kostasfalcon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 θα πρότεινα να κλειδωθεί το θέμα...... Χορτασαμε τρολ.....
giorgosx93 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντήσω σε ανούσια σχολια...Με ενδιαφερει το OC και iισως και αγορα LN2.. ποτε δεν μιλησα για gaming. θελω να ασχοληθώ καθαρα με αυτο. και ναι θα παιξω και κανα game. (lineage δεν με ενδιαφέρουν αλλα.)και ΝΑΙ μιλαμε για χ99 οποτε αμα θελετε να απανταω στα σχολια σας. καλυτερα να διαβαζετε το τι ζηταω πριν πεταξετε τις βλακειες σας. ευχαριστωφιλικα.
NT1G Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Με ενδιαφερει το OC και iισως και αγορα LN2.. ποτε δεν μιλησα για gaming. θελω να ασχοληθώ καθαρα με αυτο. ... Seems legit. Για αυτό άλλωστε ζητάς γνώμες εδώ.
ialexsip Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Προφανώς έβαλε παιχνίδια τύπου Lineage και CS για να μην του προτείνουμε GPU κλάσης 970 και 390 ....δεν γυρίζουν όλα γύρω απο το gaming!
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντήσω σε ανούσια σχολια...Με ενδιαφερει το OC και iισως και αγορα LN2.. ποτε δεν μιλησα για gaming. θελω να ασχοληθώ καθαρα με αυτο. και ναι θα παιξω και κανα game. (lineage δεν με ενδιαφέρουν αλλα.) και ΝΑΙ μιλαμε για χ99 οποτε αμα θελετε να απανταω στα σχολια σας. καλυτερα να διαβαζετε το τι ζηταω πριν πεταξετε τις βλακειες σας. ευχαριστω φιλικα. Εστω λοιπον οτι εχεις δικιο και παλι δεν επρεπε να ειχες μπει σε δικο σου θεμα για να το διευκρινησεις αυτο???Ανοιξες ενα θεμα τελη Γεναρη και μετα απο 1 εβδομαδα που ειχες εξαφανιστει μπηκες να δωσεις διευκρινησεις.Αρα μην αρπαζεσαι οταν εν μερη εχεις και εσυ μεριδιο ευθυνης σε αυτο. Για oc για παραδειγμα και τα αλλα προγραμματα μπορεις και στην φθηνοτερη πλατφορμα 1151 πχ. 1
khr1s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλα ο φιλος δεν μας λεει τι πραγματικα θα κανει με το pc. Tι σημαινει παιρνω pc για OC ? θα το εχει σε testbench ολη μερα και θα εχει LN2 και ιστοριες ? Δηλαδη 1700€ για να παιζει με τα νουμερα και να μην εχει pc που χρησιμοποιει καθημερινα. Αν παλι οντως θελει αυτο και δικαιωμα του, γιατι ρωταει εδω μεσα ? Αν δεν εχει διαβασει εκεινος για το OC και δεν ξερει τι χρειαζεται εκεινος για αυτο που θελει να κανει, εμπιστευεται εμας εδω περα να του προτεινουμε το ακριβο "παιχνιδι" με το οποιο εκεινος θα "παιξει"? Αν ειναι ετσι μπορεις να παρεις ενα πιο απλο συστημα για πειραματιστεις γιατι ειιναι κριμα να παει κατι στραβα και να χαλασει κατι τοσο ακριβο(απο την απειρια που υποθετω οτι εχεις για να ρωτας εδω μεσα για τετοιο συστημα). Ολα τα παραπανω 100% φιλικα και με θαρρος χωρις να θελω να σε προσβαλω. Μπορει να μην εισαι απειρος στο OC και να ξερεις τι συστημα θες και απλα να ηθελες μια 2η γνωμη, απλα δεν φενεται το 1ο σου ποστ. 3
giorgosx93 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον θα πρέπει να γίνω πιο κατανοητός. Δεν με ενδιαφέρουν τα games αλλά εννοείται ότι θέλω μια κάρτα γραφικών που να παίζει τα παιχνίδια που ανεφερα. Το ποστ μου λέει για χ99 οπότε δεν θα απαντήσω σε κανένα σχόλιο τύπου 1151 και 144hz monitor(lol). Μπορείτε να μου προτείνεται μια καλή χ99 για να ασχοληθω με το overclock;έχω ακούσει για κάποιες με περισσοτερα pin στο socket και καποιες που παίρνουν 8+4 pin για ρεύμα.
arrows Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ok να σου πω το δικο μου χ99χ killer 16gb ram g. Skill ripjaws 4 3000mhz o i7 5820k στα 4,65 24/7 me 1,315 ρευμα με custom υδροψυξη απολυτα σταθερα 1 χρονο περιπου υπομονη μεχρι τον skylake-e
giorgosx93 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ok να σου πω το δικο μου χ99χ killer 16gb ram g. Skill ripjaws 4 3000mhz o i7 5820k στα 4,65 24/7 me 1,315 ρευμα με custom υδροψυξη απολυτα σταθερα 1 χρονο περιπου υπομονη μεχρι τον skylake-e Τι θερμοκρασία έχεις idle/full και ποια custom υδροψυξη?
arrows Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Idle γυρω στους 30 32 και full μεχρι 63 μαξ Ta parts ολα της ek εκτος απο σωληνες και θερμομετρο που ειναι της xspc
arrows Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παντως αν θες την γνωμη μου βλεπω ενα συνδυασμο απειριας ενθουσιασμου και μην εισα επιθετικος με ολους οσους σου λενε την γνω μη τους, αν θες να benchareis και να παιζεις στο hwbot δεν σου ειναι απαραιτητο το x99 μπορεις σε διαφορες κατηγοριες και συνδιασμους hardware να παιξεις. Στο γραφει αυτο ανθρωπος που ασχολειται μονο με benching και ελαχιστο gaming, αυτο ειδικα σαν χομπι τρυπιο βαρελι εσυ θες να χαλασεις τοσα χρηματα για ενα συστημα που καθε αλλο παραισσοροπημενο θα ειναι γιατι αντε και επαιξες τα cpu benches μετα με μια μετα στα 3d benches τι θα κανεις με την μετρια καρτα, επισης θες αναλογη ψυξη και τροφοδοτικο κλπ κλπ και ενω γραφες οτι δεν γνωριζεις μιλας για ln2 ειναι σα να πας σε σχολη οδηγων και αντι για yaris ζητησεις ferrari για να μαθεις, πρεπει να εισαι μικρος σε ηλικια η καποιοι σε συμβουλευουν λαθος δεχομαι τον ενθουσιασμο και παραμεριζω το οικονομικο μιας και αυτο αφορα εσενα ΑΛΛΑ έπειδη πηρε το ματι μου ln2 ΑΥΤΟ ειναι ακρως επικυνδινο για καποιον αδαη γιατι στο διαολο το hardware alla εχει κυνδινο η υγεια σου και ειναι ανευθυνο και ηλιθιο να κανεις τετοια πειραματα με τετοιο attitude και επίπεδο γνωσης Α και έπισης μπορει να χαλασεις 500€ Για μητρικη και ο επεξεργαστης να ειναι μουλαρι αυτο το εχεις σκεφτει;; Πρωτα παμε στο cessna και μετα υπο προυποθεσεις στο f-16 Στα γραφω αυτα γιατι εχω την εντύωση πως δεν τρολαρεις απλα σου αρεσει ενα χομπι αλλα το εχεις παρει λαθος Πανω σπο ολα η υγεια σου και ηπροσωπικη σου ασφαλεια 1
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παντως αν θες την γνωμη μου βλεπω ενα συνδυασμο απειριας ενθουσιασμου και μην εισα επιθετικος με ολους οσους σου λενε την γνω μη τους, αν θες να benchareis και να παιζεις στο hwbot δεν σου ειναι απαραιτητο το x99 μπορεις σε διαφορες κατηγοριες και συνδιασμους hardware να παιξεις. Στο γραφει αυτο ανθρωπος που ασχολειται μονο με benching και ελαχιστο gaming, αυτο ειδικα σαν χομπι τρυπιο βαρελι εσυ θες να χαλασεις τοσα χρηματα για ενα συστημα που καθε αλλο παραισσοροπημενο θα ειναι γιατι αντε και επαιξες τα cpu benches μετα με μια μετα στα 3d benches τι θα κανεις με την μετρια καρτα, επισης θες αναλογη ψυξη και τροφοδοτικο κλπ κλπ και ενω γραφες οτι δεν γνωριζεις μιλας για ln2 ειναι σα να πας σε σχολη οδηγων και αντι για yaris ζητησεις ferrari για να μαθεις, πρεπει να εισαι μικρος σε ηλικια η καποιοι σε συμβουλευουν λαθος δεχομαι τον ενθουσιασμο και παραμεριζω το οικονομικο μιας και αυτο αφορα εσενα ΑΛΛΑ έπειδη πηρε το ματι μου ln2 ΑΥΤΟ ειναι ακρως επικυνδινο για καποιον αδαη γιατι στο διαολο το hardware alla εχει κυνδινο η υγεια σου και ειναι ανευθυνο και ηλιθιο να κανεις τετοια πειραματα με τετοιο attitude και επίπεδο γνωσης Α και έπισης μπορει να χαλασεις 500€ Για μητρικη και ο επεξεργαστης να ειναι μουλαρι αυτο το εχεις σκεφτει;; Πρωτα παμε στο cessna και μετα υπο προυποθεσεις στο f-16 Στα γραφω αυτα γιατι εχω την εντύωση πως δεν τρολαρεις απλα σου αρεσει ενα χομπι αλλα το εχεις παρει λαθος Πανω σπο ολα η υγεια σου και ηπροσωπικη σου ασφαλεια Ελα μωρε και εσυ τωρα ψιλο λεπτομερειες.Τι και αν πεσει σε κομματι''μπανανα'' επεξεργαστη,σιγα τον πουλαει και αγοραζει αλλο οπως κατι μαστορια που βλεπω στις αγγελιες 2
arrows Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μωρε λεπτομερειες αλλα περα απο την πλακα να μιλαει και για αζωτο λες και ειναι πορτοκαλαδα τι να πω απλα ευχομαι να μην κανει τετοια παπαρια και παθει κατι ο ιδιος ΑΝ και ειμαι σιγουρας μολις μαθει την τιμη πωλησης θα πει ελα μωρε θα αγορασω τελικα λαπτοπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα