johnny21a Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Και επειδή δεν έχουν να φάνε, πρέπει να τους αφήσει να πεθάνουν απο ελονοσία; Ωραίος. Αν τους παρακολουθείς (Bill and Melinda Gates Foundation), θα δεις ότι δίνουν συνέχεια χρήματα για corps, agriculture, water, medical research and vaccines στην Αφρική. Τι κι αν το κάνει για να γλιτώσει φόρους; Αντί να δίνει τα λεφτά σε φόρους στην αμερική και να τα τρώει ο Donald Trump, τα δίνει σε έρευνα και σε χώρες της αφρικής. Η ένσταση μου είναι, αντί να ψάχνουν πως να καταπολεμήσουν την ελονοσία, να ψάξουν πως να καταπολεμήσουν τον φορέα, δηλαδή το κουνούπι τίγρη που μεταφέρει ελονοσία, δάγγειο, zika κλπ κλπ. Έτσι θα σταματήσουν πολύ περισσότερους ιούς. Είδες πουθενά να λέω να τους αφήσουν να πεθάνουν από ελονοσία; Λέω απλά πως οι προτεραιότητες τους είναι λανθασμένες... Εσύ αν πέθαινες από πείνα τι θα ζήταγες; Φαγητό ή εμβόλια/χάπια;
johnny21a Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης ένας σοφός είχε πει: αν θες να βοηθήσεις κάποιον που πεινάει, μην του προσφέρεις φαγητό, να του προσφέρεις τα εφόδια που χρειάζεται ώστε να βρίσκει μόνος του φαγητό. Αν προσφέρεις φαγητό για 10 μέρες, την 11η θα πεινάσει. Αν προσφέρεις γνώση, θα μπορεί να τρώει μια ζωή. Κανείς δε διαφωνεί σε αυτό, αλλά για ποια γνώση μιλάς; Είσαι λίγο εκτός θέματος...
Rage_unseen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αποκλείεται!Το κάνουν για φορολογικούς και διαφημιστικούς λόγους.Τι μας το ανακοινώνουν κιόλας;Το λέω εγώ, που δεν έχω πάρει ούτε μισό κιλό τροφή για τα αδέσποτα. Απορω πραγματικα, ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι προκειται για απειρως αγνους φιλανθρωπους που τρεφουν ανιδιοτελη αγαπη για τον ανθρωπο σε βαθμο που ο υπερανθρωπος του Νιτσε ειναι το πτανακι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα