Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το πρώτο σκέλος να η απάντηση βρίσκεται στο ποστ του χρήστη κοίτα εδώ

Για να του γράφει αυτό εξυπνάκια πάει να πει πως δεν έχει γνήσιο λογισμικό και πρέπει να ζητήσει-αγοράσει άλλο..είναι ξεκάθαρο!!!..

Αν είχες ποτέ σπαστά θα το είχες δει..

Γιαυτό σου λέω εγώ το έχω κάνει ήδη και ξέρω πως πάει η διαδικασία.

Καλα κρασιά...

Επειδή βαριομουνα να βγάλω φωτογραφία τα δικά μου Windows βρήκα μια στο internet

http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/4034d1233608484-activate-windows-7-online-system_activated.jpg

Είναι στα Αγγλικά . Πιστεύω να ξέρεις να κανείς την μετάφραση στο εικονίδιο δεξιά....

Απλά έλεος με τους δήθεν γνωστές, που μαζεύτηκαν εδώ μέσα.....

ΥΓ. Μου αρέσει που έγραψες ότι είναι και ξεκάθαρο ότι έχει σπασμένα.....και με είπες και εξυπνάκια....ακομα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Δημοσ.

Καλα κρασιά...

Επειδή βαριομουνα να βγάλω φωτογραφία τα δικά μου Windows βρήκα μια στο internet

http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/4034d1233608484-activate-windows-7-online-system_activated.jpg

Είναι στα Αγγλικά . Πιστεύω να ξέρεις να κανείς την μετάφραση στο εικονίδιο δεξιά....

ΥΓ. Μου αρέσει που έγραψες ότι είναι και ξεκάθαρο ότι έχει σπασμένα.....και με είπες και εξυπνάκια....ακομα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Παιδιά ακριβώς αυτή η σελίδα εμφανίζεται αν κάνω δεξί κλικ στον υπολογιστή μου!

Εγώ τελικά τι κάνω? Τι μου προτείνετε?  

Καλα κρασιά...

Δημοσ.

Δες αν υπάρχει κάνενα product key καλού κακού. Που ξέρεις, μπορεί να έπεσες σε κανένα καλό μάστορα και να κατάφερε να στα ενεργοποίησει με κανένα κλειδί απο...κάπου τέλος πάντων. Δεν χάνεις τίποτα, να κατεβάσεις το belarc και να δεις αν υπάρχει product key.

Απο εκεί και ύστερα θα συνιστούσα να κανείς την αναβάθμιση, αλλα καλού κακού φτιάξε και ένα usb installation Windows 10 σε περίπτωση , που χρειαστεί clean install.

Backup τα αρχεία καλού κακού και προχωρά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα κρασιά...

E ναι!!!!!!...αυτό λέω τόση ώρα!!!!...αν δεν ήταν σπαστά εκεί θα έλεγε genuine και όχι ask for genuine....

Τι δεν καταλαβαίνεις??

Κατέβασε το product key finder εδώ (είναι 2-3 mb) και μόλις το ανοίξεις θα σου βγάλει αμέσως product key ΑΝ έχεις surial..μετά δοκίμασε να τα κάνεις acitve..αν δεν γίνονται τότε είναι σπαστά.

• Like 1
Δημοσ.

Δες αν υπάρχει κάνενα product key καλού κακού. Που ξέρεις, μπορεί να έπεσες σε κανένα καλό μάστορα και να κατάφερε να στα ενεργοποίησει με κανένα κλειδί απο...κάπου τέλος πάντων. Δεν χάνεις τίποτα, να κατεβάσεις το belarc και να δεις αν υπάρχει product key.

Απο εκεί και ύστερα θα συνιστούσα να κανείς την αναβάθμιση, αλλα καλού κακού φτιάξε και ένα usb installation Windows 10 σε περίπτωση , που χρειαστεί clean install.

Backup τα αρχεία καλού κακού και 

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.

http://www.sevenforums.com/tutorials/3408-activate-windows-7-online.html

Μικρέ,ξεκίνα το διάβασμα....

O μικρός ξέρει καλύτερα φιλαράκο.....

Τέσπα δεν ασχολούμαι άλλο..

Ότι έγινε έγινε..

Όπως είπα εγώ έδωσα λύση.

Δική του απόφαση αν θα την ακολουθήσει ή όχι.

Μην τσακωνόμαστε για το τίποτα.

Δεν ξαναγράφω στο topic.

• Like 1
Δημοσ.

E ναι!!!!!!...αυτό λέω τόση ώρα!!!!...αν δεν ήταν σπαστά εκεί θα έλεγε genuine και όχι ask for genuine....

Τι δεν καταλαβαίνεις??

Κατέβασε το product key finder εδώ (είναι 2-3 mb) και μόλις το ανοίξεις θα σου βγάλει αμέσως product key ΑΝ έχεις surial..μετά δοκίμασε να τα κάνεις acitve..αν δεν γίνονται τότε είναι σπαστά.

To ask for a genuine Microsoft software δεν ειναι κατι, μια λεζαντα ειναι.

Το αναφερει σε καθε vanilla εγκατασταση πριν βαλεις το Serial Number ειτε ειναι cracked ειτε οχι.

Δεν ξερω τι εκδοσεις βαζεις εσυ αλλα εαν θελεις clean slate κοπια, κατεβαζεις το iso της MS

και κοτσαρεις ενα απο τα γνωστα προγραμματα που κανουν generate.

Και δεν ειναι σπαστα ουτε surial.

ο atheatos σου ποσταρε ενα λινκ αλλα φαινεται δεν το διαβασες.

Προσοχη στο τι λεμε γενικα.

Δημοσ.

απο σπαστα 7 η 8 αν τα εχεις ενεργοποιημενα τοτε κανει την αναβαθνιση στα 10 και ενεργοποιουντε αυτοματα τα 10 μετα, το ερωτημα ειναι, ειναι οντως αθεντικα ομως μετα τα 10 η θα καταλαβει η  microsoft  οτι πριν δεν ειχες αθεντικα, και θα πεταει μυνηματα και στα 10?
απλα εγω ηξερα οτι ειναι δωρεαν αναβαθμιση αθεντικου λογισμικου μονο για μια μητρικη,, οχι για αλλο υπολογυστη,
δηλαδη
αν κατεβασεις το ισο αρχειο εγκαταστασης που δινει μετα η  microsoft  το γραφεις σε  cd   η usb,  εκεινη την στιγμη  αν δεν επιλεξεις να κατεβασει την ιδια εκδοση λογισμικου των 10 , θα γραψει οτι ετσι δεν θα ισχυει το κλειδι ενεργοποιησης οταν γινει ξανα εγκατασταση.

Δημοσ.

Έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα με όσα άντεξα να διαβάσω εδώ.

Λοιπόν στα σπασμένα Windows βγάζει κανονικά και τις πλήρεις λεζάντες (ASK FOR GENUINE...)

τις ίδιες λεζάντες δηλαδή που τις εμφανίζει και στα γνήσια.

Με άλλα λόγια δεν είναι κριτήριο γνησιότητας οι λεζάντες αυτές.

Ούτε είναι κριτήριο γνησιότητας η ειδοποίηση για αναβαθμιση στα 10:

την ειδοποίηση τη βγάζει σε σπασμένα και σε μη σπασμένα.

Η διαφορά είναι πως η αναβάθμιση θα ολοκληρωθεί κανονικά στα γνήσια και σε μερικά σπασμένα (αναλόγως του σπασίματος δηλαδή).

Με την προϋπόθεση πάντα πως ο υπολογιστής θα είναι αναβαθμίιμος (hw, drivers κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...