Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας 

θελω ενα pc για την σχολη μου (αρχιτεκτονικη) αλλα και για τα παιχνιδια μου

θα προτιμούσα CPU intel και  GPU nvidia

θελω να παίζω το just cause 3 αμα γίνεται στο μέγιστο και 60fps 

επίσης θελω να εχει 16gb ram,εναν ssd και σκληρο 

i) διαθέτω γύρο στα 1000-1100

ii) Θελω τον υπολογυστη για gaming αλλα και για σχεδιαστικα προγραμματα και για render. Δεν θα ασχοληθώ με το mining.

iii) Ειδικά προγράμματα: autocad - 3d max lumion rhino photoshop

iv) προς το παρόν δεν θελω οθόνη αλλα θα παρω στο μελλον. Τωρα εχω την lg flatiron l204ws

v) δεν θελω πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι

vi) δεν εχω θεμα από πιο κατάστημα θα τα παρω (μενω στα Χανιά)

vii) θα προτιμούσα συναρμολόγηση σε κατάστημα διοτι δεν ξερω αλλα αν βγαίνει πιο φτηνά θα την κάνω εγω την συναρμολόγηση

viii) δεν επιθυμώ λειτουργικό σύστημα

ix) θα γινουν μελλοντικές αναβαθμίσεις στην ram προς το παρών θελω 16gb και σκοπεύω καποια στιγμη να του βαλω μεχρι 32gb

x) δεν θα κανω overclocking στην CPU

xi) δεν θα κανω overclocking στην GPU

xii) δεν εχω τπτ από παλιο σύστημα 

Δημοσ.

Υποθέτω έχεις τσεκαρει τις gpu της amd και προτιμάς nvidia ή απλώς είσαι προκατειλημμενος; Εάν έχεις κάποιον συγκεκριμένο λόγο που προτιμάς nvidia τότε καλύτερα να κοιτάξεις για gtx970 (gigabyte). Τα 16gb δεν είναι απαραίτητα. Κοιτά για skylake 6500 CPU, samsung 850 evo 250 gb (ssd) και western digital 1tb. Mobo δεν ξερω τι ακριβώς θες, να κοιτάξεις πάντως για μια που υποστηρίζει ddr4, 4 ram slots και h170 chipset. Τροφοδοτικό 550w bronze το λιγότερο. Ψυκτρα αρκεί η στοκ και κουτί της επιλογής σου. Καλύτερα να το στησεις μόνος σου. Είναι διασκεδαστικο, μαθαίνεις πραγματα και εάν ποτέ θες να αλλαξεις κάτι θα ξέρεις πως.

τι οθονη θα παρεις; 1080p, 1440p, 144hz?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...