Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Πριν από ένα χρόνο περίπου και διότι αντιμετώπιζα διάφορα θέματα με το pc μου το πήγα σε τεχνικό για γενική αναβάθμιση. Ο άνθρωπος μου τα άλλαξε όλα και από ''open office'' μου εγκατέστησε τα windows 7.

Το ερώτημά μου ειναι: Tώρα που η micrisoft μου προτείνει κάθε μέρα την δωρεάν αναβάθμιση σε windοws 10 εγώ να την κάνω κανονικά ή όχι, γιατί δεν ξέρω αν τα windows που μου έβαλε ο τεχνικός  ειναι γνήσια .

Ερωτήσεις

Κάνω κανονικά αναβάθμιση σε windows 10?

Αν δεν ειναι γνήσια θα έχω πρόβλημα και τι είδους?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!  

Δημοσ.

Κοίταξε,

Θα πας στον υπολογιστή σου, έναρξη μετά υπολογιστής ,μετά ιδιότητες συστήματος, και κάτω κάτω σου λέει αν είναι αυθεντικά ή σπαστά.

Αν είναι κανονικά απλά κατεβάζεις το αρχείο των windows 10 που θα το βρεις εδώ και κάνεις την εγκατάσταση.

Αν δεν είναι αυθεντικά υπάρχουν δύο τρόποι.

1)Να εγκαταστήσεις τα windows 10 technical preview και έπειτα κάνεις κανονικά την αναβάθμηση στα κανονικά 10.

2)Να ακολουθήσεις τον ''παράνομο'' τρόπο και να εγκαταστήσεις τα windows 10 σε στικάκι μέσω του εργαλείου που έχει το λινκ παραπάνω και έπειτα να τα bootάρεις στο pc σου.(θα είναι σπαστά).

Αυτοί είναι οι τρόποι που μπορείς να ακολουθήσεις.!

Δημοσ.

Κοίταξε,

Θα πας στον υπολογιστή σου, έναρξη μετά υπολογιστής ,μετά ιδιότητες συστήματος, και κάτω κάτω σου λέει αν είναι αυθεντικά ή σπαστά.

Αν είναι κανονικά απλά κατεβάζεις το αρχείο των windows 10 που θα το βρεις εδώ και κάνεις την εγκατάσταση.

Αν δεν είναι αυθεντικά υπάρχουν δύο τρόποι.

1)Να εγκαταστήσεις τα windows 10 technical preview και έπειτα κάνεις κανονικά την αναβάθμηση στα κανονικά 10.

2)Να ακολουθήσεις τον ''παράνομο'' τρόπο και να εγκαταστήσεις τα windows 10 σε στικάκι μέσω του εργαλείου που έχει το λινκ παραπάνω και έπειτα να τα bootάρεις στο pc σου.(θα είναι σπαστά).

Αυτοί είναι οι τρόποι που μπορείς να ακολουθήσεις.!

Κάνω κανονικά τις ενέργειες αυτές και από κάτω γράφει το αναγνωριστικο προϊόντος και δεξιά τις οθόνης ένα 

εικονίδιο το οποίο γράφει ''ζητήστε γνήσιο λογισμικό της microsoft''. Sorry αν σε μπέρδεψα!

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Πριν από ένα χρόνο περίπου και διότι αντιμετώπιζα διάφορα θέματα με το pc μου το πήγα σε τεχνικό για γενική αναβάθμιση. Ο άνθρωπος μου τα άλλαξε όλα και από ''open office'' μου εγκατέστησε τα windows 7.

Το ερώτημά μου ειναι: Tώρα που η micrisoft μου προτείνει κάθε μέρα την δωρεάν αναβάθμιση σε windοws 10 εγώ να την κάνω κανονικά ή όχι, γιατί δεν ξέρω αν τα windows που μου έβαλε ο τεχνικός  ειναι γνήσια .

Ερωτήσεις

Κάνω κανονικά αναβάθμιση σε windows 10?

Αν δεν ειναι γνήσια θα έχω πρόβλημα και τι είδους?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θες να πεις ότι υπάρχει πιθανότητα η Microsoft να σου προτείνει να βάλεις Windows 10 τα οποία θα είναι σπασμένα ?

Απο την στιγμή που σου προτείνει δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10, τι σε ενδιαφέρει αν είχες γνήσια ή όχι Windows 7?

