από το απλό trackpad για να διακαιολογεί τα επιπλεόν 68 ευρώ; Εσάς τι σας βολεύει καλύτερα, το ποντίκι ή το trackpad; Είχα πάει στα public πιο παλιά και είχα δοκιμάσει trackpad και ποντίκι αλλά σε 1 λεπτό χρήσης δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά..
technology_guy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Έχω ένα macbook air και σκέφτομαι αντί να δώσω λεφτά για mac mini να συνδέσω το macbook air με μια ή δύο οθόνες και να του κοτσάρω και ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι και να έχω έτσι όλα τα αρχεία μου συγχρονισμένα εκ των πραγμάτων. Πληκτρολόγιο: να πάρω original apple και ποιο; Είναι το νέο magic keyboard τόσο καλύτερο από το παλιό ώστε να δικαιολογεί τα επιπλέον 55 ευρώ; Κάποιο άλλο από άλλον καταστευαστή; Ποντίκι/trackpad: mouse ή trackpad; Και πάλι είναι τόσο καλύτερο το magic trackpad από το απλό trackpad για να διακαιολογεί τα επιπλεόν 68 ευρώ; Εσάς τι σας βολεύει καλύτερα, το ποντίκι ή το trackpad; Είχα πάει στα public πιο παλιά και είχα δοκιμάσει trackpad και ποντίκι αλλά σε 1 λεπτό χρήσης δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά.. Πληκτρολόγιο πάρε το παλιό ασύρματο μοντέλο της apple. Το καινούριο έχει απλά μια ενσωματωμένη μπαταρία, γι΄αυτό κοστίζει παραπάνω. Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το magic trackpad 2 που έχει force touch. Σε 30 λεπτά που το περιεργαζόμουν στα public, κατάλαβα πως βελτιώνει πάρα μα πάρα πολύ την εμπειρία χρήσης. 1
atheatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Magic Trackpad (1ή2)και πληκτρολόγιο: ένα οποιοδήποτε Bluetooth πληκτρολόγιο θα παίξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα