frieck Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Χρησιμοποιω το εξης μοντελο: στο οποιο εχω συνδεσει αυτη την 8dbi κεραια: Ωστοσο επειδη θελω να πιασω καλυτερα ενα συγκεκριμενο δυκτιο, σκεφτηκα να παρω μια απο τις δυο παραπανω κεραιες: Η μια ειναι εσωτερικου χωρου και η αλλη εξωτερικου. Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη. Η πρωτη 10 και η δευτερη 16 ευρω. Δεν θελω να δωσω παραπανω εδω που τα λεμε.Επειση δεν ειμαι σχετικος, ειναι συμβατες και οι δυο με το συγκεκριμενο μοντελο?Και ποια κεραια πιστευετε πως θα με εξυπηρετουσε καλυτερα?Το συγκεκριμενο δυκτιο το πιανω 2 με 3 μοναδες αυστηρα και υπαρχει σχετικη απωλεια λογω πενταμετρου USB extension που εχω συνδεσει.
11demian111 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 η δευτερη φαινεται πιο σοβαρη λυση. εχεις μπαλκονι να την στερεωσεις καπου?
corsair04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Χρησιμοποιω το εξης μοντελο: στο οποιο εχω συνδεσει αυτη την 8dbi κεραια: Ωστοσο επειδη θελω να πιασω καλυτερα ενα συγκεκριμενο δυκτιο, σκεφτηκα να παρω μια απο τις δυο παραπανω κεραιες: Η μια ειναι εσωτερικου χωρου και η αλλη εξωτερικου. Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη. Η πρωτη 10 και η δευτερη 16 ευρω. Δεν θελω να δωσω παραπανω εδω που τα λεμε. Επειση δεν ειμαι σχετικος, ειναι συμβατες και οι δυο με το συγκεκριμενο μοντελο? Και ποια κεραια πιστευετε πως θα με εξυπηρετουσε καλυτερα? Το συγκεκριμενο δυκτιο το πιανω 2 με 3 μοναδες αυστηρα και υπαρχει σχετικη απωλεια λογω πενταμετρου USB extension που εχω συνδεσει. δεν ξέρω για αυτές τις κεραίες που έχεις βάλει αλλά εγώ πρόσφατα δοκίμασα και εγκατέστησα αυτή και έχει μεγάλη εμβέλεια και σταθερότητα χωρίς αποσυνδέσεις και μπορείς να την συνδέσεις και με κάποιο modem/accesspoint για να έχεις wifi σε όλο το σπίτι
frieck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 η δευτερη φαινεται πιο σοβαρη λυση. εχεις μπαλκονι να την στερεωσεις καπου? Ναι. Ωστοσο το θεμα ειναι αν ειναι συμβατη με τον ανταπορα μου. Ειναι? δεν ξέρω για αυτές τις κεραίες που έχεις βάλει αλλά εγώ πρόσφατα δοκίμασα και εγκατέστησα αυτή και έχει μεγάλη εμβέλεια και σταθερότητα χωρίς αποσυνδέσεις και μπορείς να την συνδέσεις και με κάποιο modem/accesspoint για να έχεις wifi σε όλο το σπίτι Δεν με απασχολει για το σπιτι. Στο δωματιο μου θελω να πιανω, και το συγκεκριμενο δυκτιο μονο. Και απο την αλλη δεν μπορω να διαθεσω τοσα ουτως η αλλως.
WalkerSW Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι οι WiFi συνδέσεις είναι αμφίδρομες. Ακόμη και πιάτο της ΝΑΣΑ να βάλεις για κεραία αν και από την άλλη μεριά δεν υπάρχει αρκετό transmit power τότε τπτ δεν θα κάνεις!
frieck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι οι WiFi συνδέσεις είναι αμφίδρομες. Ακόμη και πιάτο της ΝΑΣΑ να βάλεις για κεραία αν και από την άλλη μεριά δεν υπάρχει αρκετό transmit power τότε τπτ δεν θα κάνεις! Δηλαδη αν βαλω μια καλυτερη κεραια δεν θα πετυχω κατι καλυτερο? Πχ απο εκει που το πιανω 2 στα 3, να το πιανω στα 4. Δεν ειναι εφικτο? Αν οχι, πες μου να ξερω για να μην ξοδευομαι κιολας!
WalkerSW Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το πιο πιθανο ειναι να μην δεις κατι καλυτερο! Αλλα εξαρτάται καθαρα απο τι εξοπλισμο εχει και η απενταντι μερια... εχουμε καμια πληροφορια?
frieck Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Οχι. Απλα σκεφτηκα πως μια κατευθυντικη ισως να πιανει καλυτερα απο μια omni στα ιδια dbi. Ισως να κανω και λαθος. Δεν ειμαι σχετικος.
11demian111 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ξερω γω απο ομνι σε yagi θα παει, αποκλειεται να μην υπαρξει διαφορα
frieck Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Aυτο σκεφτηκα και γω για την εξωτερικη κεραια. Συνδεονται ομως? Η θα χρειαστω κανα μετατροπεα? Διοτι το ενα ειναι reverse SMA και το αλλο SMA. Eπισης ειναι συμβατα? Θα παρω σημα κανονικο η χρειαζεται ενισχυση?
11demian111 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ποιο εχει SMA? RP-SMA εχουν και το στικακι και η κεραια
frieck Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ποιο εχει SMA? RP-SMA εχουν και το στικακι και η κεραια Λαθος δικο μου τοτε. Αρα συνδεονται η χρειαζεται προσθετη συνδεσμολογια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα