Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα και παλι!!

Λοιπόν,εχω ένα ρούτερ της TP-LINK,συγκεκριμένα το μοντελο TD-W8970.

Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα powerline για να συνδέσω τον υπολογιστη και συγκεκριμενα αυτό εδώ το kitακι της tp-link:  http://www.mediamarkt.gr/el/product/_tp-link-tl-wpa4230p-kit-1155160.html 

Με ποια καλώδια να συνδέσω το powerline με το ρουτερ,απ'την μια μερια του σπιτιου,και με ποια το αλλο powerline με τον υπολογιστη??

Το σπίτι δεν εχω ιδέα πως είναι καλωδιομένο,πάντος οπτικη ινα δεν εχουμε :/ Ειναι περιπου 20 ετων πολυκατοικια.Δεν θα χρειαστώ καλώδιο άνω τους ενώς μέτρου.

Να πάρω cat5,cat6 ή cat7 ? Θελω την μεγιστη δυνατή απόδοση!!

Αξίζει το συγκεκριμένο Powerline που επέλεξα? Το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει γνώμη??

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να "ενισχύσω" την ταχύτητα του ιντερνετ μου??(κάτι το οποίο να μην κοστίσει ένα ματσο λεφτα βέβαια)

Εχω δει αυτό το καλώδιο ethernet,λέεικάτι??

Αυτό το καλώδιο,μισου μετρου της supra,γιατι ειναι τοσο πανακριβο???

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και παλι!!
Λοιπόν,εχω ένα ρούτερ της TP-LINK,συγκεκριμένα το μοντελο TD-W8970.
Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα powerline για να συνδέσω τον υπολογιστη και συγκεκριμενα αυτό εδώ το kitακι της tp-link:  http://www.mediamarkt.gr/el/product/_tp-link-tl-wpa4230p-kit-1155160.html 
Με ποια καλώδια να συνδέσω το powerline με το ρουτερ,απ'την μια μερια του σπιτιου,και με ποια το αλλο powerline με τον υπολογιστη??
Το σπίτι δεν εχω ιδέα πως είναι καλωδιομένο,πάντος οπτικη ινα δεν εχουμε :/ Ειναι περιπου 20 ετων πολυκατοικια.Δεν θα χρειαστώ καλώδιο άνω τους ενώς μέτρου.
Να πάρω cat5,cat6 ή cat7 ? Θελω την μεγιστη δυνατή απόδοση!!
Αξίζει το συγκεκριμένο Powerline που επέλεξα? Το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει γνώμη??

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να "ενισχύσω" την ταχύτητα του ιντερνετ μου??(κάτι το οποίο να μην κοστίσει ένα ματσο λεφτα βέβαια)
Εχω δει αυτό το καλώδιο ethernet,λέεικάτι??
Αυτό το καλώδιο,μισου μετρου της supra,γιατι ειναι τοσο πανακριβο???

Ευχαριστω!!!

Το link δεν δουλεύει. Μην δίνεις σημασία στα καλώδια  αλλά θα χρειαστείς kit powerline το ένα θα το συνδέσεις με ethernet από το modem του παρόχου σου  και το άλλο θα το βάλεις στον όροφο /δωμάτιο που θες και θα κάνεις χρήση του internet είτε εάν επιλέξεις powerline που να υποστηρίζει ασύρματο θα έχει το ίδιο wifi είτε εάν είναι ενσύρματο μπορείς με ένα παλιό μόντεμ να το κάνεις accesspoint για μεγαλύτερη ισχύ του σήματος ( για να μπορέσει να δουλέψει όλο αυτό είναι ο όροφος/δωμάτιο να ανήκει στο ίδιο ρολόι της ΔΕΗ ) 

αυτό είναι το powerline που είδες από τα media markt

Δημοσ.

Το link δεν δουλεύει. Μην δίνεις σημασία στα καλώδια  αλλά θα χρειαστείς kit powerline το ένα θα το συνδέσεις με ethernet από το modem του παρόχου σου  και το άλλο θα το βάλεις στον όροφο /δωμάτιο που θες και θα κάνεις χρήση του internet είτε εάν επιλέξεις powerline που να υποστηρίζει ασύρματο θα έχει το ίδιο wifi είτε εάν είναι ενσύρματο μπορείς με ένα παλιό μόντεμ να το κάνεις accesspoint για μεγαλύτερη ισχύ του σήματος ( για να μπορέσει να δουλέψει όλο αυτό είναι ο όροφος/δωμάτιο να ανήκει στο ίδιο ρολόι της ΔΕΗ ) 

αυτό είναι το powerline που είδες από τα media markt

Ναι ξερω ακριβώς πως λειτουργεί και παλι,ναι,αυτο ειναι το powerline που ειδα στα mediamark.Με ποια καλωδια να το συνδεσω ομως? Να βαλω οτι καλυτερο βρω σε λογικη τιμη?? Ποια η γνωμη σου για τα προιοντα που εχω επιλεξει μεχρι στιγμης;;;

Και με αυτο που μου ειπες με το παλιο ρουτερ να φτιαξω access point Καπως μου "αλλαξες"  γνωμη για το powerline.

Μηπως να παρω αυτο: http://www.skroutz.gr/s/4423670/TP-LINK-TL-PA4020P-Kit.html

Ειναι 20€ πιο φθηνο και με αυτο θα μπορεσω να δημιουργησω wireless access point οποτε θα εχω και ενσυρματο και ασυρματο...

Τι λες;;

Αμα χρησιμοποιησω το παλιο ρουτερ για access point,το οποιο παλιο ρουτερ θα ειναι συνδεδεμενο στο powerline στο δωματιο,θα εχω το ιδιο δυνατο ασυρματο σημα με το αν χρησιμοποιουσα ενα powerline που να ειναι και ασυρματο????

Δημοσ.

Ναι ξερω ακριβώς πως λειτουργεί και παλι,ναι,αυτο ειναι το powerline που ειδα στα mediamark.Με ποια καλωδια να το συνδεσω ομως? Να βαλω οτι καλυτερο βρω σε λογικη τιμη?? Ποια η γνωμη σου για τα προιοντα που εχω επιλεξει μεχρι στιγμης;;;

Και με αυτο που μου ειπες με το παλιο ρουτερ να φτιαξω access point Καπως μου "αλλαξες"  γνωμη για το powerline.

Μηπως να παρω αυτο: http://www.skroutz.gr/s/4423670/TP-LINK-TL-PA4020P-Kit.html

Ειναι 20€ πιο φθηνο και με αυτο θα μπορεσω να δημιουργησω wireless access point οποτε θα εχω και ενσυρματο και ασυρματο...

Τι λες;;

Αμα χρησιμοποιησω το παλιο ρουτερ για access point,το οποιο παλιο ρουτερ θα ειναι συνδεδεμενο στο powerline στο δωματιο,θα εχω το ιδιο δυνατο ασυρματο σημα με το αν χρησιμοποιουσα ενα powerline που να ειναι και ασυρματο????

τα καλώδια μην σε απασχολούν πηγαίνεις σε έναν ηλεκτρολόγο του και του λες να σου φταίξει δυο καλώδια ethernet 1-1,5 μέτρο και θα είσαι εντάξει είναι υπερβολή τα καλώδια αυτά δεν θα δεις καμιά διάφορα ναι και εγώ είμαι της άποψης ότι το δεύτερο kit είναι πιο λογικό και με το παλιό modem θα σωθείς και καλύτερο σήμα θα έχεις και θα μπορείς να συνδέσεις και συσκευές οι οποίες έχουν μόνο ethernet χωρίς τον περιορισμό της μιας θήρας του powerline 

Δημοσ.

τα καλώδια μην σε απασχολούν πηγαίνεις σε έναν ηλεκτρολόγο του και του λες να σου φταίξει δυο καλώδια ethernet 1-1,5 μέτρο και θα είσαι εντάξει είναι υπερβολή τα καλώδια αυτά δεν θα δεις καμιά διάφορα ναι και εγώ είμαι της άποψης ότι το δεύτερο kit είναι πιο λογικό και με το παλιό modem θα σωθείς και καλύτερο σήμα θα έχεις και θα μπορείς να συνδέσεις και συσκευές οι οποίες έχουν μόνο ethernet χωρίς τον περιορισμό της μιας θήρας του powerline 

Θα 'ναι καλα τα καλωδια απο τον ηλεκτρολογο??

Δεν ηξερα οτι κάνουν και τετοια πραγματα,οτι σου φτιαχνουν οι ιδιοι δηλαδη καλωδια ethernet.///

Δημοσ.

Θα 'ναι καλα τα καλωδια απο τον ηλεκτρολογο??

Δεν ηξερα οτι κάνουν και τετοια πραγματα,οτι σου φτιαχνουν οι ιδιοι δηλαδη καλωδια ethernet.///

Εάν δεν είναι πολύ απογυμνωμένα θα είναι εντάξει στον είπα τον ηλεκτρολόγο για να τα πάρεις φθηνά σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών έχει 0,05€ το μέτρo το καλώδιο δικτύου και 0,10 € το βύσμα  rj45 .Μπορείς να πας και σε καταστήματα πληροφορικής αλλά μπορεί να έχουν από 2-3€ το ένα (κάποια στιγμή είχα πάρει από το πλαίσιο και τα πλήρωσα 3 καλώδια του 1,5 κοντά στο 10€ και από τότε έχω πάρει 20 μέτρα και βύσματα και τα φτιάχνω μόνος μου φτηνά )

Δημοσ.

Γιατί έφυγες κόλλημα με τα καλώδια οποίο και να βάλεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις,

Και εγώ έχω πάρει μια κουκουρα Cat5 και φισακια και ότι θέλω το φτιάχνω μόνος μου είναι κοροιδια να πληρωνεις 2 και3 ευρώ τα έτοιμα καλώδια.

Δημοσ.

Ενταξει ρε 'σεις τωρα για 2-3-5€ διαφορα...μια φορα τα περνω,δεν θα παρω χιλια καλωδια αλλα δυο. δεν ξερω εσεις τι τα χρειαζεστε και τα φτιαχνετε μονοι σας...

Θα παω σε ενα καταστημα με ηλεκτρολογικα και θα ρωτησω αν μπορουν να μου φτιαξουν ενα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα υπαρχει τροπος να δουλεψω powerline wifi σε τριφασικο ρευμα ;

Μπορω να κανω καμια ρυθμιση ή αλλαγη και να μπορεσω να δουλεψει; Πρεπει να ειναι στο ιδιο ρολοι ή στο ιδιο πινακα; επισης απο οσο ξερω οι ουδετροι συνδεονται στην γη ή οι γειωσεις ειναι στην γη τωρα δεν ξερω εαν τα λεω σωστα αλλα νομιζω οτι ειναι και οι 3 μαζι στην γη συνδεδεμενοι , αυτο παιζει ρολο;

ηθελα να το εκανα να δουλευε γιατι θα πρεπει να κανω τρυπες για να βαλω καλωδιο cat5 ! αλλα απο οτι φαινεται μαλλον δεν θα γλυτωσω τις τρυπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...