Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Λοιπον το προβλημα που εχω ειναι οτι εκει που παιζω games...ξαφνικα το κανει shut down μονο του. παιχνιδια πχ σαν το assassins creed syndicate η blade and soul....στα games αυτα δεν αντιμετωπιζω

lags η οτιδηποτε αλλο..μηπως ειναι η ψυχτρα μου?

Δημοσ.

Καλό θα ήταν αν θέλεις να γράψεις από τι αποτελείται το σύστημα σου, αν έχεις την εργοστασιακή ψύκτρα στον υπολογιστή και επίσης αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά ή προ υπήρχε.

Δημοσ.

amd a10-5800k

8gb ddr3 corsair vengeance

asus r9 290 2gb graphics

η ψυχτρα ειναι αυτη π ειχε ο επεξεργαστης πανω..

αρχισε να γινεται το τελευταιο μηνα

Δημοσ.

δοκίμασε με το HWinfo και εαν δουμε να μην μετράει σωστά,amd overdrive για θερμοκρασίες επεξεργαστή,

θα σου ελεγα να βάλεις καποιο απο Hwmonitor,speccy αλλα το πιθανότερο είναι να μην διαβάζουν σωστά τον επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα το εκανε αυτο οταν αρχισε το τροφοδοτικο να φτανει στα τελευταια του... αν σου ειναι δεκαετιας παιζει να μην δινει οσο ρευμα θελει το συστημα σου.

Δημοσ.

Θα μπορούσε να είναι πολλά το πρόβλημα για αρχή καλό θα ήταν να τσεκάρεις τις θερμοκρασίες να δεις που βρίσκεσαι. Για αρχή δοκίμασε τις οδηγίες που σου έδωσε πιο πάνω ο Xristaras.

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να είναι λόγω υπερθερμανσης του CPU. Μια φορά που είχα λύσει και ξαναστησει το pc μου δεν είχα βάλει σωστά το 3pinο για την ψυκτρα και δεν λειτουργούσε με αποτέλεσμα να μου κλείνει το pc μετά από λίγο. Κατεβασε speccy για να το τσεκαρεις.

Δημοσ.

Sorry παιδια. R9 270 ειναι η καρτα γραφικών μ. Το τροφοδοτικό ουτε π θυμάμαι ειναι η αληθεια :ρ

Edit : Ακυρο τελικα,απο το 09 εχω το τροφοδοτικο,ενα 450W ειναι. λγκα αυτο θα ειναι...

Δημοσ.

<p>Sorry παιδια. R9 270 ειναι η καρτα γραφικών μ. Το τροφοδοτικό ουτε π θυμάμαι ειναι η αληθεια :ρ</p>

<p> </p>

<p>Edit : Ακυρο τελικα,απο το 09 εχω το τροφοδοτικο,ενα 450W ειναι. λγκα αυτο θα ειναι...</p>

Αν είναι κινέζικο τότε ναι. Αν είναι μάρκας δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό γιατί έχω ένα CHIEFTECH 550WATT από το 2007 και ακόμη παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Λετε να ειναι η ψυκτρα τοτε? γιατι κακα τα ψεματα δεν ειναι καμια καλη η ψυκτρα που ειχε ο επεξεργαστης πανω...τεσπα θα το τσεκαρω παλι

Κατεβασα το speccy...μολις καταλαβα τι ειναι....

δειτε εδω :/

Και πιο αναλυτικα

post-155486-0-49675700-1454179115_thumb.jpg

Δημοσ.

Οταν λες να τν ξαναβαλω? δεν εχει πιασει καλα το 3πινο?

Παίδες η ψυχτρα και το ανεμιστηρακι ειναι σωστα και λειτουργούν..δν ξερω τ αλλο παιζει...επιασα και τν ψυχτρα και βράζει βεβαια...λετε απλα να μν τν αντέχει πια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...