panagiotisky Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα. Υπάρχει ένα θέμα ως συνήθως .... 15/1/15 ξεκίνησε η Nova3 play. Μετά από ένα χρόνο αποφάσισα να αλλάξω σε άλλη εταιρία μιας και Tv δεν έβλεπα και μου έδινε καλύτερο πακέτο τηλεφωνίας η δεύτερη εταιρία. Εγώ μίλησα τηλεφωνικά με Nova και ρώτησα πότε λήγει το πακέτο μου. Μου είπαν 2-2-16. Όταν πήγα να πληρώσω το λογαριασμό σε ένα κατάστημα forthnet ρώτησα πότε λήγει το πακέτο μου,μου είπαν 2-2-16. Όπως έψαχνα το pc μου βρήκα ενα έγγραφο στο οποίο είχα σημειώσει πότε ξεκίνησα τη NOVA τι περιλαμβανε το πακέτο και οτι το συμβόλαιο είναι 18μηνο . Εγω εχω ηδει κανει συμβόλαιο με την άλλη εταιρία για ενεργοποιηση 3-2-16 εδω και 2-3 εβδομάδες. Ξέρει κανείς εάν πληρώσω καμιά ρήτρα και πόση είναι αυτή ? Και κάτι άλλο , το πιάτο με τον αποκωδικοποιητη τα επιστρέφω? Μου τα είχαν δωσει δωρεάν μαζι με την εγκατασταση !!!!
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 το πιατο και τον αποκωδικοποιητη τα κρατας οσο ξερω.τωρα για το συμβολαιο τι να σου πω δεν ξερω.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πιάτο και αποκωδικοποιητή τον κρατάς και τυχόν penalty πάει ανάλογα με τον μήνα παραμονής. Επικοινώνησε με nova για να σου πούνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα