Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανένας πού μπορώ να φτιάξω το oppo find 5 μου?Φορτίζει μέχρι το 5 τις εκατο και μετά ξεφορτίζει...άλαξα μπαταρία αλλα πάλυ τα ίδια...άλαξα μετασχηματιστή και καλώδια αλλά τίποτα....απο ότι κατάλαβα πρέπει να φταίει η είσοδος του κινιτού...εαν ξέρετε κάποιο μαγαζί που επισκευάζει το συγκεκριμένο μοντέλο πείτε μου...επίσης αμα έχει κανένας κάποια συσκευη για ανταλακτικά μέχρι 50 ευρώ μπορώ να διαθέσω

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να επισκευαζει αποκλειστικα μονο αυτο το μοντελο. Αν πας σε ενα οποιοδηποτε service λογικα θα σου αλλαξουν την θυρα micro usb. Και ενας ηλεκτρολογος πιστευω μπορει να το κανει αν ανοιχτει το κινητο. 

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να επισκευαζει αποκλειστικα μονο αυτο το μοντελο. Αν πας σε ενα οποιοδηποτε service λογικα θα σου αλλαξουν την θυρα micro usb. Και ενας ηλεκτρολογος πιστευω μπορει να το κανει αν ανοιχτει το κινητο. 

τι να κανει θα του αλλαξει τα φωτα?? B)

Δημοσ.

τι να κανει θα του αλλαξει τα φωτα?? B)

w/e οποιος επαγγελματιας τελος παντων μπορει να συγκολλησει την θυρα πανω στην πλακετα. 

Δημοσ.

Ξέρει κανένας πού μπορώ να φτιάξω το oppo find 5 μου?Φορτίζει μέχρι το 5 τις εκατο και μετά ξεφορτίζει...άλαξα μπαταρία αλλα πάλυ τα ίδια...άλαξα μετασχηματιστή και καλώδια αλλά τίποτα....απο ότι κατάλαβα πρέπει να φταίει η είσοδος του κινιτού...εαν ξέρετε κάποιο μαγαζί που επισκευάζει το συγκεκριμένο μοντέλο πείτε μου...επίσης αμα έχει κανένας κάποια συσκευη για ανταλακτικά μέχρι 50 ευρώ μπορώ να διαθέσω

Μπορεις να κοιταξεις εδω: http://www.makeitwork.gr/kinezika-brands.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...