Μπορείς να μας εξηγήσεις τι λειτουργικό έτρεχε το pc σου πριν το Windows 7, γιατι το open office λειτουργικό δεν το γνωρίζω, παρά μόνο το προγραμμα.

Δημοσ.

Θες να πεις ότι υπάρχει πιθανότητα η Microsoft να σου προτείνει να βάλεις Windows 10 τα οποία θα είναι σπασμένα ?

Απο την στιγμή που σου προτείνει δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10, τι σε ενδιαφέρει αν είχες γνήσια ή όχι Windows 7?

Μπορείς να μας εξηγήσεις τι λειτουργικό έτρεχε το pc σου πριν το Windows 7, γιατι το open office λειτουργικό δεν το γνωρίζω, παρά μόνο το προγραμμα.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, αφού μου τα προτείνει η microsoft γνωρίζει κατά κάποιο τρόπο ότι τα windows ειναι γνήσια και μπορώ να προχωρήσω?  

Δημοσ.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, αφού μου τα προτείνει η microsoft γνωρίζει κατά κάποιο τρόπο ότι τα windows ειναι γνήσια και μπορώ να προχωρήσω?  

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....

Καμία σχέση..τα windows που έχεις είναι σπαστά..(από αυτά που μου είπες)

Σε όλα τα 7άρια βγάζει την αναβάθμηση ακόμα και αν είναι σπαστά..

Σου προτείνω την δεύτερη λύση που σου έγραψα στο πρώτο ποστ.

Έχεις κάνει ποτέ αναβάθμηση από σπαστά 7άρια σε 10άρια??

Αν είχες κάνει θα ήξερες ότι με αυτό που του λες να κάνει υπάρχουν δύο περιπτώσεις..

1)Blue screen 

2)Αδύνατη αναβάθμηση.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε έλεγχο αν τα σηκώνει το PC σου αρχικώς τα Windows 10, αν έχει παλιό PC. Σε κάθε περίπτωση η αναβάθμιση και να μην γίνει θα σε επιστρέψει στο προηγούμενο λειτουργικό δεν θα χάσεις τα δεδομένα.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν... το εικονίδιο που γράφει ζητήστε γνήσιο λογισμικό, γράφει δίπλα τα Windows είναι ενεργοποιημενα.

Δεν υπήρχε περίπτωση να έβγαζε μυνημα για Windows 10 σε μη ενεργοποιημένα Windows 7.

Απο την στιγμή που δικαιούται την αναβάθμιση με τον ένα η τον άλλο τροπο θα μπει. Το μόνο θέμα είναι τα drivers, όπως έγραψε πολυ σωστά κάποιος παραπάνω.

Την αδυναμία αναβάθμισης και τις μπλε οθόνες την βγάζει για τους drivers και όχι γιατι το Windows 7 , " μπορεί " να είναι σπασμένο.

Έχω κάνει αναβάθμιση και ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με τα drivers παρόλο που μπορεί κάποτε το Windows 7 να ήταν σπασμένο...

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....

Καμία σχέση..τα windows που έχεις είναι σπαστά..(από αυτά που μου είπες)

Σε όλα τα 7άρια βγάζει την αναβάθμηση ακόμα και αν είναι σπαστά..

Σου προτείνω την δεύτερη λύση που σου έγραψα στο πρώτο ποστ.

Έχεις κάνει ποτέ αναβάθμηση από σπαστά 7άρια σε 10άρια??

Αν είχες κάνει θα ήξερες ότι με αυτό που του λες να κάνει υπάρχουν δύο περιπτώσεις..

1)Blue screen

2)Αδύνατη αναβάθμηση.

Εσυ έχεις δει πολλά σπασμένα Windows 7 με ενεργοποιημένες τις αναβαθμίσεις στο αυτόματο?

Δεν νομίζω να του έβγαλε το μυνημα αναβαθμίσης, επειδή το επέλεξε ο ίδιος,γιατι αλλιώς δεν θα ερχόταν εδώ να ρώταγε.

