Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 6 34,9€ από Γερμανό

gdal73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα θεματάκι με το Forza 6 που με εκανε να σκεφτομαι αρκετα αν θα το παρω μετα το 5  : από τα 450 cars τα μισά πρέπει να είναι DLC .Όσοι παρέλαβαν ποια εκδοσή τους ήρθε ; H απλή η η Anniversary που έχουν φώτο στο site ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα θεματάκι με το Forza 6 που με εκανε να σκεφτομαι αρκετα αν θα το παρω μετα το 5  : από τα 450 cars τα μισά πρέπει να είναι DLC .Όσοι παρέλαβαν ποια εκδοσή τους ήρθε ; H απλή η η Anniversary που έχουν φώτο στο site ;

η ten year anniversary edition ήρθε . Το γράφει στην συσκευασία του παιχνιδιού πανω ψηλά και κάτω δεξια , Επίσης εχει καρτούλα με τον κωδικό.

• Like 1

45 είχε το Rise και δεν ήταν καμία τρομερή τιμή.

Εξωτερικό σε προσφορά έχει κάτω από 25 λίρες...

ναι σωστά γι αυτό είπα να παίξει 35 που ειναι καλή τιμούλα για Ελλάδα.

H καρτούλα με τον κωδικό μου κανει κολπα ... 5 αποπειρες 

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.

Λυπούμαστε. Δοκιμάστε ξανά σε λίγο.Καλα η ειμαι γκαντεμης η ο κωδικος δεν...

H καρτούλα με τον κωδικό μου κανει κολπα ... 5 αποπειρες 
Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.
Λυπούμαστε. Δοκιμάστε ξανά σε λίγο.Καλα η ειμαι γκαντεμης η ο κωδικος δεν...

Σε τι region την έχεις την κονσόλα;

Τελικα το πηρε μεσα απο το Χ1 με την εκτη προσπαθεια , θορυβήθηκα γιατι και απο το pc μεσα απο το λογαριασμο MS δεν θυμαμαι να εχει ξανακλωτσησει ετσι . Region ; πολύ καλή ερώτηση Language & location English και Greece , Spoken language English US 

και στο 360 τα ίδια.

Για καποιο λογο τωρα τελευταια και εμενα δεν μη αφηνει να βαλω κωδικους απο το site,μονο απο κονσολα.Επισης πλεον το Tοmb Raider δεν ειναι προσφορα ουτε στα 35ευρω απο Ελλαδα αν το βαλει καποιος,εξωτερικο βρισκεται γυρω στα 30.Βασικα καντε υπομονη σε αυτο,δε πουλησε τοσο καλα και η τιμη του πεφτει σχεδον με γεωμετρικη προοδο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καποιο λογο τωρα τελευταια και εμενα δεν μη αφηνει να βαλω κωδικους απο το site,μονο απο κονσολα.Επισης πλεον το Tοmb Raider δεν ειναι προσφορα ουτε στα 35ευρω απο Ελλαδα αν το βαλει καποιος,εξωτερικο βρισκεται γυρω στα 30.Βασικα καντε υπομονη σε αυτο,δε πουλησε τοσο καλα και η τιμη του πεφτει σχεδον με γεωμετρικη προοδο.

απο εξωτερικό σε δισκάκι πάντα εχει σε κάποιο online κατάστημα κάποια σχετική προσφορά;

Επεξ/σία από Prof_Chaos

απο εξωτερικό σε δισκάκι πάντα εχει σε κάποιο online κατάστημα κάποια σχετική προσφορά;

http://www.shopto.net/video-games/xbox-one/XB1RI10-rise-of-the-tomb-raider-inc-hopes-bastion-pack-dlc

25λιρες μαζι με DLC με μια προχειρη ματια,δεν εχω αγορασει απο εδω για να ξερω αξιοπιστια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...