Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για την διευκρινηση φιλε...εψαχνα και εγω να βρω κατι αλλα τιποτα....παντως αυτο δειχνει την προχειροτητα των εταιριων οταν φτιαχνουν νεους οδηγους,λεει οτι θα το διορθωσουν σε επομενο upd...μεχρι τοτε θα τρωμε στη μαπα το safely remove στο tray.

Δημοσ.

Την έκδοση 361.75 έβαλες; Γιατί και γω την έβαλα πριν δυο τρεις μέρες αλλά δεν είχα κάποιο θέμα. Μπορεί να φταίνε και τα 10. Εγώ είμαι με τα 7 ακόμα.

Δημοσ.

Και μετά λένε ότι η amd έχει χαλιά drivers. Όλες οι εταιρείες τις ίδιες μαλακιες κάνουν. Ελπίζω να διορθωθεί το προβλημα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φιλε μου...τους τελευταιους της nvidia και στο πρωτο restart μου βγαζει στο tray το usb safely remove....κοιταω ολες τις usb θυρες και ηταν αδειες...εε μολις ειδα τι ειναι,εμεινα!...δεν επιχειρησα να το δοκιμασω μιας και δεν εχω προσφατο system backup.Θελει προσοχη παντως στην καταργηση usb stick γιατι απο απροσεξια μπορει να γινει μλκ...Τελευταια με τα win10 τα εχει ψιλοσκ...σει η nvidia με τους οδηγους.Καθε φορα για να τους περασω θελει clean inetall...και τωρα αυτο..

Δημοσ.

Δεν φτάνει που σκαμε κάτι κατοσταρικα για κάθε κάρτα, πρέπει να γινόμαστε και ντεντέκτιβ για να βρούμε τι τρέχει κάθε φορά που κάνουν μαλακια. Άμα υπηρχαν καμία δεκαρια εταιρίες στον χώρο και όχι δύο θα σου ελεγα μετά αν γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο. Και με windows 95 θα τεσταραν τους drivers να δουν εάν είναι compatible πριν τους βγάλουν.Και μόλις βγουν οι Pascal έχε γεια support, ό,τι χαλασε χάλασε, τα υπόλοιπα βρες τα μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ.

Και επίσης αν το πατήσεις δε θα πεταχτεί η κάρτα από τη pci (joking) ούτε θα μείνεις με μαύρη οθονη...ρεσταρτ κάνει ο driver

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...