Ο δεύτερος τρόπος που προτείνεις είναι σίγουρο ότι δεν θα έχει μπλε οθόνες κτλ.? Εγώ υποψιάζομαι ότι περισσότερες πιθανότητες έχει με αυτό τον τροπο να δει μπλε οθόνη παρά με αυτή του upgrade.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι,

Σε αυτό το θέμα απάντησα επειδή το έχω κάνει ο ίδιος στο δικό μου pc..

Γιατί αν δεν ήμουν σίγουρος δεν θα έλεγα κάτι ασαφείς που μπορεί να βλάψει το pc του άλλου.

Έγραψα γιατί ξέρω την διαδικασία και την  έχω κάνει.

Πρώτον η microsoft ανακοίνωσε πως όλα τα συστήματα με 7άρια, 8 και 8,1 θα δεχτούν ειδοποίηση για αναβάθμηση..

Αν πάει να την κάνει έτσι απλώς θα του ζητήσει product key..και για πες μου εσύ έξυπνε μου αφού δεν έχει το product key (όπως είπε παραπάνω) πως θα κάνει την αναβάθμηση???

Ένας τρόπος υπάρχει για να τα περάσει κανονικά και αυτόν το είπα πιο πάνω.

Και όχι δεν υπάρχει περίπτωση για blue screen διότι είναι από usb driver και όχι τα 7άρια που λες εσύ.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι,

Σε αυτό το θέμα απάντησα επειδή το έχω κάνει ο ίδιος στο δικό μου pc..

Γιατί αν δεν ήμουν σίγουρος δεν θα έλεγα κάτι ασαφείς που μπορεί να βλάψει το pc του άλλου.

Έγραψα γιατί ξέρω την διαδικασία και την  έχω κάνει.

Πρώτον η microsoft ανακοίνωσε πως όλα τα συστήματα με 7άρια, 8 και 8,1 θα δεχτούν ειδοποίηση για αναβάθμηση..

Αν πάει να την κάνει έτσι απλώς θα του ζητήσει product key..και για πες μου εσύ έξυπνε μου αφού δεν έχει το product key (όπως είπε παραπάνω) πως θα κάνει την αναβάθμηση???

Ένας τρόπος υπάρχει για να τα περάσει κανονικά και αυτόν το είπα πιο πάνω.

Και όχι δεν υπάρχει περίπτωση για blue screen διότι είναι από usb driver και όχι τα 7άρια που λες εσύ.

Οκ ...εσύ ξέρεις καλύτερα. Το product key μπορεί να το βρει. Πάντως αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το Windows update δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να δεις το μυνημα αναβάθμισης ακόμα και αν έχεις γνήσια 8.1.

Όποτε με το λίγο μυαλό που διαθέτω για σένα , δεν μπορώ να καταλάβω πως θα δεχτεί κάποιος την ειδοποίηση απο την στιγμή που δεν την θέλει.

Τέλος πάντων , καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με ανώτερο επίπεδο σκέψης και αποχωρώ.... Συγνώμη αν σας κούρασα.

Δημοσ.

Οκ ...εσύ ξέρεις καλύτερα. Το product key μπορεί να το βρει. Πάντως αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το Windows update δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να δεις το μυνημα αναβάθμισης ακόμα και αν έχεις γνήσια 8.1.

Όποτε με το λίγο μυαλό που διαθέτω για σένα , δεν μπορώ να καταλάβω πως θα δεχτεί κάποιος την ειδοποίηση απο την στιγμή που δεν την θέλει.

Τέλος πάντων , καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με ανώτερο επίπεδο σκέψης και αποχωρώ.... Συγνώμη αν σας κούρασα.

Tώρα με κοροιδεύεις αλλά έτσι είναι τα πράγματα..

Δεν παίζουμε με συστήματα.

Είπες πως μπορεί να βρει το product key!..πως θα το κάνει αυτό αν είναι σπαστά??? Μόνο αν το αγοράσει με ένα κάρο χρήματα.

Όποιος γράφει κάτι πρέπει να το έχει διαπιστώσει ο ίδιος ή να γνωρίζει πολύ καλά.

Όπως και να έχει για την ερώτηση που έκανες, όλοι θα την λάβουν την ειδοποίηση, τώρα όποιος θέλει να μην την κάνει ας μην την κάνει.(σε λιγότερο από μήνα αν δεν την έχεις κάνει το εικονίδιο θα εξαφανιστεί).

Δημοσ.

