Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που ξέρει κάποιον τρόπω να μπορώ να εγκαταστήσω γνήσια windows σε πόλους υπολογιστές χωρίς να πρέπει να αγοράσω κενουρια λογισμικά 

Δημοσ.

Και οι εταιρίες  που συναρμολογουν υπολογιστές πληρώνουν για κάθε serial number ta 100 ευρώ που κάνει περίπου το windows 10, δεν υπάρχει κάτι άλλο έστω ποιο φτύνω ??

Δημοσ.

Δίνει η microsoft πακέτα αρχίζοντας για πάνω από 5 Η/Υ.

Volume License Keys λέγονται 

https://mspartner.microsoft.com/en/us/pages/licensing/volume-licensing-programs.aspx#Overview

Microsoft Volume Licensing programs serve organizations that acquire five or more licenses, but do not need multiple copies of the media and the documentation, and do not want to keep track of numerous individual license agreements.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που ξέρει κάποιον τρόπω να μπορώ να εγκαταστήσω γνήσια windows σε πόλους υπολογιστές χωρίς να πρέπει να αγοράσω κενουρια λογισμικά 

Δεν μας λες όμως πως έχει η κατάσταση.

Υποθέτω ότι έχεις τα pc?

Αν όχι τότε δες το site του ''TheELF''.

Αν ναι πιο λογισμικό έχεις τώρα?

Αν έχεις 7άρια , 8 ή 8,1 κάνε update στα 10 γνήσια δωρεάν μέσο του technical preview των 10.!

Δημοσ.

δεν έχω τα pc άλλα θέλω να τα φτιάξω και θέλω να μειώσω τα έξοδα, μπορειτε να μου δωσετε καποιες παραπανω πληροφοριες για το site αυτο??

Δημοσ.

Σε αυτήν την περίπτωση επισκέπτεσαι εργοστασιακά site και παίρνεις τηλέφωνα και παραγγέλνεις!..

Σε μαζικές παραγγελίες έχουν έκπτωση και μερικά ίσως βάζουν λογισμικό μαζί.

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς με τα εργοστασιακά site, έχεις κανένα στο νου σου ???? 

dell hp κτλ,μπορεί αν παραγγείλεις αρκετά κομμάτια να σου κάνουν καλή τιμή μαζί με τα λειτουργικά.

Μπορείς να δεις και για Η/Υ με win8/8.1,μπας και έχουν καλύτερες τιμές, αφού μπορείς να κάνεις τσάμπα αναβάθμιση στα 10.

• Like 1
Δημοσ.

Σκευτομουν να τα φτιάξω μόνος μου τα Pc

Εδώ κολλάει η παροιμία ''θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο''!..

Αν φτιάξεις μόνος σου τα pc δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση να έχεις γνήσια εκτός αν αγοράσεις το κάθε key ξεχωριστά.

Η μόνη λύση που υπάρχει είναι αυτή που προτάθηκε.

Να επικοινωνήσεις με εργοστάσιο και να πάρεις πακέτο υπολογιστών και υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν τα windows δώρο.

Αυτές είναι οι λύσεις.

Εκτός αν θέλεις σπαστά, τότε αλλάζει το πράγμα.

Φτιάχνεις εσύ τους υπολογιστές και προμηθεύεσαι τα 7άρια από το ίντερνετ και κάνεις αναβάθμηση στα 10 (σπαστά).

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστώ 

Kαλησπερα!

Υπαρχουν και msdn retail που ενεργοποιουν με ενα κλειδι πέντε υπολογιστες.

Αυτη την στιγμη εχω ενα σε πέντε υπολογιστες και εδω και 1.5 χρονο δουλευουν μια χαρα και μετα απο φορματ που ετυχε να κανω δεν υπήρξε πρόβλημα

Το ειχα παρει απο εδω μεσα ,απο ενα παιδι που πουλουσε κλειδια,αλλα πλέον εχουν απαγορευτει οι αναρτησεις αγγελιων με οτι εχει σχεση πώληση "κλειδιων "

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι οι υπολογιστές είναι για επιχείρηση; Στην θέση σου δεν θα το διακινδύνευα γιατί σε περίπτωση ελέγχου θα πληρώσει πολύ μεγάλο πρόστιμο. Ο μόνος νόμιμος τρόπος στην περίπτωση της επιχείρησης είναι ο κάθε υπολογιστής να έχει το δικό του κλειδί το οποίο φυσικά εννοείται ότι πρέπει να είναι αγορασμένο και με τιμολόγιο. 10 υπολογιστές; 10 κλειδιά. 100 υπολογιστές; 100 κλειδιά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να κλειδιά είναι να εποικεινωνήσεις με την Microsoft ή με κάποιο μαγαζί και να ζητήσεις προσφορές για μαζική/χονδρική αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...