GPOWERR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μολις εκανα upd του οδηγου καρτας γραφικων εμφανιστηκε αυτο εδω: http://www.insomnia.gr/topic/289137-nvidia-drivers/?p=54610751 Μηπως ξερει κανεις τι ειναι?...θα μαςτρελανουν τα 10αρια?..λολ
GPOWERR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω για την διευκρινηση φιλε...εψαχνα και εγω να βρω κατι αλλα τιποτα....παντως αυτο δειχνει την προχειροτητα των εταιριων οταν φτιαχνουν νεους οδηγους,λεει οτι θα το διορθωσουν σε επομενο upd...μεχρι τοτε θα τρωμε στη μαπα το safely remove στο tray.
Physiciant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Την έκδοση 361.75 έβαλες; Γιατί και γω την έβαλα πριν δυο τρεις μέρες αλλά δεν είχα κάποιο θέμα. Μπορεί να φταίνε και τα 10. Εγώ είμαι με τα 7 ακόμα.
MechaCorn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Και μετά λένε ότι η amd έχει χαλιά drivers. Όλες οι εταιρείες τις ίδιες μαλακιες κάνουν. Ελπίζω να διορθωθεί το προβλημα σου. 1
GPOWERR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ναι φιλε μου...τους τελευταιους της nvidia και στο πρωτο restart μου βγαζει στο tray το usb safely remove....κοιταω ολες τις usb θυρες και ηταν αδειες...εε μολις ειδα τι ειναι,εμεινα!...δεν επιχειρησα να το δοκιμασω μιας και δεν εχω προσφατο system backup.Θελει προσοχη παντως στην καταργηση usb stick γιατι απο απροσεξια μπορει να γινει μλκ...Τελευταια με τα win10 τα εχει ψιλοσκ...σει η nvidia με τους οδηγους.Καθε φορα για να τους περασω θελει clean inetall...και τωρα αυτο..
MechaCorn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν φτάνει που σκαμε κάτι κατοσταρικα για κάθε κάρτα, πρέπει να γινόμαστε και ντεντέκτιβ για να βρούμε τι τρέχει κάθε φορά που κάνουν μαλακια. Άμα υπηρχαν καμία δεκαρια εταιρίες στον χώρο και όχι δύο θα σου ελεγα μετά αν γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο. Και με windows 95 θα τεσταραν τους drivers να δουν εάν είναι compatible πριν τους βγάλουν.Και μόλις βγουν οι Pascal έχε γεια support, ό,τι χαλασε χάλασε, τα υπόλοιπα βρες τα μόνος σου. 1
Sarandis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλά, ένα εικονίδιο παραπάνω έβαλε, δεν τρέχει και τίποτα πέρα απο το αισθητικό.
AnonymousHD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Και επίσης αν το πατήσεις δε θα πεταχτεί η κάρτα από τη pci (joking) ούτε θα μείνεις με μαύρη οθονη...ρεσταρτ κάνει ο driver
GPOWERR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Eυτυχως ετσι ειναι....παντως βγαλανε γρηγορα fix οποτε οντως ηταν παραλλειψη τους. http://www.insomnia.gr/topic/289137-nvidia-drivers/?p=54619540
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα