Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Ειμαι χρηστης ενος κινητου oneplus 64gb παρα πολυ ευχαριστημενος κ μεχρι προτεινος ενος galaxy tab tablet

Επειδη το tablet χαλασε σκεφτηκα να αγορασω ενα κινητο dual sim με πολυ μεγαλη οθονη ωστε πλεον να εχω μια συσκευη για ολα

Οποτε θα ηθελα την γνωμη σας αν αξιζει να κανω την μεταβαση απο oneplus σε mate 7 premium που ειναι σε καλη σχετικα τιμη αυτην την περιοδο (400 euro στον Κωτοσοβολο) ή να περιμενω το mate 8 ή galaxy a9 που θα ειναι ομως πολυ ακριβοτερα...

Ευχαριστω κ περιμενω τις γνωμες σας

Δημοσ.

Φιλε εισαι σιγουρος πως στον κωτσοβολο εχει 400;;Εγω δεν το βρισκω καν στο site

To mate 8 ειναι τουμπανο,αν μπορεις να το περιμενεις κ εχεις το χρημα πιστευω αξιζει

Πολυ καλο το xiaomi που προτεινε ο φιλος κ σε πολυ καλη τιμη !!

Δημοσ.

Ναι το ειχε μεχρι κ χτες ... εξαντληθηκε μαλλον...εκανα παραγγελια κρατησης σε καταστημα....Το θεμα ειναι αξιζει τα 400€ κ την μεταβαση απο oneplus ? Δεν ειμαι heavy user κ θελω minimum 6'' κ δικαρτο

Ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημοσ.

Εγω θεωρω πως αξιζει (αν συνυπολογισουμε πως το παιρνεις κ απο μεγαλο Ελληνικο καταστημα με οτι αυτο συνεπαγεται )

Θα εχεις ενα πανεμορφο κινητο με μπαταρια hulk,απροβληματιστο, με καλη καμερα(οχι κατι το ιδιαιτερο απο οτι εχω διαβασει) απο αναβαθμισεις δεν ξερω αν θα παρει την 6.Απο οσο ξερω το απλο mate 7 ειναι ενα καταπληκτικο τηλ αρα αυτο θα ειναι ακομα καλυτερο με την εξτρα ραμ κ τα 32gb αποθηκευτικου χωρου.Αλλο δικαρτο στις 6ιντσες εγω δεν γνωριζω,ισως μπορουν να βοηθησουν τα παιδια κ να προτεινουν απο Κινα μερια

Δημοσ.

Οσον αφορα το Mate 7 ενα θα πω που πιστευω οτι θα σε καλυψει.Πες μου για ποιο λογο να φυγεις απο κινητο 64ρι και με 3gb ram για να πας σε κινητο 16ρι με 2gb ram που ειναι το Mate 7.....

Εγω θεωρω πως αξιζει (αν συνυπολογισουμε πως το παιρνεις κ απο μεγαλο Ελληνικο καταστημα με οτι αυτο συνεπαγεται )

Θα εχεις ενα πανεμορφο κινητο με μπαταρια hulk,απροβληματιστο, με καλη καμερα(οχι κατι το ιδιαιτερο απο οτι εχω διαβασει) απο αναβαθμισεις δεν ξερω αν θα παρει την 6.Απο οσο ξερω το απλο mate 7 ειναι ενα καταπληκτικο τηλ αρα αυτο θα ειναι ακομα καλυτερο με την εξτρα ραμ κ τα 32gb αποθηκευτικου χωρου.Αλλο δικαρτο στις 6ιντσες εγω δεν γνωριζω,ισως μπορουν να βοηθησουν τα παιδια κ να προτεινουν απο Κινα μερια

Γιατι εισαι σιγουρος οτι ο Κωτσοβολος ειχε το 32αρι μοντελο και οχι το 16ρι αφου δεν το αναφερει καπου ο ts?

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=mate+7

Προς τον Ts αναγκαστικα περιμενεις για το καινουργιο mate αν θες Huawei.

Δημοσ.

Γιατι εισαι σιγουρος οτι ο Κωτσοβολος ειχε το 32αρι μοντελο και οχι το 16ρι αφου δεν το αναφερει καπου ο ts?

Οταν λεει οτι εχει ο κωτσοβολος το mate 7 premium  ποιο να εννοει;;;

Δημοσ.

παιδια ο κωτσοβολος ειχε χθες προσφορα το premium 32gb 3gram δικαρτο

Εξαντληθηκε

Δεν ανεφερα ποτε για το απλο...

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ο κωτσοβολος ειχε χθες προσφορα το premium 32gb 3gram δικαρτο

Εξαντληθηκε

Δεν ανεφερα ποτε για το απλο...

Το ξερω φιλε ,οταν ειπες mate 7 premium ησουν ξεκαθαρος για ποιο μιλας

Δημοσ.

Ναι βεβαια mate 7 με Premium ονομασια βλεπε Z5 https://www.skroutz.gr/s/7400603/Sony-Xperia-Z5-Premium-32GB.htmlδεν υπαρχει γιαυτο και εγραψα το παραπανω βεβαια παραμενει το ιδιο πραγμα οτι το mate 8 αξιζει περισσοτερο σαν πιο νεα συσκευη.

Δημοσ.

Ποσο λετε να εχει το mate 8 ? Εχουμε εκτιμηση? Αν εχει κανα 800€ δεν μπορω να φτασω αυτο το budget....

Απο εξω 462€ το 32GB.

Δημοσ.

+1 Για το Note Pro. Είναι ακριβώς σε αυτά που θέλεις.

Το κοιτάω κάμποσο καιρό τώρα. Μάλλον θα το πάρω από banggood εάν δεν το βρω αλλού πιο φθηνά τέλος του μήνα, μετά τις γιορτές τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...