zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως γίνονται όλα αυτά γιατί το κάθε κατάστημα είναι περίπου ανεξάρτητο, μόνο το όνομα έχουν, όχι απαραίτητα την ίδια πολιτική σε όλα τα θέματα.
Ntinaras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εισαι θεος! παρηγγειλα το starcraft!!! the circle now is complete
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εισαι θεος! παρηγγειλα το starcraft!!! the circle now is complete Και εγω σημερα το Starcraft παρελαβα.Βασικα μαζι με το MGS ειναι απο τις πιο χτυπητες προσφορες και εν μερη οι χαμηλοτερες τιμες ισως και παγκοσμιως.Ειδικα οπως ειπα το Starcraft ειναι παιχνιδι σχεδον Δεκεμβριου
OC7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Thanx OP! Μαγική τιμή για το Legacy of the Void. Χωρίς παραγγελία, τηλ. σε κατάστημα, επιβεβαίωσα διαθεσιμότητα/τιμή και πέρασα να το πάρω.
dolph Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παρήγγειλα το MGS - ευχαριστώ τον φίλο που μας ενημέρωσε
celtic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κοιταω προσφορες γενικα, δεν παιζω παιχνιδια γενικα, αλλα το Legacy of the Void ειναι επικο και δεν υπηρχε περιπτωση να το χασω σε τετοια τιμη. Ειδικα οταν ειναι το μοναδικο της σειρας (μεχρι και τα σπανιοτατα Starcraft: Retribution και Starcraft: Insurrection εχω σε original big box...) που μου ελειπε... Thank you!
ReaperX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Metal Gear Solid έχει μείνει πουθενά? Ξέρει κανείς?
bad_freddy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Έβαλα παραγγελία το MGS στις 03/02 μόλις έγινε ξανά διαθέσιμο και ενω δεν ήλπιζα οτι θα παραλάβω, χτες μου ήρθε μειλ οτι έφυγε απο την αποθήκη και σήμερα πέρασα απο τον Γερμανό που είχα δήλώσει χωρίς να εχω λάβει κάποια ενημέρωση και το παιχνίδι είχε έρθει (πακέτο στο όνομα μου δηλαδή)
sakinor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 παρελαβα το syndicate που ηθελα.ολα καλα!
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 SOS!!! Το online συστημα τους ειναι τελειως GTP. Ειχα παραγγειλει το starcraft στις 4.2 και ακομα και τωρα γραφει οτι το στελνουν απο την αποθηκη( μαλλον με σκαντζοχοιρο) Αλλα πηρα τηλεφωνο τωρα και μου παν οτι ειναι εκει. οποτε μην εμπιστευεστε το συστημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα