Προς το περιεχόμενο

tablet 10"

simoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

θα ηθελα να με βοηθησετε γιατι δεν γνωριζω απο αυτα,

θελω να παρω δωρο στη γυναικα μου tablet 10", η χρηση του θα ειναι σερφαρισμα, you tube, fb, mail,web tv και γενικα πραγματα του καναπε.

Διαβασα αρκετα και το μονο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει να εχει αρκετη μνημη.

Τα χρηματα που διαθετω ειναι max 200 ευροπουλακια, θελω να μην χαλαει, να μην κολαει, να εχει καλη μπαταρια δηλαδη να ειναι πολυ καλο σε ολα, δεν ξερω αν μπορει ενα tablet να συνδεθει με την tv με wifi η με hdmi για να βλεπουμε τις ταινιες του youtube απο την tv.

Με εκτιμηση ενας που δεν ξερει απο αυτα. 

Δημοσ.

θες να εχει 3G η οχι; να μπορει να το χρησιμοποιησει και σαν τηλεφωνο η μονο για δεδομενα; τι λειτουργικο να εχει;

Δημοσ.

Καλημερα, δεν με ενδειαφερει το 3G, η χρηση του θα ειναι μεσα στο σπιτι, ουτε με ενδειαφερει να λειτουργει σαν τηλεφωνο, τωρα για λειτουργικο που με ρωτας δεν ξερω, το αφηνω επανω σας να με καθοδηγησετε, ειπαμε δεν γνωριζω.

Thanks!!

Δημοσ.

Καταρχας ειναι καλο να παρεις με 2 GB μνημη ram , θα σου προτεινω δυο αλλα ειναι λιγο πανω απο 200 ευρω αλλα αξιζουν 

α) http://www.skroutz.gr/s/7289256/Lenovo-Tab-2-A10-70F-10-1-16GB.html το συγκεκριμενο δε δεχεται sim καρτα (απλα το αναφερω) με 2 ram καλη οθονη και 4πυρινο

β)https://www.germanos.gr/product/mls-iqtab-giant-3g/20298027/το εχει προσφορα ο γερμανος,  αυτο εδω εχει τα παντα ολα ,2 ram 8πυρινο ,retina οθονη και sim που κανεις τα παντα ,τηλεφωνεις -μηνυματα - internet κλπ κλπ

και τα δυο πανω δεν συνδεονται με hdmi ,επισης καλα ειναι να παρεις με android λειτουργικο,αποφασιζεις και κανεις

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχεις καταλήξει, δες κατά τη γνώμη μου το παρακάτω με 20-25€ παραπάνω, αξίζει! Έχω το πρώτο της σειράς 2+ χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος http://www.cosmodata.gr/product/269133/ (υπάρχει και φθηνότερο, απλά βάζω το πρώτο "επώνυμο" μαζαζί

*hdmi για συνδεση tv δεν έχει όμως

Επεξ/σία από kokotas kokos
Δημοσ.

Αν δεν έχεις καταλήξει, δες κατά τη γνώμη μου το παρακάτω με 20-25€ παραπάνω, αξίζει! Έχω το πρώτο της σειράς 2+ χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος http://www.cosmodata.gr/product/269133/ (υπάρχει και φθηνότερο, απλά βάζω το πρώτο "επώνυμο" μαζαζί

*hdmi για συνδεση tv δεν έχει όμως

ευχαριστω για την προταση, μαλλον σημερα θα αποφασισω γιατι τις προηγουμενες μερες δεν ειχα χρονο .

Δημοσ.

Τελικα πηρα το sony xperia z2, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε τι καρτα μνημης (λεει οτι παιρνει micro sd) και ποσα gb θα πρεπει να παρω?

Δημοσ.

Τελικα πηρα το sony xperia z2, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε τι καρτα μνημης (λεει οτι παιρνει micro sd) και ποσα gb θα πρεπει να παρω?

Και οτι ηθελα να σου πω να εβαζες κατι παραπανω, να επειρνες σωστο πραγμα.Κατι καλο.Γυναικα σου ειναι.

Για καρτα μνημης παιρνεις http://www.e-shop.gr/kingston-mbly10g2-32gb-32gb-microsdhc-class-10-sd-adapter-usb-adapter-p-PER.552736   μια τετοια.Δεν ειναι και η πιο γρηγορη, αλλα ειναι αξιοπιστη, φθηνη και εχει και ανταπτορες, που θα σου χρειαστουν.

• Like 1
Δημοσ.

sorry που δεν έδωσα λεπτομέρειες, το σίγουρο είναι ότι θέλει micro sd μέχρι 64gb, θέλω να πω αν θα πρέπει να πάρω:

1) SDXC η SDHC ?

2) class 10 η κάποια άλλη, UHS 1 η κάποια άλλη?

3) πόσα gb πρέπει να είναι και για ποιο λόγο?

Δημοσ.

sorry που δεν έδωσα λεπτομέρειες, το σίγουρο είναι ότι θέλει micro sd μέχρι 64gb, θέλω να πω αν θα πρέπει να πάρω:

1) SDXC η SDHC ?

2) class 10 η κάποια άλλη, UHS 1 η κάποια άλλη?

3) πόσα gb πρέπει να είναι και για ποιο λόγο?

1)Οι κάρτες SDHC έχουν πιο μικρή χωρητικότητα από τις καινούριες κάρτες SDXC που μπορουν να έχουν 128, 256 gb κ.α

2)Θέμα ταχύτητας..η UHS 1 γρηγορότερη

3)Εξαρτάται την χρήση που χρειάζεται βίντεο?φωτο? αφού παίρνει 64 gb αυτήν τότε,ας υπάρχει χώρος.

Το βασικό είναι τι κάρτες μπορεί να διαβάσει το tablet.

Δημοσ.

Στο site της sony αναφερει   "Υποδοχή επέκτασης: κάρτα microSD™, έως και 64 GB" , δεν λεει κατι αλλο γιαυτο και ρωταω μηπως καποιος ξερει για να μην αγοραζω καρτες που δεν κανουν.

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει micro sd 64gb class 10 Kingston with aadaper που χρειάζεται για μεταφορά αρχείων και είμαι ok.Νομίζω μία τέτοια σας καλύπτει απόλυτα. Με μία αναζήτηση είχα διαβάσει ότι οι απόλυτες τιμές στα χαρακτηριστικά των καρτών, είναι τιμές εργαστηρίων και όχι στην καθημερινή μας χρήση.

Επίσης μεγάλη προσοχή από που θα αγοραστεί η κάρτα και να είναι επώνυμη.Εγώ είχα πάρει 2 64 gb σε δημοπρασία στο ebay no name με 10 λίρες, η μία από την αρχή δεν δούλευε και η άλλη μετά από 1 μήνα game over και έχασα όλες τις φωτογραφίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...