Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το εξης μοντελο:

TL-WN722N.jpg

στο οποιο εχω συνδεσει αυτη την 8dbi κεραια:

tl_ant2408cl_obrazek2.jpg

Ωστοσο επειδη θελω να πιασω καλυτερα ενα συγκεκριμενο δυκτιο, σκεφτηκα να παρω μια απο τις δυο παραπανω κεραιες:

12592544_1681237275452811_80139003935461

12651063_1681235952119610_89391756258184

Η μια ειναι εσωτερικου χωρου και η αλλη εξωτερικου. Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη. Η πρωτη 10 και η δευτερη 16 ευρω. Δεν θελω να δωσω παραπανω εδω που τα λεμε.
Επειση δεν ειμαι σχετικος, ειναι συμβατες και οι δυο με το συγκεκριμενο μοντελο?
Και ποια κεραια πιστευετε πως θα με εξυπηρετουσε καλυτερα?
Το συγκεκριμενο δυκτιο το πιανω 2 με 3 μοναδες αυστηρα και υπαρχει σχετικη απωλεια λογω πενταμετρου USB extension που εχω συνδεσει.

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το εξης μοντελο:

TL-WN722N.jpg

στο οποιο εχω συνδεσει αυτη την 8dbi κεραια:

tl_ant2408cl_obrazek2.jpg

Ωστοσο επειδη θελω να πιασω καλυτερα ενα συγκεκριμενο δυκτιο, σκεφτηκα να παρω μια απο τις δυο παραπανω κεραιες:

12592544_1681237275452811_80139003935461

12651063_1681235952119610_89391756258184

Η μια ειναι εσωτερικου χωρου και η αλλη εξωτερικου. Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη. Η πρωτη 10 και η δευτερη 16 ευρω. Δεν θελω να δωσω παραπανω εδω που τα λεμε.

Επειση δεν ειμαι σχετικος, ειναι συμβατες και οι δυο με το συγκεκριμενο μοντελο?

Και ποια κεραια πιστευετε πως θα με εξυπηρετουσε καλυτερα?

Το συγκεκριμενο δυκτιο το πιανω 2 με 3 μοναδες αυστηρα και υπαρχει σχετικη απωλεια λογω πενταμετρου USB extension που εχω συνδεσει.

δεν ξέρω για αυτές τις κεραίες που έχεις βάλει αλλά εγώ πρόσφατα δοκίμασα και εγκατέστησα αυτή και έχει μεγάλη εμβέλεια και σταθερότητα χωρίς αποσυνδέσεις και μπορείς να την συνδέσεις και με κάποιο modem/accesspoint για να έχεις wifi σε όλο το σπίτι    

Δημοσ.

η δευτερη φαινεται πιο σοβαρη λυση. εχεις μπαλκονι να την στερεωσεις καπου?

Ναι. Ωστοσο το θεμα ειναι αν ειναι συμβατη με τον ανταπορα μου. Ειναι?

δεν ξέρω για αυτές τις κεραίες που έχεις βάλει αλλά εγώ πρόσφατα δοκίμασα και εγκατέστησα αυτή και έχει μεγάλη εμβέλεια και σταθερότητα χωρίς αποσυνδέσεις και μπορείς να την συνδέσεις και με κάποιο modem/accesspoint για να έχεις wifi σε όλο το σπίτι    

Δεν με απασχολει για το σπιτι. Στο δωματιο μου θελω να πιανω, και το συγκεκριμενο δυκτιο μονο. Και απο την αλλη δεν μπορω να διαθεσω τοσα ουτως η αλλως.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι οι WiFi συνδέσεις είναι αμφίδρομες. Ακόμη και πιάτο της ΝΑΣΑ να βάλεις για κεραία αν και από την άλλη μεριά δεν υπάρχει αρκετό transmit power τότε τπτ δεν θα κάνεις!

Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι οι WiFi συνδέσεις είναι αμφίδρομες. Ακόμη και πιάτο της ΝΑΣΑ να βάλεις για κεραία αν και από την άλλη μεριά δεν υπάρχει αρκετό transmit power τότε τπτ δεν θα κάνεις!

Δηλαδη αν βαλω μια καλυτερη κεραια δεν θα πετυχω κατι καλυτερο? Πχ απο εκει που το πιανω 2 στα 3,  να το πιανω στα 4. Δεν ειναι εφικτο? Αν οχι, πες μου να ξερω για να μην ξοδευομαι κιολας!

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι να μην δεις κατι καλυτερο! Αλλα εξαρτάται καθαρα απο τι εξοπλισμο εχει και η απενταντι μερια... εχουμε καμια πληροφορια? 

Δημοσ.

Οχι.

Απλα σκεφτηκα πως μια κατευθυντικη ισως να πιανει καλυτερα απο μια omni στα ιδια dbi. Ισως να κανω και λαθος. Δεν ειμαι σχετικος.

Δημοσ.

Aυτο σκεφτηκα και γω για την εξωτερικη κεραια.

Συνδεονται ομως? Η θα χρειαστω κανα μετατροπεα? Διοτι το ενα ειναι reverse SMA και το αλλο SMA.

Eπισης ειναι συμβατα? Θα παρω σημα κανονικο η χρειαζεται ενισχυση?

Δημοσ.

ποιο εχει SMA? RP-SMA εχουν και το στικακι και η κεραια 

Λαθος δικο μου τοτε. Αρα συνδεονται η χρειαζεται προσθετη συνδεσμολογια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...