Tώρα με κοροιδεύεις αλλά έτσι είναι τα πράγματα..

Δεν παίζουμε με συστήματα.

Είπες πως μπορεί να βρει το product key!..πως θα το κάνει αυτό αν είναι σπαστά??? Μόνο αν το αγοράσει με ένα κάρο χρήματα.

Όποιος γράφει κάτι πρέπει να το έχει διαπιστώσει ο ίδιος ή να γνωρίζει πολύ καλά.

Όπως και να έχει για την ερώτηση που έκανες, όλοι θα την λάβουν την ειδοποίηση, τώρα όποιος θέλει να μην την κάνει ας μην την κάνει.(σε λιγότερο από μήνα αν δεν την έχεις κάνει το εικονίδιο θα εξαφανιστεί).

Εντάξει το ένα καρό χρήματα είναι σχετικό. Για μένα είναι 20 ευρώ πχ. Δεν ξέρουμε αν έχει ένα τέτοιο ήδη ο ts και με το φτωχό μου το μυαλό ένα προγραμμα όπως το belarc πχ. μπορεί να το διαπιστώσει. Αυτά απο εμένα και εάν υπάρχει λόγος να κοροϊδέψω θα το κάνω μόνο όταν αξίζει...
Δημοσ.

Εντάξει το ένα καρό χρήματα είναι σχετικό. Για μένα είναι 20 ευρώ πχ. Δεν ξέρουμε αν έχει ένα τέτοιο ήδη ο ts και με το φτωχό μου το μυαλό ένα προγραμμα όπως το belarc πχ. μπορεί να το διαπιστώσει. Αυτά απο εμένα και εάν υπάρχει λόγος να κοροϊδέψω θα το κάνω μόνο όταν αξίζει...

Συμφωνώ για τον καθένα είναι διαφορετικά αλλά μην ξεφεύγεις από το αρχικό ποστ..

Ο χρήστης απλώς θέλει να κάνει αναβάθμηση όχι να βρει serial key και να έχει genuine  λογισμικό.

Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε.

Είπα μία λύση αν θέλει την ακολουθεί.

Αν όχι καλώς.

Δημοσ.

Συμφωνώ για τον καθένα είναι διαφορετικά αλλά μην ξεφεύγεις από το αρχικό ποστ..

Ο χρήστης απλώς θέλει να κάνει αναβάθμηση όχι να βρει serial key και να έχει genuine λογισμικό.

Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε.

Είπα μία λύση αν θέλει την ακολουθεί.

Αν όχι καλώς.

Γιατι που κατάλαβες ότι δεν έχει genuine λειτουργικό ? Εγώ απο αυτά που είπε,κατάλαβα ότι έχει genuine λειτουργικό. Εσύ πως κατάλαβες ότι είναι σπασμένα? Επειδή ήταν μάλλον free dos και μετά έβαλε το 7? Και ποιος σου είπε εσένα ότι έβαλε σπασμένα ? Επειδή δεν πλήρωσε ένα καρό λεφτά για γνήσιο κλειδί? Είπαμε είναι σχετικό...

ΥΓ. Επίσης γιατι να μην έχει genuine λειτουργικό αν μπορεί? Τι θα πάθει να κάνει ένα έλεγχο για το product key? Μπορεί να του βρήκε ο μάστορας καποιο κλειδί και να τα ενεργοποίησε, αν είναι καλός.

Τι ειχε , τι έχασε στην τελική.

Δημοσ.

Για το πρώτο σκέλος να η απάντηση βρίσκεται στο ποστ του χρήστη κοίτα εδώ

Κάνω κανονικά τις ενέργειες αυτές και από κάτω γράφει το αναγνωριστικο προϊόντος και δεξιά τις οθόνης ένα 

εικονίδιο το οποίο γράφει ''ζητήστε γνήσιο λογισμικό της microsoft''. Sorry αν σε μπέρδεψα!

Για να του γράφει αυτό εξυπνάκια πάει να πει πως δεν έχει γνήσιο λογισμικό και πρέπει να ζητήσει-αγοράσει άλλο..είναι ξεκάθαρο!!!..

Αν είχες ποτέ σπαστά θα το είχες δει..

Γιαυτό σου λέω εγώ το έχω κάνει ήδη και ξέρω πως πάει η διαδικασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...