liovag Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το τηλεφωνο στο συγκεκριμενο καταστημα κοστιζει 325 δολαρια και πριν λιγες μερες το ειχε σε προσφορα γυρω στα 280$ και συμφωνα με τους ισχυρισους τους ειναι καινουργιο. Τι λέτε αξίζει? https://www.fastcardtech.com/Samsung-Galaxy-Note-4-N910f-Android-Phone.html
newsformobiles Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Από το συγκεκριμένο είναι μεγάλο ρίσκο και δεν το συνιστώ.
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εχει ομως και paypal. Οποτε και να ειναι μουφα κανεις ενα dispute. Από το συγκεκριμένο είναι μεγάλο ρίσκο και δεν το συνιστώ. Διαβασες καπου για το συγκεκριμενο καταστημα?
Spc1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου παρε αφοβα απο εκει εχω παρει δτο φορες και σε 16 μερες ηταν σπιτι μου
ziaba Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το τηλεφωνο στο συγκεκριμενο καταστημα κοστιζει 325 δολαρια και πριν λιγες μερες το ειχε σε προσφορα γυρω στα 280$ και συμφωνα με τους ισχυρισους τους ειναι καινουργιο. Τι λέτε αξίζει? https://www.fastcardtech.com/Samsung-Galaxy-Note-4-N910f-Android-Phone.html η γνωμη μου οχι δεν αξιζει... σε ευρω θα σου βγει με τα paypal κτλ καπου 270 ευρω, με τοσα περνεις μεταχειρο σε κατασταση βιτρινας ή καινουριο απο δω χωρις ρισκα και να περιμενεις ενα μηνα και βαλε ισαξια σε σπεξ του νοτε 4 συσκευη με ευρωπαικη ή ακομα καλυτερα ελληνικη εγγυηση και υποστηριξη
kataramenos32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το καταστημα που βρισκεται; Τελωνειο δεν θα πληρωσεις;
ziaba Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 στα βαθη της κινας, για τελωνειο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα
BACK12345 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ο ιος εφτασε και στο ινσομνια Περα απ την πλακα, νομιζω δν λεει. Και να μην είναι κλονος 99% θα ειναι refubrished. Εχω ακουσει και θετικα και αρνητικα σχολια για το καταστημα, αλλα εχω ακουσει και πολλα παραπονα οποτε δεν ξερω. Καποιοι παιρνπυν το ρισκο, αλλοι οχι...
eddie1996 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το τηλεφωνο στο συγκεκριμενο καταστημα κοστιζει 325 δολαρια και πριν λιγες μερες το ειχε σε προσφορα γυρω στα 280$ και συμφωνα με τους ισχυρισους τους ειναι καινουργιο. Τι λέτε αξίζει? Samsung Galaxy Note 4 Μην το πάρεις...... Δεν στο συνιστώ με τίποτα. Σου προτείνω να δώσεις άλλα 90 ευρώ και να το πάρεις από εδώ κομπλέ θα είναι.Μεταχειρισμένο μεν αλλά από Ελλάδα και με εγγυήση.
georgesteiros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 εγω μαλλον θα το εκανα το ρισκο. σε αλλα κινητα λεει οτι ειναι refubrished, ενω σε αυτο οχι...και στους κλωνους παλι το λεει γιατι δεν βαζει πουθενα το λογοτυπο της εταιριας και δεν το αναφερει και πουθενα. αφου ειναι και το f μοντελο και δεν ειναι κανενα p, u, k μπορει να ειναι πολυ καλη αγορα. με paypal εγω θα το επαιρνα αν δεν το ειχα ηδη και θα ημουν λιγο πιο ησηχος.
killmelater Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το τηλεφωνο στο συγκεκριμενο καταστημα κοστιζει 325 δολαρια και πριν λιγες μερες το ειχε σε προσφορα γυρω στα 280$ και συμφωνα με τους ισχυρισους τους ειναι καινουργιο. Τι λέτε αξίζει? https://www.fastcardtech.com/Samsung-Galaxy-Note-4-N910f-Android-Phone.html Τελικα τι εκανες? παραγγειλες? βλεπω τιμες και για το lg g4 100 ευρο κατω απο οτι το εχει το σκρουτζ και το σκεφτομαι.. Απο την αλλη φοβαμαι μην κλαψω τα λεφτα μου
TasosRS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια ειχα παρει εγω απο το συγκεκριμένο μαγαζι το samsung note 3 n9005 και δουλευε κανονικα μολις ηρθε αλλα του εκανα αναβαθμιση και απο τοτε δεν δουλευε το wifi το πήγα στην samsung και μου λεει δεν γινεται να το φτιαξουμε επειδή εχει προέλευση για Αμερική και ηταν το ευρωπαϊκό μοντελο το παω σε service οχι της samsung και ούτε αυτη καταφεραν τιποτα και μου ειπα το κινητο ειναι ανακατασκευή και μου το πουλησαν για καινούργιο μακρια απο αυτό το μαγαζι + οτι ειχα παρει και ενα z3 και μετα απο μια εβδομαδα εσβησε και δεν ξαναανοιξε και ειπαν ειναι κανουργιο και περιμενω να παρω τα λεφτα μου απο το paypal!!!! 1
liovag Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα τι εκανες? παραγγειλες? βλεπω τιμες και για το lg g4 100 ευρο κατω απο οτι το εχει το σκρουτζ και το σκεφτομαι.. Απο την αλλη φοβαμαι μην κλαψω τα λεφτα μου Τελικά παράγγειλα το LG g2 το κορεατικο στα 105 usd που είμαι και σίγουρος ότι είναι και ανακατασκευή και το κόστος αρκετά μικρότερο.. Παιδια ειχα παρει εγω απο το συγκεκριμένο μαγαζι το samsung note 3 n9005 και δουλευε κανονικα μολις ηρθε αλλα του εκανα αναβαθμιση και απο τοτε δεν δουλευε το wifi το πήγα στην samsung και μου λεει δεν γινεται να το φτιαξουμε επειδή εχει προέλευση για Αμερική και ηταν το ευρωπαϊκό μοντελο το παω σε service οχι της samsung και ούτε αυτη καταφεραν τιποτα και μου ειπα το κινητο ειναι ανακατασκευή και μου το πουλησαν για καινούργιο μακρια απο αυτό το μαγαζι + οτι ειχα παρει και ενα z3 και μετα απο μια εβδομαδα εσβησε και δεν ξαναανοιξε και ειπαν ειναι κανουργιο και περιμενω να παρω τα λεφτα μου απο το paypal!!!! Πολύ ανησυχητικό αυτό που λες και με τα δύο τηλέφωνα.. Αν του περνούσες παλαιότερη έκδοση λογισμικού? Είναι αυτό εφικτό? Ή είναι θέμα hardware? Πάντως ενημέρωσε μας για την πορεία της υποθεσης σου με το PayPal..
Miyagki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγω παιδια περιμενω απο το συγκεκριμενο site ενα Lg g2 και ενα Lg g3.. Για να δουμε τι θα δουμε..ελπιζω καταρχας να μην με βαρεσει τελωνειο.. και απο οτι διαβασα και τα δυο ειναι refubrished..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα