Revail1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδιαα Μετα απο 3 μηνες αναμονης στην cyta ειχα κανει ενα ποστ πριν μερικους μηνες Site: post Λοιπον μετα απο τοσους μηνες υπομονης κ αναμονης με πειραν οι ιδιοι τηλεφωνο απτην cyta να μου πουν πως ακυρωσαν την αιτηση γιατι ο ΟΤΕ επειδη τους κανει reject(ελλειψη ακραιου δικτυου) και πως αμα ηθελα ιντερνετ να παω να κανω αιτηση στον οτε κ οταν μου ανοιξουν την γραμμη να κανω μεταφορα σε αυτους αν το επιθυμω. Πηγα στον οτε κ ρωτησα για τα προγραμματα κυριως για φοιτητικα.Μου δειξε λοιπον ολα τα τρεχων προγραμματα κ μου ειπε πως για να μπορεσω να αποκτησω φοιτητικο προγραμμα μου λεει πρεπει να κανω μια αιτηση μεσω μια σελιδας ονοματι "ΔΙΟΔΟΣ".Ξερει κανεις τι ειναι αυτο κ αν αξιζει;Να μπω στον κοπο;(εψαξα λιγο κ μου φανηκε σαν να θελει αρκετα πραγματα) εχει κανεις μια αποψη; Ο υπαλληλος μου προτεινε να αποφυγω το φοιτητικο λογο χαρτουρας με αυτο το ΔΙΟΔΟΣ κ μου προτεινε ενα αλλο προγραμμα οικογενειακο 1 ευρω φθηνοτερο με μονη διαφορα οτι αυτο ειναι με 24αρα συμβαση κ το φοιτητικο με 12μηνη. Σε ποιο απτα 2 να καταληξω; Και μια αλλη ερωτηση. Πχ φτανει το καλωδιο απτο κεντρο μεχρι το καφαο κ απο καφαο μετα μεχρι την οικοδομη κ αυτα τα σχετικα (δν ξερω πως ακριβως ειναι, αυτη ειναι η διαδρομη μου ειπε ο υπαλληλος του οτε). Υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει διαθεσιμο καλωδιο απτο box της οικοδομης μεχρι τον οροφο κ το διαμερισμα μου; Καθε διαμερισμα δν εχει δικο του καλωδιο; Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα μου χουν σπασει τα νευρα με αυτο το ιντερνετ εδω κ 3 μηνες Επισης ο υπάλληλος του οτε μου ειπε πως υπαρχει διαθέσιμο ζευγος καλωδιων απτο καφαο μεχρι την οικοδομη Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2016 από Revail1
chub Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα. όπως σωστά είπες η ελλειψη ακραιου δικτυου είναι οτι δεν υπαρχει ελευθερο ζευγος απο το καφαο στο κουτί της οικοδομης σου. αυτο συμβαίνει είτε γιατι ολα τα ζευγαρια ειναι κατειλλειμενα απο συνδρομητές ή τα ελευθερα δεν λειτουργουν σωστα (προβληματικος χαλκος). θα προτεινα να ασχοληθεις με την χαρτουρα και να κανεις οτι σε συμφέρει εσένα
Revail1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπέρα. όπως σωστά είπες η ελλειψη ακραιου δικτυου είναι οτι δεν υπαρχει ελευθερο ζευγος απο το καφαο στο κουτί της οικοδομης σου. αυτο συμβαίνει είτε γιατι ολα τα ζευγαρια ειναι κατειλλειμενα απο συνδρομητές ή τα ελευθερα δεν λειτουργουν σωστα (προβληματικος χαλκος). θα προτεινα να ασχοληθεις με την χαρτουρα και να κανεις οτι σε συμφέρει εσένα Δηλαδή ουτε ο οτε θα με εξυπηρέτηση αμεσα? Κ εκει θα περιμένω? Ξερεις τπτ για το διοδος κ το λες? Επισης ξεχασα να πω πως ο υπάλληλος του οτε μου ειπε πως υπαρχει διαθέσιμο ζευγος καλωδιον απτο καφαο μεχρι την οικοδομη, μου το δειξε κ στην οθονη Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2016 από Revail1
bill2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα Δυστηχως θα περιμενεις μεχρι να βαλε οτε αλλο καλωδιο απο το καφαο σο κατανεμητη σου εκτος αν κανεις δορυφορικο ιντερνετ εχει η forthnet kai ote αλλα εχει γυρω στα 10ο ισως και παραπανω τελη εκαταστασης
Revail1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα Δυστηχως θα περιμενεις μεχρι να βαλε οτε αλλο καλωδιο απο το καφαο σο κατανεμητη σου εκτος αν κανεις δορυφορικο ιντερνετ εχει η forthnet kai ote αλλα εχει γυρω στα 10ο ισως και παραπανω τελη εκαταστασης Δηλαδη ο υπαλληλος του οτε με ειπε π@@ιες;
chios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με 4νετ δεν είχε λέει καλώδιο ελεύθερο, έτσι έκανα αίτηση στον ΟΤΕ και σε τρις μέρες δια μαγείας βρέθηκε καλώδιο , και μάλιστα πολύ καλής ποιότητας χαλκού αφού με 28 εξασθένηση έχω 16.5mbps , αν σου είπε ο ΟΤΕ ότι έχει τότε όλα καλά.
Revail1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με 4νετ δεν είχε λέει καλώδιο ελεύθερο, έτσι έκανα αίτηση στον ΟΤΕ και σε τρις μέρες δια μαγείας βρέθηκε καλώδιο , και μάλιστα πολύ καλής ποιότητας χαλκού αφού με 28 εξασθένηση έχω 16.5mbps , αν σου είπε ο ΟΤΕ ότι έχει τότε όλα καλά.Ωραια ανακοφουστικα τωρα :ΡΑυριο θα κανω την αιτηση κ με ειχαν πει οτι μεχρι Πέμπτη το πολυ θα εχω ίντερνετ, ελπιζω να πανε ολα καλα 3 μηνες περιμενω το κωλο ίντερνετ
Revail1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μετα απο 3 μηνες αναμονης απτην σιτα κ αγανακτησης (διοτι ο οτε κ καλα δν ειχε διαθεσιμες θυρες να δωσει) ξαφνικα μετα απο 2 μερες αναμονης στον οτε(δευτερα 1/2 κ ωρα 11 εκανα αιτηση-Τεταρτη 3/2 κ ωρα 12 ειχα ιντερνετ), αναγκαστικα να στραφω εκει περα για να εχω το αναθεματισμενο ιντερνετ ο οτε δια μαγειας βρηκε διαθεσιμη θυρα κ συνδεσε το ιντερνετ ΟΤΕ το μεγαλειο σου!!
kronas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 αναλογα σε ποια περιοχη μενης στο καματερο κενουργιος συνδρομητης δεν προκιτε να βαλη τηλεφωνο ουτε σε 40 χρονια απο τον οτε λογο ελειψις δικτιουετσι μας ηπαν αρα πρεπει να μετακομησουμε στην ομονοια που εχει γραμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις