Miyagki Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Προς ενημερωση.. περασε βεβαια ενας μηνας και βαλε.. Και τα δυο ειχαν προβλημα με την μπαταρια.. Ειδικα το G3 Οπου αναγκαστηκα να αγορασω καινουρια.. στο G2 παλευετε.. Το G3 επισης ειχε σημαδια πισω στην καμερα όπου παραδοξως δεν δημιουργουν πρόβλημα στην φωτογραφια. Επισης κατα φερα και πήρα 30δολλαρια απο dispute με το paypal, φυσικα έκανα claim αλλιως δεν μου τα εδινα διοτι: ΕΚΑΝΑΝ να μου στήλουν το G3 πάνω απο 1 μηνα , να πω οτι οι 15 μέρες αφορουσαν κατι γιορτές που είχαν και ήταν κλειστά αλλά την παραγγελία την έιχα κάνει μία εβδομάδα πριν,τέλος πάντων μετά απο αυτο με είπαν οτι δεν είχαν διαθεσιμο το μοντερλο F400 και θα μου εστελεναν το f460 το οποίο αυτό ειναι με λίγο γρηγορότερο επερξαστη.. αφου συνενοηθηκαμε και ολα οκ, τα παραλαβανω και βλεπω οτι ειναι το μεντεο f400.. ουσιαστηκα δεν ήξεραν τι τους γινόταν.. σπάστηκα και τους εκανα dispute.. Αυτά εν ολίγης.. 1
Pseudonumo Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τα κινητά πώς είναι? Το βασικότερο δεν είπες!
nikos1965 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 πάτε και αγοράζετε κινητά απο τα βάθη της κινας απο καταστήματα που δεν ξέρει κανείς πως είναι και τι είναι και πάλι καλά που στέλνουν κινητό και δεν στέλνουν τίποτα κάδρα με τον μαο Τσε Τουνγκ !!! δηλαδή για να γλιτώσει κάποιος 20 ευρω αξίζει ολη αυτη η αναμονή το άγχος και η ταλαιπωρία ?? να πω οτι τα δινει 50 $ οκ !!! άλλα 300 ε νομίζω ποιο καλά να τα παίξεις λότο !!!
Miyagki Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Τα κινητα είναι πλήρως λειτουργικα.. χωρις χτυπήματα κτλ. εκτος απο το G3 που είπα και πιο πανω ειχε σημαδια πισω στην καμερα.. Επισης επειδή είναι κορετατικα μοντελα έχουν κεραία τηλεόρασης. Φίλε nikos1965 πραγματικά δεν αξηζει όλη η ταλαιπωρια.. Οσο για το τι θα παραλαβεις δεν ειναι δικό σου το προβλημα διότι σε καλυπτει το Paypal. Και τώρα το τραγελαφικό..Οταν έκανα την αγορα του G3 εδώ ελλάδα ειχε μεταχειρισμένο για το 32αρι μιλαω 220€ μέχρι να μου έρθει είχε πέσει στα 160με 180.. :shock: Δηλαδή όσο το αγόρασα... όπως λες τζάμπα το αγχος γιατί πραγματικα με έιχε κυριευσει και ο λόγος ήταν επειδη το κινητό δεν ήταν για μενα αλλα για ένα φίλο μου επειδή τον έπεισα να μην αγοράσει το G4c καινουριο και να πέρναμε το G3 απο το συγκεκριμένο site... (Τo G2 είναι της γυναίκας μου). Οσο για τα 300ευρω που αναφέρεις , βλέπω τωρα που πουλανε το Xiaomi Mi5 περιπου 400ευρω και σκέφτομαι είναι δυνατόν να δώσει καποιος αυτά τα χρήματα για κάτι που δεν έχει εγγυηση και μπορεί έστω και κατα λάθος να είναι ελαττωματικό εξ αρχής..;;;;; Εντάξει το Paypal σε καλυπτει αλλά δεν θα σε πει κρατα την συσκευη πάρε και τα λευτά σου πίσω.. Θα σε πεί στείλε την συσκευη πίσω και μετα βλέπουμε.. (Μου έχει συμβεί και μυαλο δεν εβαλα), Αυτά παιδιά. 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Έχει παραγγείλει κανείς άλλος note από αυτούς; Είναι επίφοβο ε;
Pseudonumo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Όλοι λένε 50-50. Εγώ πάντως λέω μακρυα. Τα σχόλια πάντα είναι 50-50. Αν έχεις 200€ για ρίσκο... 1
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Όλοι λένε 50-50. Εγώ πάντως λέω μακρυα. Τα σχόλια πάντα είναι 50-50. Αν έχεις 200€ για ρίσκο... Το φοβάμαι...αν και η τιμή είναι προκλητική!
Pseudonumo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Για να μαι ειλικρινης και εγω όταν είχα βρει το site σκεφτομουν να παρω. Αλλά ψάξε λίγο και στα αγγλικά στο google και θα σου φυγει κάθε επιθυμία https://www.trustpilot.com/review/www.fastcardtech.com Το συμπέρασμα μου είναι ότι αν έχεις πρόβλημα (που είναι πιθανό με οποιοδήποτε κινητό) ξεχνάς υποστήριξη. Και αν ήταν για 50 ευρώ να λεγα οκ... 1
ziaba Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 πόσες φορές θα το πούμε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ απο το fastcardtech 1
Makeran Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Για να μαι ειλικρινης και εγω όταν είχα βρει το site σκεφτομουν να παρω. Αλλά ψάξε λίγο και στα αγγλικά στο google και θα σου φυγει κάθε επιθυμία https://www.trustpilot.com/review/www.fastcardtech.com Το συμπέρασμα μου είναι ότι αν έχεις πρόβλημα (που είναι πιθανό με οποιοδήποτε κινητό) ξεχνάς υποστήριξη. Και αν ήταν για 50 ευρώ να λεγα οκ.. Και το PayPal? Αν υπάρξει πρόβλημα στην παραγγελία κάνεις dispute και παίρνεις τα χρήματά σου πίσω.
ziaba Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Απ το PayPal θα σου πούνε στειλτο πίσω τοτε θα πάρεις τα λεφτά σου
Pseudonumo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το dispute δεν βγαινει παντα ετσι ευκολα υπερ σου.
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Και το θέμα είναι να μη πάμε και γυρεύοντας απλά επειδή υπάρχει το paypal!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα