Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έκλεισα τηλεφωνικώς VDSL50 με την Forthnet. Το παλιό μου TG585v7 το κρατάω και μου δίνουν καινούργιο. 

Γίνεται να σετάρω το Thomson ως repeater του καινούργιου για να πιάνει καλύτερα στο υπόλοιπο σπίτι;

Το δωμάτιό μου είναι στην μία άκρη του σπιτιού και της μάνας μου (που δεν πιάνει καν) στην άλλη άκρη, μιλάμε για σπίτι 100 τετραγωνικά.

Με το καινούργιο ρούτερ σίγουρα θα'ναι καλύτερα τα πράγματα (btw τι θα μου στείλουν; technicolor; zte;) οπότε θα συμφέρει να κάνω repeat το σήμα ή άδικα; Επίσης η κοπελιά μου είπε ότι στην γειτονιά μου έχουν κάνει ιδιόκτητο δίκτυο, με KV της Forthnet, κι ότι θα'χω πάρα πολύ καλές ταχύτητες. Θα ισχύει;

5042457011.png

thanks

Δημοσ.

Μόλις έκλεισα τηλεφωνικώς VDSL50 με την Forthnet. Το παλιό μου TG585v7 το κρατάω και μου δίνουν καινούργιο. 

Γίνεται να σετάρω το Thomson ως repeater του καινούργιου για να πιάνει καλύτερα στο υπόλοιπο σπίτι;

Το δωμάτιό μου είναι στην μία άκρη του σπιτιού και της μάνας μου (που δεν πιάνει καν) στην άλλη άκρη, μιλάμε για σπίτι 100 τετραγωνικά.

Με το καινούργιο ρούτερ σίγουρα θα'ναι καλύτερα τα πράγματα (btw τι θα μου στείλουν; technicolor; zte;) οπότε θα συμφέρει να κάνω repeat το σήμα ή άδικα; Επίσης η κοπελιά μου είπε ότι στην γειτονιά μου έχουν κάνει ιδιόκτητο δίκτυο, με KV της Forthnet, κι ότι θα'χω πάρα πολύ καλές ταχύτητες. Θα ισχύει;

thanks

α.το v7 δεν μπορει να γινει Repeater(εχει wds αλλα στην πραξη το ξεχνας διοτι το 788/589 δεν εχει) παρα μονο να γινει access point.δηλαδη να παιρνει με καλωδιο ethernet απο το vdsl router και να δινει ασυρματα.

β.θα σου δωσουν technicolor 788vn2 ή το 589.

γ.ναι αν παρεις απο kv λογικα θα εχεις 50αρι.απλα καλο θα ειναι και η καλωδιωση σου να ειναι σωστη για vdsl.Διαβασε αυτο και θα καταλαβεις ποιες ειναι οι διαφορες με το adsl.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αν αποφασισεις να το κανεις access point τοτε βλεπεις τις οδηγιες στο Link αλλιως πας και αγοραζεις ενα Repeater ή ενα Powerline ή και powerline Με wifi για να παιξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...